Sormiruokailu

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti jemppu, 22 helmi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Joo mun pitäis kans. Poika on tähän saakka syönyt ihan ok lusikasta, mutta nyt selkeästi syö mielummin sormin. Äitiä ei vaan yhtään kiinnostaisi keksiä koko ajan jotakin uutta kivaa syötävää. Onneksi meillä toistaiseksi tuntuu riittävän, että on myös sormiruokaa tarjolla.
 2. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Kuluuko apinaevään olla minkälaista koostumukseltaan? Rapsakkaa vai lötköä? Tämän päivän satsi jäi lötköksi ja ei oiken toiminu meidän vauvalle. Esikoinen kyllä söi mielellään.
 3. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mä sanoisin, että lähempänä lötköä kuin rapsakkaa. Mä aina vähän testailen erimallisia pötköjä: pidempiä, lyhyempiä, paksumpia, ohuempia. Koitan testata, mitkä pysyisi nyrkissä ehjänä, mutta kuitenkin saisi ikenillä jotain irti. Esikoinen meilläkin niitä on sit lopulta enemmän syöny. Nyt alko hiljattain uppoamaan vauvalle puuro, ni ovat molemmat saaneet syödä sitä, enkä oo vähään aikaan tehny apinaevästä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Kalinka Aloittelija

  Hei mikäs on apinaeväs? :D
 5. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Apinaeväs: 1 muussattu banaani, 1 dl kaurahiutaleita, 1 rkl öljyä. Ja pötköinä uunipellille ja uuniin.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 6. Hannah Peruskäyttäjä

  Mä tein nyt ekan kerran jonkun ohjeen mukaan jossa oli n. 1,5dl kaurahiutaleita, 1tl öljyä ja ripaus ceylonkanelia. Niistä tuli rapsakampia kyllä, kun jäähtyivät.

Jaa tämä sivu