Raskaaksi 2024

Mäkin voisin tulla tänne kun en usko, että tälle vuotta ehtii enää plussaa tulla. Todennäköisesti seuraavan kierron testailut menee jo ensi vuoden puolelle. Meillä olis kolmas toiveissa.
 
Muokattu viimeksi:
Kirjottelen vielä ehkä enemmän -23 ketjuun, mutta en usko plussaan tämän vuoden puolella, joten kohta siirryn myös tänne puolelle 😊
 
Meillä on yritys käynnissä, mutta ollaan hoidoissa ja odotellaan ivf suunnittelua. Tuskin saadaan luomu plussaa vaikka toki toivotaan ja yritetään sitä aktiivisesti joka kierrossa. 🙂
 
Minäkin täällä, tässä kierrossa periaatteessa mahdollista plussata, mutta en usko tärppiin. Aiemmissa kierroissa ollut vielä hedelmällisillä päivillä kumi käytössä. Muutenkin asennoidun ensi vuodelle enemmän, jolloin ”aktiivisempaa yritystä”, ei toistaiseksi ole kiirettä tai ahdistusta yrityksen suhteen. Toista toivotaan 😊
 
Minäkin tällä puolella jo kurkkimassa. Kova yritys tälle vuodelle vielä olisi raskautua ja ovista tällä hetkellä tikutellaan 😁. Mutta jos ei tärppää niin täällä sitten jatkuu.
 
Eiköhän mullakin tule asiointia tänne, vielä yks kierto tässä kuussa ja ainahan se on mahdollista mutta todennäköisyys pieni eli 2024 täältä tullaan! :folded:
 
Tännekin myös liityn mukaan, ei mahdollisuutta enää tälle vuodelle, kun joulukuun kierto menee ohi lapsettomuuspolin joulutauon ja myöhästyneiden menkkojen takia. 😔 tämä onkin jo sitten kolmas tällainen ryhmä jossa mukana, toivotaan että viimeinen.
 
Tännekin myös liityn mukaan, ei mahdollisuutta enää tälle vuodelle, kun joulukuun kierto menee ohi lapsettomuuspolin joulutauon ja myöhästyneiden menkkojen takia. 😔 tämä onkin jo sitten kolmas tällainen ryhmä jossa mukana, toivotaan että viimeinen.
Mulla myös kolmas. Todellakin toivotaan että on meidän viimeinen ja päästään katoamaan takavasemmalle lasketunajan ryhmiin❤️ (mielellään samaan!)
 
Minäkin liityn uutena joukkoon mukaan 😊 Ensimmäinen lapsi toiveissa, ovulaationinduktiot alkavat tammikuussa suoraan pistoshoidoin, ellei ihmettä tapahdu tässä ennen sitä. Pidemmän aikaa foorumia olen seurannut, mutten vielä ole uskaltanut avaista sanaista arkkuani😁
 
Minäkin tulen tänne uutena höpisemään. Olen seuraillut raskaaksi2023-ketjua jo muutaman kuukauden, mutta en ole rohjennut kirjoittamaan. Ensimmäinen lapsi toiveissa ja yritystä tosiaan se muutama kuukausi takana. Kesällä tulin raskaaksi ensiyrityksestä, mutta se meni kesken varhaisilla viikoilla... Tässä kierrossa yritys meni puihin, joten tälle vuodelle plussaa tuskin on odotettavissa (nyt dpo6-7). Toivottavasti pian alkuvuodesta sitten. :Sparkling Heart:
 
Tulinpa pitkästä aikaa foorumille kurkkimaan ja kai sitä pitää tänne liittyä kun seuraavasta kierrosta olisi tarkoitus antaa kolmoselle mahdollisuus tulla... :Eyes: Vaikka jo toisen jälkeen sanoin että ei enää koskaan :D
 
Täällä ei enää mahdollisuutta saada positiivista testiä loppuvuoden aikana 🙄 ja tässä kierrossa oviskin sattuu juuri jouluaatolle, jolloin ollaan anoppilassa eikä ihan hirveesti mahdollisuuksia touhuilla mitään 🙈

Ja taustana vähän itsestä: meillä toinen pienokainen haaveissa, esikoinen nyt 8kk ja toiveissa olisi pieni ikäero heidän välillään. Yritys alkanut jo 8/2023 mutta voi olla että imetys sotkee vielä omaa hormonitoimintaa. Kierto kuitenkin on palautunut jo aikoja sitten ja on säännöllinen 🤷‍♀️
 
Kuten arvelin viime kierto ei tuonut plussaa ja nyt mennään uutta kiertoa kp 13. Ovulaatio ehkä joskus ensi viikolla, joten menkat/testailu menee tammikuun alkuun jo. Usko tähän kiertoon on kyllä jo nyt olematon joten testaan varmaan vasta jos menkat on myöhässä.
 
Minäkin liityn tänne jo mukaan ihmettelemään, vaikka yritys jatkuu vasta tammikuussa alkavasta kierrosta 😄 Ensimmäinen toiveissa, km 11/23.
 
Mä liityn tänne mukaan höpöttelemään. Toinen lapsi toiveissa ja yk2 menossa. Ikää kuitenkin jo vähän yli 40, joten katsotaan mitä tästä tulee vai tuleeko mitään.
Pillereiden jätön jälkeen ovulaation jälkeen ollut melkein pari viikkoa jomotuksia ja kipuiluja alavatsalla. Onks tää tavallisista muillakin? Pillerien aikaan ei ollut koskaan mitään enkä muista että aiemminkaan olisi ollut mitään vasta kuin just ennen menkkojen alkua ehkä alle päivän.
 
Takaisin
Top