Rakenneultra

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Bella Swan, 16 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Jännittääkö ru? Meinaatteko kysyä sukupuolen?
 2. MipetiusMipe Aloittelija

  Kyllä vähän jännittää. Tietenkin eniten jännittää se, että onko kaikki hyvin ja kehitys normaalia. Sukupuoli ei jännitä, mutta ehkä me senkin kysymme, jos pienokainen on sen valmis asennollaan paljastamaan. Vielä kuukauden päivät pitää odotella. Ultra viikolla 21+4.
 3. katariina86 Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Elokuunmammat 2015

  Kyllähän se vähän kun nt-ultras löyty vaan se yks napajuttu..
  Mutta kyllä ne huolen pitää:love7
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 4. Muruska Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014

  Aina vähän jännittää. Mut ootan vaan et nään murun uudestaan! Otetaan sukupuolesta selvää tällä kertaa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Maria83 Aloittelija

  Jännittää vähäsen kyllä myös! Lähinnä just se, että kaikki edelleen hyvin.
  Meillä rakenneultra 1.11., kun on 20+2.
  Mekin aiotaan ottaa sukupuolesta selvää, mikäli pikkuinen sen vain suostuu näyttämään :Heartred
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 6. hannaka Addikti Maalisäidit 2020 Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Täällä 4.11 ultra. Ei oikeastaan jännitä. Toki odotan et pääsee näkemään taas pienen, mutta muuten hyvillä fiiliksillä. Me ei haluta tietää sukupuolta etukäteen:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. AryA Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  16.10 olisi rakenneultra. Jännittää niin vietävästi. Onko kaikki hyvin, onko vauvoilla yhteinen istukka vai erilliset. Vai jääkö asia epäselväksi :oops:
  Pikkuisten sukupuolet kysytään toki, jos ne vaan suostuvat asian paljastamaan. Meiltä niitä sukupuolia ehket tarkempaan katsotaankin koska jos istukka/istukat ei taaskaan anna vihjettä laadustaan niin esim eri sukupuolet sitten kertoisivat vauvojen olevan epäidenttisiä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. katariina86 Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Elokuunmammat 2015

  Mä oon niin valmistautunu että tämäkään ei näytä kun ei siskotkaan näyttäny:woot: mutta molemmat on toivottuja..se tulee mikä on tarkoitettu..ainaki se koettelee äitiä lujasti:oops:
 9. Kosmoskukka Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Ei ainakaan vielä ole sellaista paniikkia päällä mitä nt-ultrasta oli.:angelic: Ei se auta kuin uskoa ja toivoa, että kaikki on hyvin.:)
  Kysytään sukupuolta. Se vähän jännittää.:dummy:
 10. Dorpola Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Rakenneultraan vielä muutama viikko, eikä ainakaan vielä jännitä. Tosin kerron uutista laajemmin esim. vanhemmilleni vasta rakenneultran jälkeen. Sukupuoli meillä onkin jo selvillä nipt:n myötä. Hyvä niin, että ehdin totutella ajatukseen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Toistaiseksi levollisin mielin oon menossa. Sukupuolen toisaalta haluaisin tietää jos vaan suostuu näyttämään, mutta toisaalta en halusisi kaikkien kiusaksi ottaa selvää :p Heti sisäinen narttu nostaa päätään jos sukupuolesta ollaan nyt kysytty :banghead:
 12. Lp83 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Mä odotan innollani et näkisin pikkusen, ei malttais odottaa. Aika vasta 30.10 kun viikkoja tasan 21. Sukupuoli kysytään ihan uteliaisuutta :smiley-angelic002
 13. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Mekin halutaan tietää sukupuoli! Nimeä on helpompi miettiä ja jos onkin poika, pitää vaatetta ostaa. Kaikki esikoisen entinen on pinkkiä..
 14. Gonza Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Vielä ei jännitä, mutta voi olla että sitten lähempänä alkaa jännittää. Aiotaan katsoa, jos sukupuoli näkyy. Ihan vaan mielenkiinnosta ja ehkä nimen miettimisen kannalta on helpompaa, jos tietää (melko varmasti) kumpi sieltä on tulossa. Pukeutumiseen ei meillä tule sukupuoli vaikuttamaan, joten sen puolesta ei ole väliä. Siskon perheeltä peritään vaatteita aimo kasa, ja siskoni ei onnekseni ole myöskään halunnut poikaansa vain siniseen pukea, vaan löytyy ihan kaikkia värejä pinkkejä myöten.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. HenKa Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Sama juttu meillä: nipt-kokeesta saimme tietää myös sukupuolen. Jos tuota testiä ei olisi ollut, olisimme halunneet kuulla sen rakenneultrassa. Meillä tuo raku on vasta 5.11., joten vielä vähän yli kuukausi odoteltavaa.
 16. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  2vk 2päivää rakenneultraan! Luulin että lähemmäs 4!
 17. Beisla Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Gonza, meillä sama juttu vaatteiden suhteen. Esikoisella oli kaiken värisiä vaatteita vauvana, joten ainakaan ekana vuonna ei tarvitse paljon vaatteita hankkia, sukupuolesta riippumatta. En välitä juurikaan sen paremmin synkistä väreistä tai pinkistä, niin toivon että jos tulee tyttö, sukulaiset ei osta meille hirveitä määriä vaaleanpunaista.

  Esikoisesta en halunnut tietää etukäteen mutta vaimo halusi. Tällä kertaa taidan kyllä kysyä. Nimeä olisi kiva miettiä etukäteen. Vaikka pitäähän molemmille vaihtoehdoille olla nimi varalla, olen kuullut sen verran monta tarinaa että oli varma tieto sukupuolesta ja silti tuli yllätys synnärillä.
 18. Enninkeri Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Me ei kerrottu esikoisen sukupuolta etukäteen muille, ja synnärillä kiellettiin pinkin ja violetin osto. Anoppi osti silti jossain vaiheessa kun ei ollut kuulemma voinut vastustaa. Eivät tulleet kertaakaan käyttöön, eli melko turhaa rahan käyttöä.
 19. Valentina89 Aloittelija

  Ei jaksaisi millään odottaa 17.10 asti että saisi tietää sukupuolen ja onko kaikki muutenkin ok mutta taas yksityisellä ei viitsisi käydä kun se maksaa niin paljon...
 20. Nuppunen Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Toukomammat 2016

  Vähän jännittää, mutta ehkä enemmän positiivista jännitystä. Sukupuoli aiotaan kysyä, mikäli sen vaan selkeästi näkee. On sitten jotenkin helpompi valmistautua vauvan tuloon. Ei sillä että tykkäisin pukea pinkkiin tai siniseen sukupuolen mukaan. Enemmän tykkään neutraaleista väreistä jotka sopii kummallekkin sukupuolelle. Mutta mielikuvia vauvasta ja tulevasta ajasta on jotenkin helpompi muodostaa, kun tietää sukupuolen etukäteen. Nimeäkin on mukava miettiä ajoissa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu