Synnytys lähestyy :)

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2014' aloitti piia84, 7 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. beijaflor Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Wau, Tiittana!. Paljon onnea!
  Hienoa T77, jospa pääset sinäkin pian tositoimiin :)
 2. +Mymmeli+ Tuttu foorumilla Maaliskuunmammat 2014

  Olen kyllä ihan varma, että T77 saa vauvan todella pian syliinsä, ellei ole jopa jo saanut :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. T77 Aloittelija

  Täällä ollaan Jorvissa nyytti kainalossa! :Heartred

  Pieni tyttö syntyi tänään aamulla. Heräsin klo 02.30 supistuksiin, 04 jälkeen lähdettiin sairaalaan ja neiti syntyi klo 07.20. Eipä siinä kauan nokka tuhissut. Viime päivien kypsyttelyt olivat tehneet tehtävänsä.
  • Tykkää Tykkää x 5
 4. beijaflor Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Paljon onnea T77 :Heartred
  Nopea toimitus tosiaan. Jospa kävisi itselläkin niin. En tiedä onko muuten kypsyttelyä tapahtunut, mutta aika kypsä fiilis alkaa jo olla..
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. Kittis Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Vedet meni oikein kunnolla nukkuessani! Nyt sinnitellään kotona tiheiden ja voimakkaiden supistusten kanssa mahd. kauan. Toivottavasti lapsi syntyy tänään!
  • Tykkää Tykkää x 6
 6. beijaflor Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Tsemppiä Kittis!

  Viime yönä oli muutama aikas kivulias supistus ja pitkiäkin olivat.. Hiukan jo pelästyin, että ai niin tällästä tää olikin ja vielä hiukan lisää päälle.. Aapuua! No eipä ole enää aamulla supistellu, mutta vähän kummallinen ja tietty hirveen väsynyt olo on. Esikoisen kanssa parin tunnin päästä taas päiväunille keräämään voimia. Toisaalta ihan hyvä, ettei viime yönä lähtenyt, sillä yksin olisin joutunut sinne menemään. Kolmen maissa on taas paremmat lastenhoitomahdollisuudet :) Tosi tylsää stressata sitäkin vielä. En yhtään haluaisi yksin mennä synnyttämään :sad001

  Onko täällä enää muita mun lisäksi, jotka odottavat malttamattomana synnärille pääsyä?
 7. Angina Aloittelija

  Täällä ollaan vielä kans kasassa beijaflor! :) mulla oli vähän samanlainen viimeyö! Illalla tuli tuntuvia suppareita säännöllisen epäsäännöllisesti ja laitoimma nukkumaan. Yöllä heräsin aina ko tuli sellainen oikeasti kipeää tekevä supistus! Oli se kyllä melkosta... Ristiselkä oli tulessa ja koko keskivartalo huusi hoosiannaa.. Meni vähännaikaa toipua siitä, sitten huomasin että mieskin oli hereillä ja mainitsin hällekin asiasta. Oli se sulonen :) heti hyppäs pystyyn, kellosta katto supisteluajan ja kyseli että joko mennään? Onko kaikki hyvin? Eipä siinä vielä mihinkään synnärille lähetä jos tullee yks suppari tuntiin :D unissaan sitten välillä aina silitteli minua ja mutisi kaikkia rohkaisusanoja eikä muistanut niistä aamulla mittään :Heartred
  Mutta oikeasti.. Miten sitä osaa lähteä oikeaan aikaan... Mietin yöllä vain sitä että lähdenkö suihkuun ja pitääkö alkaa pakkaamaan. Päätin sitten että ei vielä ja nukahin. Oli kyllä liskojen yö nuitten herätysten kans. Nyt ymmärrän sen vinkin että ota rauhassa päivällä ja nuku vaikka päikkärit, koska yölläkään se lähtö useimmiten tulee niin ei ole hirveän pitkä valveillaoloaika sitten edessä jos vaikka tosin aamusta vasta syntyy... Oi voi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Angina Aloittelija

  Oi ja tsemppiä Kittis!! :D
 9. beijaflor Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  No niin. Tänä aamuna sinne yliaikaiskontrolliin. Tulihan se päivä vihdoinkin. Jännää :)
 10. Galina Aloittelija

  Ei täälläkkään synnytys ole kaukana kun OYSSÄ olen ja odotetaan ekana, että toi häntäluu murtuma vähän hellittää ja sen jälkeen käynnistetään synnytys.

  Menispä aika vähän nopeasti kun on vaikea olla.
 11. beijaflor Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Galinalle tsempitykset!

  Eipä tehneet mitään kontrollissa, koska juuri mitään ei ole kohdunsuulla tapahtunut :mad: Käynnistys on vasta maanantaina (42+1), mutta lauantaina menen sydänkäyrille, koska menee päivän yli kaksi viikkoa se käynnistyspäivä. Pääasia oli, että vauva oli virkkuinen ja sydänkäyrä kuulemma täydellinen :)

  Toivottavasti lähtisi kuitenkin sitä ennen itsekseen käyntiin!!
  • Tykkää Tykkää x 4
 12. T77 Aloittelija

  Tsemppiä beijaflor, hyvä että vauvalla kaikki kunnossa. Nyt sait ainakin päivän millon alkaa tapahtua. Olet kyllä joutunut niiiin pitkään odottamaan. Toivottavasti pääset hommiin jo ennen maanantaita.
 13. +Mymmeli+ Tuttu foorumilla Maaliskuunmammat 2014

  tsemppiä ja jaksamista beijaflor :hug013 Pidetään sulle peukkuja, jotta synnytys käynnistyisi ennen käynnistämistä!
 14. nöttö Aloittelija

  .
  Last edited: 31 heinä 2017
 15. beijaflor Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Kiitos kaikille lohduttavista sanoista!

  krgr ELi sinäkin Brutukseni vielä samassa tilanteessa. Tsemppiä! Muistanko oikein, että sulla oli jo aiemmin lapsia? Jos oli, niin milloin he ovat syntyneet? Meidän esikoinen syntyi 40+2, joten odotin todella, että tämäkin viimeistään silloin tulisi..
 16. ze.. Uusi käyttäjä

  Ompas ollu mukava aina lueskella toisten kuulumisia täällä, varmaan kahden kuukauden ajan oon kirjoituksia seurannu, mutta en ikinä ole saanu itse mitään kirjoitettua.. Mutta nyt aattelin kuitenkin rohkaistua mukaan keskusteluun :)

  Mulla viikkoja nyt 40+1, eikä vauva oo vielä tulostaan ilmoitellut kovinkaan paljoa.. Tänään aamulla oli jonkunverran supistuksia mutta ei kovin kipeitä. Neuvolassa tänään th totesi että pää on kiinnittyny, ja vauvalla on hyvä tulla jo pois. Raskaus kokonaisuudessaan on mulla mennyt tosi hyvin, ainoa välillä häiritsevä vaiva on ollu närästys, johon rennie ei purenu ollenkaan ja lääkäri sitten kirjoitti reseptin vatsansuojalääkkeeseen, ja sillä pääsin siitäkin vaivasta. Vähän pelottavasti tullut semmonen tunne että kakki on menny niin hyvin että voiko loppuun asti mennä ihan täysin ongelmitta ja ilman suurempia vaivoja.

  Kovasti toivon että saan pian nyytin syliin, ja kovasti jännittää se että kumpikohan tulee, alku raskaudesta tuntu että varmaan poika tulossa mutta enää ei oo yhtään varma :D Olen siis itse 20 vuotta ja ensimmäistä odotan, en osaa hirveästi jännittää synnytystä enkä vauva arkea, mutta innolla ootan että pääsen omaa nyyttiä hoitamaan :)

  Suurimman jännityksen tähän tilanteeseen mulle aiheuttaa se että jännittää ehtiikö mieheni mukaan synnytykseen, hän on nimittäin armeijassa ja 400 kilometrin päässä..
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. nöttö Aloittelija

  .
  Last edited: 31 heinä 2017
 18. Angina Aloittelija

  Täälläkään ei vieläkään mitään uutta. Masu on kyllä näkyy liian mukava paikka tuolle naperolle :) :Heartred huhtikuun puolelle mennään varmaan :D

Jaa tämä sivu