Raskauden ajan painonnousu..

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2013' aloitti Lindas, 7 syys 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Neita Peruskäyttäjä

  Saan olla aika onnellinen siis omasta painonnousustani, n. 8 kg on tullut ja lähtöpainoa oli pari kiloa liikaa ( pituus 160cm ja 67kg) Neuvolassa epäili, että paino on synnytyksen jälkeen jopa vähemmän kuin alussa. Huomattavia turvotuksia ei ole ollut. On jo niin ikävä omaa kroppaa ja hikiliikuntaa, vois jo syntyä! :)
 2. Ninja Peruskäyttäjä

  ekassa neuvolassa rv 8+1 160cm 60,6kg
  nyt oli rv 38+1 71,1 (turvotusta ja ummetusta)
  elikkäs nyt ois tullu sen 10,5kg neukku vaa-an mukaan.ei kyllä juurikaan missään huomaa kuin isossa mahassa :D
  painoo ennen raskautta en tiijä kun ei tullu vaa-alla käytyä,jotain 58 tai 60 tietämillä.
   miulla painonnousuun vaikuttaa sekin etten oo pystyny liikuntaa harrastamaan rv 20 jälkeen pahojen hermokipujen takia  että ihmeen vähä nyt tullu siihen nähen tota painoa.

  esikkoo oottaissa paino nous 64kg->82kg (syn.41+3) eli yht. tuli 18kg
  eli extraa tuli sen jälkeen pudotettuu ja hyvä niin!
  jotenkii outoo ajatella että nyt pitäs painaa sen 10kg enempi että ois samankokonen ku sillon.. mutta huomaa kyllä olotilassakin!

  tääkin kovasti oottelee että pääsis taas lenkkeilemään!ja tavotteena ois taaskin extraa pudottaa,joskoon kerkeis ihan rauhassa laihuttaa,ei ainakaan oo tällä hetkellä suunnitelmissa tehä kokki kolmosta yhtä tiheeseen ku nää.mut vannomaanhan ei pie mennä ;)
 3. Via Peruskäyttäjä  Via kirjoitti:


  Via kirjoitti:


  Via kirjoitti:

  -Täällä 19+4 ja painoa on tullut kilo. Ennen raskautta olin n. 65 kg / 172 cm. 
  -22+6 ja painoa oli raskauden alusta tullut +1,5 kiloa.
  -25+1 ja painoa raskauden alusta +3 kiloa
  - 28+3 ja painoa raskauden alusta n. + 6 kiloa. Todellisuudessa kai vähän vähemmän, oli niin paksusti päällä punnitessa.
  - 32+2, painoa raskauden alusta + 6 kg
  -34+2 ei lisäyksiä
  - 36+2 raskauden alusta tullut +7,4 kg
  - 38+2 raskauden alusta + 7,8 kg


 4. SueC Peruskäyttäjä  SueC kirjoitti:


  SueC kirjoitti:


  SueC kirjoitti:


  SueC kirjoitti:
  Mä olen normaalipainon yläpäässä ja nyt rv 22+4 on painoa tullut lisää 3,5 kg (neuvolan mukaan 3,9 kg). Pitää vissiin katsoa syömisiään tarkemmin, kun makea maistuu taas. Alussa makeanhimo pysyi kauan poissa, mutta nyt se taas yrittää nostaa päätänsä. :/


  Nyt on meineillään rv 26+5 ja painoa on tullut yhteensä 7,4 kg. Toivottavasti painonnousu ei jatku yhtä huikeana. Syömistenkin katsominen on vähän jäänyt.. emoticon


  Eipä paljon ole nousu hidastunut, kun nyt 34+1 on tullut painoa n. 12 kg. Uskon sen nyt kuitenkin vähän rauhoittuvan, kun joutuu muutenkin tarkkailemaan syömisiään. :)


  Rv 37+4 ja painoa tullut 13 kg. Yllättävää, että on pysynyt näinkin maltillisena.


  Täällä loppusaldo oli 14 kg, josta suurin osa oli vauvaa ja nestettä turvotuksen muodossa. Nyt lähtöpainoon on enää pari kiloa karistettavana, jotka lähtevät todennäköisesti imettämällä.
 5. Emilia -82 Peruskäyttäjä

  98,4kg oli viimeisin paino ennen lapsen syntymää. Eli yhteensä tuli 27,4kg lisää. Aikas paljon siis. Tänä aamuna paino oli 92,9 ja vauva on nyt 2 päivää vanha. 
 6. Leelan Aloittelija

  Aiheen vierestä, mutta onnea Emilialle :) täällä jännännyt et milloin se teidän vauva maailmaan putkahtaa kun pientä kärsimättömyyttä oli havaittavissa.

Jaa tämä sivu