Rupattele kilpaa ja voita rautalisiä (kaupallinen yhteistyö NOGEL OÜ:n kanssa)

Keskustelun 'Vanhat kilpailut' aloitti Bella Swan, 11 marras 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Mä olen nyt ottanut karkkipäivän kokonaan pois ja syön aina kun tuntuu jotain pientä hyvää. Sain nyt elämäni toisen sappikipukohtauksen liian suuresta herkun määrästä kerralla. Tai ainakin vain karkkipäivinä se ilmenee. Olo on paljon parempi nyt kun panostaa tasaiseen syömiseen eikä ahmi kerralla liikaa. Beaming Face With Smiling Eyes

  Se on aika suuri terveydellinen muutos elämässä tällä hetkellä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 2. Phalene Puuhakas puhuja Maaliskuiset 2021

  Meillä vauva päätti ryhtyä eroahdistuneeksi juuri kun itse ajattelin panostaa nukkumiseen, mutta jotenkuten tässä pärjätään. Ajatus on ainakin hyvä :)

  Huomaan että tulen välillä puhuneeksi aika rumasti itselleni. Lähinnä syyttelen, etten ole saanut aikaiseksi tarpeeksi. Toivon, että pikkuhiljaa opin vielä vähän armollisemmaksi. Nyt jo siedän aika hyvin sotkua, eikä joku pyykkikasa enää pääse samalla tavalla ihon alle kuin vaikkapa vielä pari vuotta sitten.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. Kurppa. Puuhakas puhuja Maaliskuiset 2021

  Ei tarvi tehdä mitään- päivät välillä, eli valmis( ta) ruokaa, pakaste, tilattuna, haettuna tms, ei tiskeistä huolta, ei pyykistä huolta, lojumista, lepäilyä, leikkimistä mitä nyt kenenkin arkeen sopii :) Ohan koska fakta on, kotihommat ei tekemällä lopu ja yhen päivän väliin jättö ei kumminkaan maailmaa kaada :)
  Nimim. Neljän äiti lemmikkitaloudesta Beaming Face With Smiling Eyes
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 4. Yölento Supliikin supersankari Marrasmammat 2016

  Levon arvostaminen on yksi hyvinvointiteko. Suomessa perinteisesti pitää olla ahkera, mutta itse olen opetellut sitä, että oppii olemaan jouten hyvällä omallatunnolla.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Kurppa. Puuhakas puhuja Maaliskuiset 2021

  Tämäpä juuri, vaikka ois pää kainalossa niin pitäis vaan jaksaa ja tehdä.. Oon huomannu et pikku hiljaa moni on alkanut arvostaa lepoa ja ei niin kiireistä elämää , ja oikein hyvä niin :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Mun miehellä on tässä pahoja ongelmia, että osais olla vaan. Pitäisi opiskella ja tehdä gradua kokoajan. Sanoin miehelle, että lastenkin hoito on tärkeää työtä. Sit hälle tuli parempi mieli. Blue Heart

  Itse pitäisi panostaa siihen, etten kokoajan keräisi tavaroita ja siivoaisi. Pitäisi vaan pystyä olla ja rauhoittua. Sotkut ehtii myöhemminkin.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 7. Yölento Supliikin supersankari Marrasmammat 2016

  Mieheni muistaa usein kehua minua, kun lepään, vaikka olisi tekemättömiä töitä. Nuorempana en osannut pysähtyä ennen kuin oli pakko.
  • Voittaja Voittaja x 1
 8. Foreverfever Varmaotteinen viestittelijä Maaliskuiset 2021

  Meillä mies ei myöskään osaa olla pitkään aloillaan, itse taas viihdyn hyvin myös tekemättä yhtään mitään. Harvemmin vaan onnistuu kun kotona näkee kyllä koko ajan jotain mitä pitäisi tehdä. Olenkin nyt alkanut ottamaan itselleni iltaisin tunnin pari omaa aikaa ja ulkoillut sen ajan yksin niin saa pään nollattua kun ei tarvitse olla kenenkään saatavilla.
  • Tykkään Tykkään x 2
 9. twisted Tietävä tietäjä Kesä-äidit 2020

  Mä luin eka että aiheena syksy ja haravointi :D

  Meillä hyvinvointia pidetään yllä tekemällä yhteisiä juttuja. Aika paljon kuitenkin äiti on nyt ollut väsynyt kun työt menee ylitöiksi lähes joka päivä. Omaa hyvinvointia koitan ylläpitää pelaamalla tai katsomalla sarjoja jotka kiinnostaa. Toivon mukaan alkuvuodesta helpottaa työtilanne :)
  • Voittaja Voittaja x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. Star4 Sanavalmis juttuseppä Heinämammat 2018

  itse tykkään ulkoilla, luonto antaa voimaa näin syksylläkin ja sitten ihan vaan olla kotona hiljaisuudessa tekemättä yhtään mitään, se toki vaatii sen, että lapset ovat koulussa ja päiväkodissa, sekä mies töissä!
  Koko perheen kanssa on ne pienet arjen askareet, esim, ruuanlaitto ja leipominen. Itsellä tällä hetkellä opinnot käynnissä niin vie kylläkin suurimman osan vapaa-ajasta.
  • Tykkään Tykkään x 3
 11. Jolinda Puuhakas puhuja Lokakuiset 2021

  Pidän yllä omaa jaksamista ulkoilemalla joka päivä koiran ja vauvan kanssa. Raikas ilma auttaa ja piristää mukavasti ja ulkoillessa voi vaikka kuunnella lempi podcasteja tai äänikirjoja ja antaa mielen levätä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Me ollaan nyt ihan innostuttu miehen kanssa Loki sarjasta disney+ palvelussa. Oli niin edullinen viime kuussa että pakko kokeilla.

  Ja tässä syysiltojen suurin piristäjä...Beating Heart IMG_20211121_163259.jpg
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. Katsuli Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Perheen kanssa yhdessä ollen ja touhuten viikonloppuisin :). Viikolla arjessa tulee jumpattua ja vaunulenkillä käytyä yhdessä vauvan kanssa josta saa lisäenergiaa myös. Itselle tulee myös hyvä olo esim satujen lukemisesta ja pienillä siivoustouhuilla :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Kurppa. Puuhakas puhuja Maaliskuiset 2021

  Me yritettiin tänään tyttöjen kanssa olla reippaita ja ulkoilla mukavassa syys-säässä.. No hitto kun olikin kylmäAnguished Face Reippailtiin sitten kuitenkin muutama kilsa ja haettiin illan ratoksi suklaalevyBeaming Face With Smiling Eyes Kohta vauva unille ja teini sohvalle kainalomakkaraks, suklaalevy auki ja joku kiva leffa päälle :) Rentoa yhdessäoloa viikon päätteeks ja voimavaraksi alkavaan viikkoon :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Meillä on täällä Moana leffa meneillään, ihan poikaa ajatellen. Tää leffojen ja sarjojen kattelu pitää mut ruodussa, kun herkkukaappi houkuttelee. Yritän nyt vielä saada painoa alas ainakin 5kg.Anxious Face With Sweat
  Toki tää sappihommakin tekee omansa.

  Hyvällä mallilla on nyt ollut sinänsä ettei ole paino noussut. Kesäkurpitsaa olen kokkaillut pannulla siivuina ja raejuustoa nälkään.

  Ensivuonna haluisin olla taas yhden kymmenen kevyempi. Beaming Face With Smiling Eyes

  Ostin muuten pojalle lindexiltä edullisen paketin sukkia syksyn väreissä. Tuli monta pakkauksessa ja vaikka olivatkin edullisia niin pysyivät vauhtihirmun jaloissa vallan mainiosti. Blue Heart
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Nupo80 Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021 Elokuiset 2022

  Ylläpidän hyvinvointia hyvällä monipuolisella ruoalla, riittävillä yöunilla, säännöllisellä liikunnalla, vitamiinilisillä, mukavalla yhdessä tekemisellä. Minua ilahdutti tänään laittamani sypressit ja kausivalot sekä pitkä metsälenkki, jolta löytyi myös mukava saalis suppilovahveroita, joista valmistui herkullinen suppisrisotto. Itseäni ei tarvitse tsempata, miestä kannustan kuntosalille ja lenkille sekä menemään ajoissa nukkumaan ja välttämään ruokia, joista saa vatsavaivoja.
 17. Nöpön Puuhakas puhuja Kesäkuiset 2021

  Täytyy myöntää että vauvan synnyttyä on liikunta jäänyt vähemmälle ja tullut syötyäkin huonosti. Mutta näissä pyritään koko ajan tsemppaamaan. Turhaa stressiä vältetään. Tänäänkin on ilahduttanut tuo vauva, ja hän kyllä tsemppaa minua sekä miestä jaksamaan paremmin. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Kilpailu on päättynyt ja olen ottanut voittajiin yhteyttä yksityisviestillä. :)
  • Tykkään Tykkään x 1