Raskaaksi 2014

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Gatusa, 15 joulu 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Gatusa Addikti

  nyt kun vuosi lähenee hiljalleen loppua voisi aloi
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Mä ainakin siirryn tänne puolelle. Ikävä kyllä. Kiva Gatusa kun aloitit uuden ketjun. Tänne vaan kaikki löpisemään! :)
 3. Freyja86 Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020

  Minäkin siirryn tänne :) toisaalta harmittaa mutta toisaalta on odottavalla kannalla :D Vaihtuisi jo vuosi...
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Gatusa Addikti

  kiva ku kaverit tulee tännekin, tervetuloa :) aamu eikös plussata samas kuussa sitten, ainaki toivottavasti samoin freyja :) ja sanontaha menee uusi vuosi uudet kujeet...
 5. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Olis se Gatusa niin ihanaa jos sen plussan saisi mutta kuten jo tonne toiseen ketjuun kirjoittelin niin mun mieliala ei oo kauheen korkeella tällä hetkellä. :sad001 Mutta jospa tästä vielä positiivisen puolelle päästäisiin...
 6. Gatusa Addikti

  uskon sen Aamu ja itelläki on tässä kaikki maholliset pelot käyny jo mielessä kromosomien yhteensopimattomuudesta siihe että meille vaa ei ol tarkotettu lasta. mut niin kauan ku ei ol menopaussi on toivoa. tässä pitäs mennä naimisiinki ku tässä maassa ei tunnusteta euroopassa solmittua avioliittoa eli suomes oon naimisis mut tässä maassa en joten pitänee hoitaa seki mahollisimman pian pois alta...huvittavaa vuosia ollu jo naimisis mut sit täällä merkintä edellee ukolla että naimaton. tuleepa kivat häät jos sellaset pidetää, mennää imaamille ja sanotaa tahdon siinä kaikki ja ei yhtää sukulaista ole täällä...paitti ukon suku ja ukkoa ei vois vähempää kiinnostaa pyytää niit mukaan todistamaa, itellähä ei ol tääl sukulaisia. ukko sano että pyytää jotai tuttavii todistajiks tai sit kadulla pysäyttää pari tyyppii ja sanoo et tulkaa todistajiks. huoh ei himppuakaa mitää mitä haaveillu tosin eihä meil suomessakaa ollu aikoinaa mitää, 2 todistajaa maistraatissa.
 7. Dawwe Tuttu foorumilla

  Mä taidan kans jo seurailla tätä ketjua, tänään kp 24/23-26 eli tällä viikolla tätiä odotellaan tulevaksi. Ja seuraavasta kierrosta mä aion vakaasti sit saada sen tärpin :cool:
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. _myy85_ Peruskäyttäjä

  Ehkä minäkin varovaisesti liityn tähän ketjuun, vaikka vielä olisi se yksi mahdollisuus tämän vuoden puolella. :wink
  Menossa kp 19/26-34.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Gatusa Addikti

  tsemppiä dawwe ja myy, toivottavasti saatte plussan tässä kierrossa jo mutta kävi miten kävi olkaahan mein seurana täällä silti :)

  täällä odotellaa ukkoa saapuvaks jotta saa kuulla kysykö se mun lääkärilt niist tuloksist vai ei ja soittiko ylenpäätää mun lääkärille et meil on sen testin tulokset. epäilen suuresti.
 10. _sissi Tuttu foorumilla

  Tämäkin neiti siirtyilee tänne. Sunnuntaina pitäis alkaa menkat,mut saas nähä.. :D kyllä me kaikki plussataan sit ens vuonna! :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. Gatusa Addikti

  toivotaan sissi toivotaan :)
 12. pirpana5 Aloittelija

  Heips minäkin tulen tänne kuumeilemaan kun ihan vielä ei saa yritystä aloittaa. Meillä on huhtikuussa 2013 syntynyt tyttö joka syntyi sektiolla ja seuraava raskautuminen olisi suotavaa vasta vuoden päästä sektiosta. Ensi maanantaina loppuu pillerit ja sitten annetaan mun kropan tasottua pari kuukautta ja aloitetaan kakkosen yritys.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Pampero Tuttu foorumilla

  Minä siirryn tänne myös :) Seuraavat tärppipäivät alkaa heti tammikuun alusta.
 14. Freyja86 Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020

  Täällä olis nyt tärppipäivät (jos kierto ei ole sekaisin km jälkeen) jolloin ei saa touhuta kuin ehkäisyn kanssa. Tammikuun puolessa välissä olisi sitten hyödynnettävät tärppipäivät. Tällä hetkellä vaan odottelen sitä vuoden vaihdetta ja jälkitarkastusta :D

  Äsken aloin ihmettelee et miks mahassa juilintaa ja menkkamaisia kipuja kunnes tajusin et nythän alkaa olla puoliväli eli varmaan jotain oviskipuja... Olin jo unohtanut ne :D
 15. Gatusa Addikti

  tervetuloa pirpana5 :)

  pampero vielä on toivoa tärpistä mahollisest?

  freyja tsemppiä sinulle ja yritähä jaksaa ootella jälkitarkastusta, täällä ei sellasta ees ole. mulle ei annettu keskenmenojen jälkee mitää ohjeita et kuinka paljo pitäs oottaa. tosin enhä mä ees suomes asu ni onko ihmekää ettei tääl oikei ohjeit anneta. toivottavast sit ku lupa tulee ni teillä tärppää mahollisimman pian :)

  on: 9/32 ja tässä mietin et millokoha se ovis ois tarkallee, varmaanki joulun jälkeen. en kyllä jaksa uskoa itelläni tärppii ainakaa helposti, onha tuol tietty ovistestei joita vois kokeilla.
 16. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Yksi mahdollisuus on vielä raskautua tän vuoden puolella. Mulla tärppipäivät osuu just jonnekin joulun pyhille joten tietää mitä on tiedossa. Toivottavasti saadaan hyödynnettyä kun ollaan sukulaisissa. Kiva että täällä alkoi heti turina. :)
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 17. Freyja86 Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020

  Tuo tarkastus on siksi että tosiaan kaikki km aineet ovat poistuneet elimistöstä. Ja pitäisi odottaa sinne asti eikä saisi uudelleen raskautua jotta tietävät varmasti et kyseessä se km-raskaus. Olis aika ikävää jos joutuis kaavintaan ym jos kyseessä olisikin uusi raskaus. Tosi selkeesti selostettu :D Ja luin jostain et km jälkeen helposti raskautuu mut kohdun limakalvot voi olla vielä heikot ja siksi pitäis odottaa yhdet luomumenkat... Eli kiltisti odotellaan ja totellaan lääkäriä :)
 18. Gatusa Addikti

  juu tuo jälkitarkastus on hyödyllinen, mullaha ei ole ees ollu sellasia oikeestaa kertaakaa. ja kerran oli koitua kohtaloksi se etteivät tarkastaneet. mutta se siitä, toivottavasti saatte luvan alkaa yrittämää :)
 19. -Dolly- Tuttu foorumilla

  Minäkin siirryin nyt tänne :) Ei oo hirveenä ehtiny täällä kirjotella kun ollut reissua ja esikoisen synttärijuhlia :)

  Tosiaan viime kierrossa tuttu täti tuli kylään, nyt en edes ovista meinaa seurailla ja annetaan nyt oikeasti mennä omalla painollaan. Jospas sitten ens vuosi toisi tovotun:Heartred

  Anteeksi oma napailuni, olen vähän tippunut kärryiltä tässä, enkä viitsi enää nuita vanhoja lukea, kommentoinpa sitten tulevia juttuja taas :D
 20. Pampero Tuttu foorumilla

  Dolly, te saitte siis kunnialle 1-vuotissynttärit juhlittua :) Onnea neidille!

  Gatusa, kp2 eli ei toivoa :) Missä päin maailmaa asustelet (jos haluat kertoa)? Nuo käytännöt vaihtelevat paljon ihan Suomessakin, ystäväni joka sai keskenmenon (keskeytyneen), ei saanut jälkitarkastusta ollenkaan. Piti vain tehdä raskaustesti kotona ja jos se oli nega, niin kaikki oli ok.

  Freyja, mutta tosiaan tuon kohdun limakalvon takia onkin järkevää malttaa se lääkärin suosittelema yksi kierto odottaa. Olisi tosi kurjaa saada toinen keskenmeno heti perään, jollei olisi ehtinyt toipua :sad001 Ja eihän se yksi kuukausi oikeasti pitkä aika ole (vaikka näissä yritysasioissa se siltä yleensä tuntuukin :D ).

Jaa tämä sivu