Rakenneultra

Kyllä vähän jännittää. Tietenkin eniten jännittää se, että onko kaikki hyvin ja kehitys normaalia. Sukupuoli ei jännitä, mutta ehkä me senkin kysymme, jos pienokainen on sen valmis asennollaan paljastamaan. Vielä kuukauden päivät pitää odotella. Ultra viikolla 21+4.
 
Kyllähän se vähän kun nt-ultras löyty vaan se yks napajuttu..
Mutta kyllä ne huolen pitää:love7
 
Jännittää vähäsen kyllä myös! Lähinnä just se, että kaikki edelleen hyvin.
Meillä rakenneultra 1.11., kun on 20+2.
Mekin aiotaan ottaa sukupuolesta selvää, mikäli pikkuinen sen vain suostuu näyttämään :Heartred
 
Täällä 4.11 ultra. Ei oikeastaan jännitä. Toki odotan et pääsee näkemään taas pienen, mutta muuten hyvillä fiiliksillä. Me ei haluta tietää sukupuolta etukäteen:)
 
16.10 olisi rakenneultra. Jännittää niin vietävästi. Onko kaikki hyvin, onko vauvoilla yhteinen istukka vai erilliset. Vai jääkö asia epäselväksi :oops:
Pikkuisten sukupuolet kysytään toki, jos ne vaan suostuvat asian paljastamaan. Meiltä niitä sukupuolia ehket tarkempaan katsotaankin koska jos istukka/istukat ei taaskaan anna vihjettä laadustaan niin esim eri sukupuolet sitten kertoisivat vauvojen olevan epäidenttisiä.
 
Mä oon niin valmistautunu että tämäkään ei näytä kun ei siskotkaan näyttäny:woot: mutta molemmat on toivottuja..se tulee mikä on tarkoitettu..ainaki se koettelee äitiä lujasti:oops:
 
Ei ainakaan vielä ole sellaista paniikkia päällä mitä nt-ultrasta oli.:angelic: Ei se auta kuin uskoa ja toivoa, että kaikki on hyvin.:)
Kysytään sukupuolta. Se vähän jännittää.:dummy:
 
Rakenneultraan vielä muutama viikko, eikä ainakaan vielä jännitä. Tosin kerron uutista laajemmin esim. vanhemmilleni vasta rakenneultran jälkeen. Sukupuoli meillä onkin jo selvillä nipt:n myötä. Hyvä niin, että ehdin totutella ajatukseen.
 
Toistaiseksi levollisin mielin oon menossa. Sukupuolen toisaalta haluaisin tietää jos vaan suostuu näyttämään, mutta toisaalta en halusisi kaikkien kiusaksi ottaa selvää :p Heti sisäinen narttu nostaa päätään jos sukupuolesta ollaan nyt kysytty :banghead:
 
Mä odotan innollani et näkisin pikkusen, ei malttais odottaa. Aika vasta 30.10 kun viikkoja tasan 21. Sukupuoli kysytään ihan uteliaisuutta :smiley-angelic002
 
Mekin halutaan tietää sukupuoli! Nimeä on helpompi miettiä ja jos onkin poika, pitää vaatetta ostaa. Kaikki esikoisen entinen on pinkkiä..
 
Vielä ei jännitä, mutta voi olla että sitten lähempänä alkaa jännittää. Aiotaan katsoa, jos sukupuoli näkyy. Ihan vaan mielenkiinnosta ja ehkä nimen miettimisen kannalta on helpompaa, jos tietää (melko varmasti) kumpi sieltä on tulossa. Pukeutumiseen ei meillä tule sukupuoli vaikuttamaan, joten sen puolesta ei ole väliä. Siskon perheeltä peritään vaatteita aimo kasa, ja siskoni ei onnekseni ole myöskään halunnut poikaansa vain siniseen pukea, vaan löytyy ihan kaikkia värejä pinkkejä myöten.
 
Sukupuoli meillä onkin jo selvillä nipt:n myötä. Hyvä niin, että ehdin totutella ajatukseen.

Sama juttu meillä: nipt-kokeesta saimme tietää myös sukupuolen. Jos tuota testiä ei olisi ollut, olisimme halunneet kuulla sen rakenneultrassa. Meillä tuo raku on vasta 5.11., joten vielä vähän yli kuukausi odoteltavaa.
 
Gonza, meillä sama juttu vaatteiden suhteen. Esikoisella oli kaiken värisiä vaatteita vauvana, joten ainakaan ekana vuonna ei tarvitse paljon vaatteita hankkia, sukupuolesta riippumatta. En välitä juurikaan sen paremmin synkistä väreistä tai pinkistä, niin toivon että jos tulee tyttö, sukulaiset ei osta meille hirveitä määriä vaaleanpunaista.

Esikoisesta en halunnut tietää etukäteen mutta vaimo halusi. Tällä kertaa taidan kyllä kysyä. Nimeä olisi kiva miettiä etukäteen. Vaikka pitäähän molemmille vaihtoehdoille olla nimi varalla, olen kuullut sen verran monta tarinaa että oli varma tieto sukupuolesta ja silti tuli yllätys synnärillä.
 
En välitä juurikaan sen paremmin synkistä väreistä tai pinkistä, niin toivon että jos tulee tyttö, sukulaiset ei osta meille hirveitä määriä vaaleanpunaista.

Me ei kerrottu esikoisen sukupuolta etukäteen muille, ja synnärillä kiellettiin pinkin ja violetin osto. Anoppi osti silti jossain vaiheessa kun ei ollut kuulemma voinut vastustaa. Eivät tulleet kertaakaan käyttöön, eli melko turhaa rahan käyttöä.
 
Ei jaksaisi millään odottaa 17.10 asti että saisi tietää sukupuolen ja onko kaikki muutenkin ok mutta taas yksityisellä ei viitsisi käydä kun se maksaa niin paljon...
 
Vähän jännittää, mutta ehkä enemmän positiivista jännitystä. Sukupuoli aiotaan kysyä, mikäli sen vaan selkeästi näkee. On sitten jotenkin helpompi valmistautua vauvan tuloon. Ei sillä että tykkäisin pukea pinkkiin tai siniseen sukupuolen mukaan. Enemmän tykkään neutraaleista väreistä jotka sopii kummallekkin sukupuolelle. Mutta mielikuvia vauvasta ja tulevasta ajasta on jotenkin helpompi muodostaa, kun tietää sukupuolen etukäteen. Nimeäkin on mukava miettiä ajoissa.
 
Takaisin
Top