Raskaus ja vuorotyö

Keskustelun 'Marraskuiset 2019' aloitti henkura, 4 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Kerro sit miten kävi! Mäkin seurailen tilannetta mitenhän tässä käy, kun lyhyidenkin työpäivien jälkeen on supistellut selvästi enemmän kuin lomalla. Tiheimmillään on supistellut vajaan vartin välein, välissä laantunut ja taas jatkunut. Paineen tunne vaikeuttaa kävelemistä tosissaan, vaikka ei nää kivut vielä lähelläkään mitään synnytyskipuja ole. En oikein tiedä miten vakavasti tää homma pitäisi ottaa.
 2. Jewell Tuttu foorumilla

  Se tässä vähän hankalaa onkin kun ei tiiä mikä on vielä normaalia supistelua ku tiiän et noit suppareita kuuluu raskauteen mut onko normaalia et niitä on päivittäin, monta kertaa :confused: mut aattelin et parempi käyä lääkäris sit kysymässä mielipidettä. Kotioloissa ei juurikaan supista, ihan pari kertaa vaa jos oon rehkiny jotai mut tuol töissä se alkaa melkein heti jo ku pääsen työmaalle. Siel on viel jatkuva stressi päällä kun on yksi asukkaista aggressiivinen et saa pelätä millo kynsii kädet verille tai puristaa mustelmille jos se ei saa tahtoaan läpi :confused: ja on paljon siirtoja/nostoja mitkä käy selkään.. mut katsotaan mitä mieltä lääkäri on :)
 3. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Uskoisin että on ihan normaalia että on päivittäin ja monesti, mulla ainakin oli esikoista odottaessa. Mutta kai kivut, säännöllisyys, pitkä kesto, paineen tunne yms. on sit taas sitä ”ei voi tietää” osastoa et on hyvä varmistella! Sun työkin kuulostaa sellaiselta et hyvä jutella lääkärin kanssa. Mua häiritsee kun on ollut sellasia tuikkimisia myös nyt, kuin joki tökkäis neulalla kohdunsuulle. Onko muilla ollut jo nyt? Nääkin oli viimeksi vasta ihan loppuraskaudesta ja silloin jo alkoihin kohdunsuulla tapahtua. Mut onko tää nyt vaan erilaista tokassa raskaudessa vai voiko siellä tapahtua jotain mitä ei pitäis... Luulis et tokassa raskaudessa on helpompi tietää mikä kuuluu asiaan, mut ihan yhtä pihalla tässä on.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Jewell Tuttu foorumilla

  Saikulle jäin pariks viikkoo. Mut lääkäri veikkas että saikku jatkuu loppuun asti ku työ on tosiaan fyysisesti raskasta
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu