Reseptit

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti gerbera, 23 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Mie olin nii pöllö et laitoin kaikki loput pakkaseen enkä jättäny tälle päivälle ollenkaa :D
 2. herne Kommentoinnin ninja

  Ah ihanaa lukea näitä reseptivinkkejä! Tykkään siitä, että mahdollisimman usein kaikki voivat syödä samaa ruokaa, esikoisen vauva-aikana yritin pitkälti tehdä aina jotain sellaista, mikä maistuu itselleni mutta sopi myös hänelle. Nyt olen jämähtänyt tekemään lähinnä soseita ja sekoittelemaan niistä erilaisia versioita, ja minulle ja esikoiselle (2 v.) sitten jotain muuta. Niin ja vihannestikkuja olen tehnyt vauvoille sormiruuaksi. Työlästähän se on, kun joutuu tekemään useita eri ruokia yhden yhteisen sijaan. Jotenkin vaan olleet ideat vähissä, täältä löytyi nyt paljon hyviä! Erityisesti tykkäsin noista kalapötköistä, luulen, että jos osaan laittaa vähän enemmän mausteita niin maistuvat koko porukalle :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Joo, olivat muuten hyviä mutta omaan suuhun vähän mauttomia että jos ei mausteita ni sit joku kastike.. Hankalaa aina miettiä et minkä verran uskaltaa maustaa
 4. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Onks kukaan käyttänyt niitä pakastelohikuutioita ruoanlaitossa? Ku meijän pikkukaupassa ei ollut hyvää tuoretta lohta, ni ostin sit noita... Onkohan niissä ruotoja? Ei luulis olevan...
 5. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Just keittelin niitä ruuaksi ja kaiken söi. Ei tullut edes ruodot mieleen. :joyful::rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ei oo ruotoja ja oon käyttäny ainaki kalasoppaan, miksei muuhunki vois käyttää
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Puuromuffinit lusikkalakkoilijoille (ja toki muillekin):

  [IMG]
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Mie tein tänää noita luumukookosmuffineita mutta korvasin hiutaleet murennetuilla pähkinöillä ja öljynä ihan tavallista öljyy.. Näytti maistuvan tytölle eikä pähkinästäkään tullu mitään (eka kerta kun oli pähkinää)
 9. Madmasel Näppärä viestien naputtelija Heinämammat 2018

  Yomanda, mitä pähkinää käytit ja miten murskana?!murskasitko ite?
 10. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Mie käytin ihan maapähkinää jonka kuorin ja vedin sauvasekottimella pieneks ettei vaan jää kurkkuun kiinni.. Kokeilin edellisenä päivänä jo ettei tule ainakaan pähkinällä koskettamisesta reaktioo huuliin (pähkinä on ainut mitä oon vähä pelänny ruoka-aineista vaikka allergiaa ei suvussa olekaan)
 11. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Mutta siis oli siellä pienen pieniä palasia seassa ku iteki söin noita, muttei mitään sellasta joka jäis kurkkuun
 12. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ja käytin kumminki kookosmaitoo näihi ku ostin sitä tytölle broiskun valmistukseen :) mutta varmaan olis hyvää kauramaidostaki mistä aikasemmi haastoin
 13. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Jostain ketjusta muistan lukeneeni et joku olis pakastanut bataatti ja porkkanatikkuja. Muistanko vääri ai onko ihan mahdollista ja säilyttääkö ok makunsa/muotonsa sulatettaessa?
 14. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Mä jossain vaiheessa kokeilin pakastaa ainakin kypsennettyä parsakaalia ja bataattia. Mutta kyllä ne aika vetisiksi muuttui sulattaessa, uunissa kuorineen paistettuna pysyi ehkä parhaiten.

  Nyt oon tehny valmiin kokosia tikkuja, ja pakastanu raakana pienissä pusseissa. Niistä voi sit sopivan sekotuksen kypsentää. Nopeuttaa ees vähän ku ei tartte joka kerta ruveta peseen ja pilkkoon tuoreesta.
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Joo raakana kannattaa pakastaa, tosin ei varmaan bataattia..
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Tein jauhelihapötköjä, tuli niin vastenmielisen makusia etten kehtaa tytölle ees tarjota :'D syön niitä ite nyt lämpimien voikkarien päällä...
 17. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  :D mite ne sillee
 18. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Mä oon tehny liha- ja kanapötköjä ihan lihapullien ohjeella, mutta suolan jättänyt pois. Tosin viimeks laitoin kaurahiutaleita, kun kaapissa olleessa korppujauhossa olikin suolaa :eek: Ihan hyviä tuli omaankin makuun ja tyttökin tykkäs.
 19. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Mää tein eilen lihapötköjä ja tänään muna-banaani-mustikka pannaria. Pannari maistui kaikille (mies ei ehkä ollut kovin innoissaan terveellisyydestä...), poika veti ihan innoissaan pannarit massuun! Lihapötköt oli kuulemma maistunu lounaalla mutta ite olin sillon salilla. Lihapullia tein samasta taikinasta meillekin mutta lisäsin mausteitä. Olin ehkä liian varovainen vauvan mausteiden kans mut kai se on parempi niin päin näin alkuun? :) munakkaat varmaan seuraavana testiin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  ImageUploadedByVau Foorumi1458837318.273532.jpg pitsaa meillä tänään. Pohjassa 0,5dl vettä, 1dl jauhoja (ruis ja vehnä), 1tl kuivahiivaa, öljyy.. Päällä broiskuu, tomaattisosetta, ananasta, parsakaalii, paprikaa, sipulii.. Ka kananmunaa vähän sitomaan koko setti