Raskausarvet ja niiden ehkäisy

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Wadalma, 20 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Joko on jollekulle alkanut ilmaantumaan ja onko hyviä vinkkejä niiden ehkäisyyn/vaalentamiseen? :)
 2. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mulle ei ole vielä tullut yhtäkään (ainakaan en ole huomannut), tosin maha on kasvanut tosi maltillisesti toistaiseksi. Mulla on semmoinen iho, että siihen tulee äärimmäisen helposti raskausarpia ihan ilman raskauttakin, kaikki pienetkin painonvaihtelut näkyy heti erityisesti rinnoissa ja sisäreisissä, viimeksi kun lihoin muutaman kilon niin tuli jopa polviin! :arghh:

  Monet ovat vannoneet Body Shopin vartalovoin nimeen, erityisesti kaakaovoin, mutta sitä ei ilmeisesti enää myydä niin olen kokeillu vadelman tuoksuista voita masuun, kylkiin ja rintoihin. Voisin syödä sitä, tuoksuu niiiin ihanalta, ihan grandi vadelmamehujäältä! :p Luulen että mun mies käyttää sitä salaa... :bored:

  Sitten kun maha alkaa kasvaa vauhdikkaammin niin pitää varmaan alkaa rasvailla tunnollisemmin. Tosin olen itse vähän skeptinen että onko tosta rasvailusta oikeesti kauheesti apua, joillekin kun ei tule arven arpea vaikka hiekkapaperilla itseään hierois... :meh:
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Mä luulen kyllä että asiaan vaikuttaa vahvasti perimä ja ihotyyppi:rolleyes:..
  itse kuulun laiskoihin, enkä ole koskaan itseä rasvaillut-esikoisesta tuli arvet mahaan ihan odotuksen viime metreillä. Mutta ne kyllä hälvenee kovasti kun maha palautuu:shy:! Sen jälkeen en ole uusia enää huomannut..
  Mutta rasvatkaa ihmeessä kuka jaksaa! Ihanaahan se on jos vielä haisee grandille:p!

  Itse yritän ajatella noita arpia osana elämäntarinaa, ne on vähän niinku tatuointeja tosielämästä:wink
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Joo tää on kyllä jännä aihe, itse en osaa sanoa kummemmin vinkkejä kun mulla ei esikoisesta tullut kun yksi pienen pieni lantioon, jota en ees huomannut kun vasta paljon myöhemmin. Mulla oli siis ihan valtava maha, oon ite 155cm pitkä ja poika oli syntyessään yli 4kg niin sen kyllä huomas :D mulle ei siis sillon ainakaan kovin herkästi tullut, mielenkiinnolla kyllä seuraan jos tulee hyviä vinkkejä, jos tällä kertaa vaikka ilmaantuukin. Esikon aikaan rasvasin vaan suihkun jälkeen ihan perus soven rasvalla.
 5. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  ^dove tarkoitin :D
 6. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä oon kans herkästi arpeutuvaa sorttia mut kai se pätee jo aika pitkälle et jos jotain tukevaa vartalovoita tai öljyä käyttää ni sen pitäs vähän auttaa. Mut mä uskon et mun kohdalla tulee pikemminkin kysymykseen tulleiden raitojen "näkymättömiin" hoitaminen :-D
 7. Suzy91 Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Kirjotinkin johonkin jo, että eilen huomasin ensimmäiset ylävatsalla :-o ennestään on alavatsalla vanhoja vaalentuneita, mutta nää uudet sinertää :/

  itellä tosi kuiva iho muutenkin, niin rasvailen perusvoiteilla, ja plussattuani otin babyoilin käyttöön. Kaveri suositteli sitä, mutta eipä se tainnu mulle auttaa :D
 8. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mulla noi venymisarvet kyllä vaalenee onneks aika nopeasti, ja jos ois ruskettuva iho niin kesällähän ne ruskettuu kivasti piiloon, paitsi mulla jonka ihoon ei väri tartu vaikka palais... :meh:
 9. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mulle tuli esikoisen aikana vaan etureisiin ja persposkiin raskausarvet vaikka maha oli valtava omasta mielestä :D rasvailin siis mahaa pelkästään (joskus ku muistin nii muualtaki) kookosöljyllä varmaan joka toinen päivä :) Muuten helposti arpeutuvaa sorttia.
  Nytki oon alottanu rasvauksen taas hyvis ajoin, ja rasvaan aina ku muistan, yleensä paristi viikos. Kookosöljy edelleen käytös ja nyt joka kerta rasvaan tunnollisesti takamuksen ja reidet ettei tuu lisää niihin :D
 10. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä oon kans herkästi arpeutuvaa sorttia... Mulla oli esikoisen raskaudessa käytössä Vichyn tähän tarkoitukseen tarkoitettu rasva. Koitin ennen sitä vähän kaikkia rasvoja. Ja loppujen lopuks tää oli se mistä tykkäsin. Sen vuoksi lähinnä ettei se tuoksu millekkään ja imeytyi hyvin. Lopputulos oli että alavatsalle tuli aika järkyttävät jäljet, mutta muuten selvisin aika vähällä. Esikoinen oli vähän reilu 4,3kg...
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Joo. Onhan noita arpia tullut vauhdikkaammin kylkiin, lonkkiin, pepun poskille.. Bio oil iho-öljyä olen käyttänyt kun muistan ja ihan normi rasvaakin. Vielä en oo vaikutusta nähnyt kun kuukauden päivät säännöllisesti käytin, joten ajattelin ettei hyövää.
 12. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä hylkäsin ton bio-Oilin, vaikka sitä niin hehkutettiin. Ja se haisee :hungover:
 13. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mulla jo ennestään vatsa, kyljet, reidet ja perskannikat täys vaalentuneita vanhoja arpia, niin en oo uusia jaksanut tutkia :D

  Eli siis arpeudun tosi helposti, buu.
 14. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Sama vika kun Giovannalla :/
 15. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mukava kuulla etten ole ainoa "raidoittunut" :joyful:
 16. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Ja sitten jos alkaa suonikohjuja puskea niin ei noi repeämät tunnu enää miltään:wacky:. Blaah, iän tuomia boonuksia ropisee kun plussapalloja..
 17. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Ihanaa, että muutkin mammat hehkuu tällee keskiraskaudesta! :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. KultaHippu Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Mulla on rintoihin ja vatsaan tullut arpia, pitää yrittää rasvailla jos ei ois vielä myöhästä.. :D
 19. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Eikös bepanthenilla oo kans jotain hyvää rasvaa just tähän?
 20. Olivia82 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mä ostin Weledan arpiöljyä. Uusia arpia ei ole tullut vielä mutta vanhat näkyy nyt selvemmin. Uusia arpia tulee varmasti, siitä ei ole epäilystäkään. Ihotyypistä tuo on kiinni tuleeko niitä, mut aion jatkaa kuitenkin rasvausta. Eipä ainakaan kuivu ja kutise iho venyessään.