Raskaudesta kertominen läheisille

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Beebi, 26 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Motto78 Sukkela juttelija Tammiäidit 2020

  Viikonlopulla käytiin isän mökillä, ja vietiin tuliaispaketissa varta vasten teetetty t-paita. Hetken kesti että viesti meni perille, mutta oli kuulemma jo ehtinyt ihmetellä mun lihomistani. :hilarious:

  Tuleva isoisä oli melko polleaa poikaa koko visiitin ajan, onhan tämä 1. lapsenlapsi hänen puolellaan sukua. Oletan että paita pysyy päällä seuraavat kolme viikkoa.

  Attached Files:

  • Tykkään Tykkään x 5
  • Hauska Hauska x 4
 2. lillimaaria Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammiäidit 2020 Elomammat 2017

  Me ollaan nyt molempien vanhemmille ja sisaruksille sekä omille lapsille kerrottu. Muutama ystävä tietää myös. Mutta mua ihan kamalasti jotenkin jännittää, kun nyt kesän aikana ei ole nähnyt arkikavereita täällä asuinpaikkakunnalla, äitikavereita ym joiden kanssa ei nyt ole tullut oltua tekemisissä loman aikana. Tätä ei enää saa juuri piilotettua. Oon ollut tyytyväinen, että on saanu rauhassa potea alkuraskauden "piilossa", mutta nyt tuntuu hurjalta ilmestyä lasten menoihin ja perhekahvilaan mahan kanssa, kun kukaan ei tiedä.

  Tänään näin pitkästä aikaa yhtä muskarista ym tuttua äitiä, hän selvästi vilkaisi vähän mahaa ja (mun mielestä) kysyi merkityksellisesti että mitä kuuluu. Ja mä jänistin ja vastasin vaan normikesäkuulumisilla...
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Yarn Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Minä en ole myöskään kesän aikana törmännyt esimerkiksi työkavereihin. Just miehelle naureskelin, että mahtaa ne katsoa, kun parin viikon päästä ”lyllerrän” töihin! :hilarious: Reksi palaa maanantaina lomiltaan ja hänelle pitää varmaan käydä ensi viikolla näyttäytymässä ja varoittaa, että tämä kaksosten odottaja jää lomille ennen kuin arvaatkaan...

  Mutta oon siis samaa mieltä; ihana kun on saanut ihan rauhassa kasvatella vatsaa ja totutella tähän raskauteen!:)
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Vega8 Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Mun tarvii varmaan myöskin käydä ensi viikolla näyttäytymässä reksille ja kertoa. Voi tosin olla, että pelkkä näyttäytyminen riittää.
  Naapurin tädin tarkka silmä oli jo tehnyt havaintoja mun mahan kasvusta muutaman viikon ajan ja maanantaina oli jo niin varma havainnoistaan, että tuli suoraan onnittelemaan.
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. Motto78 Sukkela juttelija Tammiäidit 2020

  Mä palaan töihin ma, jolloin 16+0. Neljä viikkoa sitten mahan pystyi vielä piilottamaan, enää ei kyllä onnistu. :lurking:

  Pomolle kerroin jo 10+, koska työteho pahoinvoinnin takia oli mitä oli. Saa nähdä milloin muut reagoi, en ajatellut tehdä mitään yleistä julkistusta. Suurin osa kollegoita on insinöörimiehiä, joten voipi olla ettei ihan kaikki huomaa heti.
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Hauska Hauska x 2
 6. Emmastiina Oman äänensä löytänyt

  Kaikille on kerrottu jo hyvissä ajoin ja kaikki suhtautui hyvin asiaan. Ei pystynyt pitää salassa kauaa:)
 7. Bluebubbles Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Saatiin nyt vklp tietää että miehen serkku saa lapsen helmikuussa. Mies ei tahtonut kertoa meidän vauva uutistamme, koska serkku oli yrittänyt puolisonsa kanssa lasta jo yli 2vuotta. Ja meidän pieni tärppäsi siis heti. Mies pelkää että serkku pahoittaa mielensä plus että suvun huomio kiinnittyykin meihin. En oikein ymmärrä miehen logiikkaa, jossain kohdin serkku väkisin saa kuitenkin meidän vauvasta tietää ja vauvamme syntyykin aika varmasti aiemmin. :confused005
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. hipshops Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammiäidit 2020

  Voi hitsi, kun oisitte päässeet kertomaan aiemmin. Voi olla että pahoittaa mielensä joka tapauksessa nyt sitten o_O paha tilanne!
 9. Bubo Hyväntuulinen höpöttäjä Tammiäidit 2020

  Annatte vaan pölyn laskeutua ja kerrotte sitten, niin ette vie kaikkea huomiota heiltä. Noin pitkän yrityksen jälkeen varmaan iso juttu päästä kertomaan kaikille.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020


  Meillä on vähän samaa laatua oleva tilanne. Mieheni sisko on miehensä kanssa yrittänyt lasta jo useamman vuoden ja kokeneet useammat keskenmenot ja hoidotkin ovat meneillään olleet jo jokusen aikaa. Vähän pelottaa kuinka he asiaan suhtautuvat kunhan uutinen heille kerrotaan. :confused005
 11. Bluebubbles Puuhakas puhuja Tammiäidit 2020

  Onpa harmi :sad001 lapsettomuus on varmana kipeä asia ja eipä raskaus uutiset yleensä hyvälle tunnu, jos itse ei lapsia saa. Mutta eipä se auta teidänkään kun kertoa.
 12. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020


  Niinpä, täytyy vaan koittaa keksiä joku oikeanlainen tapa kertoa asia heille :facepalm:
 13. Kattiska Kommentoinnin ninja Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Perjantaina laitettin postiin itse askartelemamme kortit, minun äidille ja miehen siskolle. :cat: Miehen äidille jätettiin mökille kortti odottelemaan kun hän on sinne huomenna on menossa. Nyt vaa odotellaan et alkaa puhelimet soimaan :wacky::happy:
  Mut viel tässä on sit miun veljen perhe ja minun mummo lähimmäisiä kelle kerrotaan sit syyskuun ekalla viikolla kun mennään kyläilee :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1