Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. haahe Aloittelija

  Mulla rakenneultra keskiviikkona, mutta tänään (21+0) tehtiin ennakoiva rakenneultra kun kolmatta päivää nyt supistellut parhaimmillaan kymmentä kertaa tunnissa myös levossa. Mitään syytä supistuksille ei löydetty, viikko saikkua, mutta saipahan katsella pientä oikein urakalla Ultraava lääkäri ei ollut rakenneultran kanssa niin sinut, mutta kaikki näytti olevan hienosti, mitat tosin vastasivat viikkoa isompaa sikiötä. Saa nähdä mitä keskiviikkoaamuna tuumaavat kun seuraavan kerran syynätään. Sukupuolta en eded viitsinyt tiedustella kun ei ollut tämän(kään) ultran kannalta relevanttia tietoa.
 2. Viajante Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Hyvä että kaikki oli kunnossa, toivottavasti supistuksetkin rauhoittuvat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Meillä oli perjantaina ultra, kaikki hyvin. Poikaa ennustivat vaikka olen pahoinvoinnin takia ollut varma, että tyttö on tulossa. Kuinkahan varmaksi tuon sukupuolen voi uskoa..? Esikoinen tyttö, joten mietin, alanko hankkiutua eroon tyttöjen vaatteista.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 1
 4. Adeline Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021 Heinämammat 2017

  Olen kuullut, että tyttöennustus helpommin voi vaihtua vielä pojaksi, mutta harvemmin toistepäin.
 5. Pilvilinna Addikti

  Ton takia kyllä kysyn ensi kuussa viel sitä tyttö veikkausta uudelleen. Yhet pinkit vaatteet on, mutta enempää en uskalla.
 6. pilvikirsikka Ei muuta elämää Helmikuiset 2022 Joulukuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2015

  Meilläkin jäi vähän epäselväksi, vaikka poikaa epäili. Mun kaveri kyllä oli loppuun asti poika, vaikka tyttönä syntyi :D
 7. Pilvilinna Addikti

  Lääkäri oli kyllä sitä mieltä, että tyttö, mutta mie ite tarviin vielä itse vahvistuksen :D Vaikka en minäkään mitään siellä nähny ja olotki ollu tyttöön :D Mut silti.
 8. Esper Tuttu foorumilla

  mut sai ultraava kätilö uskomaan aika hyvin, kun saatiin kahdet kuvatkin häpyhuulista, kun ei tuo veijari oikein muuta halunnut näyttää :) . 96% varmasti oli sitä mieltä :)
  Mutta sanoin miehelle, ettei ole kiveen kirjoitettu :)
 9. haahe Aloittelija

  Valitettavasti eivät ole kyllä rauhoittuneet. Omaa mieltä rauhoittaa vain se, että mitään vahinkoa nämä supistukset eivät ole (vielä) saaneet aikaan..pitää huomenna ottaa asia puheeksi varsinaisessa rakenneultrassa ja vaatia kontrolliaikoja.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 10. Vöbster Tuttu foorumilla Heinämammat 2017

  Suuri jännitys putosi harteilta. RU ohi ja kaikki on kunnossa. Liikkui ihan mahdottomasti ja ultraaja kyselikin enkö tunne, no en muuta kuin satunnaisia kuplia ja pari muljahdusta :D niin selkeät merkit oli että poika tulisi, jotta ajattelin siihen voivan aika hyvin luottaa :)
  • Tykkää Tykkää x 16
 11. Vesimelonivauva Peruskäyttäjä

  Mä oon aina miettinyt et mistä ne repii noi prosentit sukupuolen varmuuteen siis 50% on ihan jokotai mut esim toi 96%
 12. Gemini82 Peruskäyttäjä

  RU takana ja kaikki näytti olevan kunnossa :Heartred koko vastasi viikkoja täysin ja tappi siellä haaroissa näytti olevan, mutta vaikka poikaolo ollut koko ajan niin pienellä varauksella kuitenkin siltä osin :cool:
  • Tykkää Tykkää x 10
 13. Esper Tuttu foorumilla

  Vitsikkäästi katsos, kun ei voi luvata kuuta taivaalta..
 14. haahe Aloittelija

  Rakenneultra oli tänäaamuna ja täydellinen pieni tyttö siellä vilkkaasti molski! Aika varmanoloinen oli kätilö arviossaan, näkymä oli hyvä eikä ulokkeita näkynyt. Lisäksi sain maanantain testien tulokset ja hiivahan sieltä löytyi, saa nähdä kuurin jälkeen onko se supistusten takana vai ei.
  • Tykkää Tykkää x 12
 15. Annila Aloittelija

  Ru oli eileen ja terve tyttö vaikuttaa olevan tulossa :D
  • Tykkää Tykkää x 14
 16. Viajante Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Meille luvattiin tänään pientä poikaa, kaikki oli kunnossa :Heartblue
  • Tykkää Tykkää x 12
 17. SusuPala Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Täälläkin ultra takana ja kaikki oli mallikkaasti! :love017 Tyttöä veikattiin kaikki kolme, mutta tiedäppä noista.. Pitäydyn junasukkalangoissa oranssilla linjalla!:wink
  • Tykkää Tykkää x 9
 18. Cherry92 Aloittelija

  Meillä oli ru 15.pv. Kaikki näytti olevan kunnossa ja ihan selkeä poika näky, esitteli palleronsa hyvin avoimesti niiku veljesäkin sillon
  • Tykkää Tykkää x 8
 19. Catiele Aloittelija

  Meillä on tänään ru!! Jännittää :D en oo vielä ees päättäny haluanko tietää kumpi tulossa, mies haluais mutta kun se on aina veikkaus kumpaa otettaan. Eilen työkaveri kertoi että heille sanottiin että tyttö on tulos ja synnytykseskin vielä tyttöä luvattiin ja sotukin oli jo tytön kunnes hokattiin et ei ku tähän onkin poika!!! :D
  • Tykkää Tykkää x 5
 20. Tilda Peruskäyttäjä

  Täälläkin rakenneultra takana sekä tällä viikolla ollut tarkistusultra ja kaikki ok :) Selkeä tyttölupaus saatiin:Heartpink Vois pitää hyvinkin paikkaansa kun oksennan niin paljon ja hajuherkkyyttäkin on mitä ei pojista ollut vaikka pahoinvointia oli. Eli tyttö-poika-tyttö-poika-tyttö meidän muksut sitten :grin
  • Tykkää Tykkää x 10

Jaa tämä sivu