Se meidän kuukausi

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti iltatähti2015, 2 touko 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille :Heartred Ollaan me hyviä :wink:love7
  • Tykkään Tykkään x 6
 2. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Supersuloista äitienpäivää kaikille äideille! Esikoinen juuri huolehti, että missä se sun äitienpäivälahja on :Heartblue. Oli ihana tehnyt kerhossa jonkun yllätyksen, mutta ei ollut varma, mihin oli sen laittanut :grin. Jospa pian saan avata paketin :happy:.

  Kohta kakun paistoon, sillä tänään olisi tarkoitus juhlia tuota nuorimmaistakin :Heartpink.
  • Tykkään Tykkään x 5
 3. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Aurinkoista äitienpäivää kaikille! Ollaan ihan parhaita äitejä pienokaisillemme. :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 6
 4. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Ihanaa äitienpäivää kaikille :love7
  • Tykkään Tykkään x 6
 5. Salme Piirimestaruustason postaaja

  Vielä kerkeen hihkaista ihanaa äitienpäivän iltaa! ❤
  Onkin ollut ihana äitienpäivä. Ehkä paras lahja ikinä oli siivottu koti ja hyvää ruokaa sekä kakkua, on minulla kyllä ihana mies. ❤
  • Tykkään Tykkään x 6
  Last edited: 8 touko 2016
 6. Tiukuliisa Piirimestaruustason postaaja Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Ensimmäinen oikea äitienpäivä takana ja samalla tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun mies lopetti juomisen eli paljosta kiitollinen päivä siis takana. ❤ Ainoa mitä pyysin äitienpäivälahjaksi oli saada lukea rauhassa anatomian tenttiin (joka on tänään). Ja hyvin sainkin luettua, isi ja mummi viihdytti pojua, kun sulkeuduin mummilla työhuoneeseen samoin pojat kävivät puistossa leikkimässä ja illalla sain vetäytyä vielä pariksi tunniksi monisteiden kimppuun.
  Tosin sain kyllä hemmottelua, kun isi teki aamupalaksi lettuja ja jäätelöä sekä kävivät puistosta tullessa ostamassa meille mummin kanssa jäätelöä ja mansikoita. En olis enempää voinut pyytää eiliseltä ❤
  • Tykkään Tykkään x 7
 7. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Huh, eka yö kokonaan ilman maitoa. Tyttö nukkui hyvin klo 20-4:50, sitten heräsi aamuyön maidolle. Itkuhan siitä tuli, kun ei saanutkaan... Tunnin sain hyssytellä ja nukutella, ennen kuin nukahti, mutta ei sentään itkenyt koko aikaa. Lopuksi tyttö katsoi äitiin ja kuiskasi hiljaa: "Äiti. Aitoo." Meinasin heltyä, nytkin kyynelehdin tätä kirjoittaessa. Mutta ei, meidän imetystaival on nyt tässä. :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 8. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Voi teidän pikkuista, Kuukiurustakesään. Hiukan kauhulla odotan, mitenhän meillä imetyksen vähentäminen sujuu. Toistaiseksi meidän tyttö vasta totuttelee tavallisen kevytmaidon makuun. Sitten kun sille ei enää irvistellä, vaan toivottavasti hiukan hörpitäänkin, yritän vähentää aluksi päiväimetyksiä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Oivoi. Pitääkin lopettaa imetys ennen kuin poika oppii puhumaan. Huudosta voi vielä uskotella itselleen, että johtuu muusta, mutta tuollainen hiljainen pyyntö maidosta olisi kyllä aivan liikaa! Tsemppiä!
  • Tykkään Tykkään x 3
 10. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Oi, varmasti oli herkkä hetki, kuukiurustakesään. Voi näitä meidän reppanoita :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Kiitos taas sympatiasta. :Heartred Nyt jo menee paremmin, tyttö nukahtaa päiväunille hetkessä syliin, josta siirrän ilman kitinöitä sänkyyn. Illalla saan pitää vähän pidempään sylissä, että nukahtaa, ja herkemmin alkaa itkeä sänkyyn laittaessa.

  Mutta! Viime yönä ei tarvinnut käydä kertaakaan hyssyttelemässä!! Tyllerö nukkui klo 20-6:20 ja heräsi melko tyytyväisenä. Meillähän on aina herätty pienen itkun kanssa, mutta nyt kuului ensin tyytyväistä huutelua ja kun ei äitiä näkynyt niin sitten vasta alkoi kitinä. Aamupala pitää saada ihan heti herättyä ja ruokahalu on suuri!

  Ja tämä mammakin on tyytyväinen ja erityisesti helpottunut imetyksen loputtua. Saa taas alkaa käyttää tavallisia rintsikoita ja kauniita vaatteita! Alkoi jo tissiriippuvaisuus tuntua ahdistavalta. Hienoa, jos joku jaksaa imettää vielä pidempään, minusta ei ollut siihen. :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 12. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Koville ottavat 1-vuotisrokotukset. Viime viikolla ensin 2 yönä kuumetta. 5 päivää myöhemmin sitten MPR-rokotuksesta kova kuume, joka on nyt jo ollut 2 päivää ja Panadolin voimalla mennään edelleen eteenpäin. Esikoisella on "hieman" tylsää, kun taas ollaan vaan kotona. Toivottavasti ensi viikolla päästään taas normaaliarkeen. Toki kun nämä rokotukset olivat etukäteen tiedossa, niin ei nyt tähän mitään ihmeempiä menoja oltukaan suunniteltu. Ja tietenkin saa olla kiitollinen, että murusella on nyt sitten kaikkia pahimpia tauteja vastaan ainakin jonkinlainen suoja :Heartpink.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 13. kpa79 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Ai niin, ensi tiistaina on meillä rokotukset edessä. No, eiköhän se taas siitä.

  Eilen oli The Big Day eli 1-veepäivä, ja pieni vauva ei olekaan niin pieni enää:) Siellä se tomerana tepastelee ympäriinsä kamalalla kiireellä ja tutkii, tonkii ja mönkii :D Ollaan kokonaan siirrytty normimaitoon, ja pinaatit sun muut otettu ruokavalioon. Yhtenä aamuna söi puuronsa ihan itse lusikalla, eikä hiuksissa, seinillä tai lattialla ollut edes kauhean paljon :wink
  • Tykkään Tykkään x 7
 14. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Onnea sinne touhukkaalle yksi weelle :)
 15. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Onnea kaikille 1-v täyttäneille! :)

  Hui, rokotukset on meillä vielä edessä. Ihan unohdin ne. Neuvola on 30.5. ja mulla olisi seuraavana päivänä töitä klo 8-20... Saa nähdä, tuleeko kuumetta ja joudunko jäämään kotiin hoitamaan tyttöä.

  Meille tuli 9. hammas! Vasen yläkulmahammas. Melko oireetta tuli, hampaiden pesu vaan takkusi. Yleensä kai ekat poskihampaat tulee ennen kulmahampaita, mutta meillä näin. Emma on muutenkin tykännyt olla poikkeava hampaiden teossa, mm. eka hampi tuli jo 3,5 kk iässä.
  • Tykkään Tykkään x 3
 16. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Kuukiurustakesään, meillä on samana päivänä neuvola. Pyysin vapaaksi rokotus päivän ja seuraavankin päivän ihan varmuudelta! Onneksi onnistui näin :) Meilläkin takkuaa hampaiden pesu, oisko tännekin tulossa lisää, neljä ja neljä niitä nyt on :)
 17. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Hampaiden pesu on kyllä sellainen pieni taidonnäyte melkein joka ilta. Ensin saa itse pureskella harjaansa ja sitten äitikin vähän pesee... saa kyllä sellainen sirkusapina olla, että
  sujuu :wacky: Jos ei suju, niin sitten vähän puoliväkisellä pikkuisen kyllä sipaisen, sillä muuten ne jäisivät pääosin kokonaan pesemättä, jos pikkujätkä saisi itse päättää :grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 18. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Meillä isi pesee aina hampit, on siinä ekspertti! Väkisinhän se on välillä pestävä, ei niitä reikiintymään voi jättää...
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Salme Piirimestaruustason postaaja

  Hampaiden pesu on kyllä jokailtainen Tapaus. Usein poikanen on niin väsynyt, että menee ihan huudoksi ja tosiaan puoliväkisin saa harjalla sutaista. Tai sitten ottaa itse harjan ja pureksii sitä ihan innoissaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Meidän poika rakastaa hampaidenpesua :D Vaikka vaipanvaihto olisi mennyt väännöksi ja itku tullut väsymyksestä, yleensä hekottaa jo kun näkee että peilikaappi aukeaa. Ja antaa aika hyvin pestäkin, ja sitten saa pestä itse.
  • Tykkään Tykkään x 2