Raskausajan diabetes

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuu 2012' aloitti MamaSupa, 1 elo 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Piatta Aloittelija

  Tänään oli toinen sokerirasitustesti. Juoma oli vaihtunut vadelman makuiseen, mikä oli huomattavasti paremman makuista kuin se entien. Sovittiin neuvolan tädin kanssa, että jos arvot on koholla niin hän soittaa iltapäivällä. Soittoa ei kuulunut, joten jokohan voin huokaista helpotukseta. Olin varma että nyt narahtaa, kun viimeksikin oli niin hilkulla.
 2. Mansikkainen Peruskäyttäjä

  Mulla oli eilen soittoaika diabetes-hoitajalle ja hän sanoi arvojeni olevan tosi hyvät, joten mihinkään ruokaremonttiin tms. ei tarvitse ryhtyä. Ja mittauksia teen aina silloin tällöin, mutta niistä ei tarvitse enää raportoida neuvolaan, kuten nyt piti tehdä. Kyllä helpottaa tämä tieto!

  Mansikkainen
 3. Piatta Aloittelija

  Kävin viimeviikolla sokerirasitustestissä ja oli puhetta neuvolantädin kanssa että hän ilmottaa iltapäivällä jos arvot on koholla. Mitään ei kuulunu ja huokasin helpotuksesta, mut tänään oli neuvolalääkäri ja siellä hän sitten huomasi, että sekä paastoarvo, että tunnin arvo oli koholla molemmat. Siis diabeetes diagnoosi :( Ens viikolla käyn hakemasa piikityslaitteen ja joudun kotiseurantaan.

Jaa tämä sivu