Rakenneultra

Anna Vastaanottaja

Silmät suurina ihmettelijä
Täällä olisi vastoin kaikkia odotuksia myös poika tulossa. Vilkas kaveri, ensimmäisenä päätti pyllistää kameralle eikä muutenkaan tahtonut pysyä paikallaan. Kaikki oli ok.
 

Desiree84

Asioista perillä oleva
Tammimammat 2017
mama-J, onnittelut sinnekin tyttölupauksesta! ja naimisiinmenosta tietty! :-D teillä samalla lailla, kuin meilläkin eli tyttö vastasi kooltaan viikkoa nuorempaa... Onko teillä vielä jossain vaiheessa uusi ultra-aika, jossa tarkistettaisiin vauvelin kokoa? Me nimittäin saatiin uusi aika ultraan 10.8. jolloin lääkäri tarkistaa vauvan koon. En tiedä sitten, että muuttuuko la vai ei? :-)

insku91, onnea tyttölupauksesta! :-D

annikalle ja Inxulle, onnittelut ensimmäisistä poikaennusteista! :-)

Jon, hieno kuva pojasta, onnea hurjasti! :-D

Anna Vastaanottaja, onnea myös teille poikalupauksesta! :-D

Mukavasti alkaa tänne ultrakuulumisia jo tupsahdella! :-)

 

N+N

Vauhtiin päässyt keskustelija
Sanna89- Onnea tyttölupauksesta! :)

Miten muuten teillä on arvioitu tota painoa? Ku meillä oli poitsu pikkasen isompi! Sanoin sitte vaan et onhan tässä äitikin hyvin syöny. :D Mietin vaan et miten tuo tän hetkinen paino vaikuttaa lopulliseen? Et saattaako paino/pituus olla välillä enemmän ja sitte taas hidastuu? En tajunnu sitä tuolla ultrassa kysellä ku menin niin sekasin pienen näkemisestä. :D
 

peekay67

Näppärä viestien naputtelija
Meillä oli tänään rakenneultra ja meille lupailtiin poikaa <3 :)

Meillä kun tuo esikoinen on tyttö, niin olis kyllä kiva saada sitten pikkuveli kaveriksi! :) Kaikki oli normaalisti ja koko vastasi tarkalleen viikkoja, eli 19+4.
 

Inxu

Piirimestaruustason postaaja
jon: ei kait tähän aikaan vielä mitään painoarvioita anneta kun ei ne voi mitenkään pitää paikkaansa o.O aika outoa tuo, ei meille oo kummankaan kohdalla toisessa ultrassa mitään painosta sanottu
 

~Petruska~

Oman äänensä löytänyt
Tänään ultrassa oli kaikki hyvin <3 Viikot vastasivat samaa kuin ennenkin (21+1) ja painoa asukilla oli 406g. Pitkät koivet kaverilla kuulemma on ja siro pää. Erittäin liikkuvainen yksilö, sekä pientä akrobaatin vikaa näytti olevan kun jalat ja kädet olivat välillä mitä hurjimmissa asennoissa =D. Sukupuolta emme halunneet tietää, haluamme pysyä jännityksessä loppuun saakka, vaikka hieman vaikeaa se tekeekin uteliaan luonteeni takia. Poika epäily on vahva mutta saas nähdä... Saatiin vain yksi todella huonolaatuinen kuva, vauva siinä söpösti juuri haukottelee mutta muuten siitä ei mitään selvää saa. Päätettiinkin ultran jälkeen että 4D ultra varataan, haluan edes yhden hyvän sivuprofiili kuvan, jos se on mahdollista kun asukki selvästikin on yhtä kuvauksellinen kuin vanhempansakin.. Jännitti kyllä ihan pirusti ennen ultraa, onneksi turhaan ja jos nyt lopettaisi sen stressaamisen ja vaan nauttisi tästä raskaudesta.
 

N+N

Vauhtiin päässyt keskustelija
Inxu, en tiiä mikä sitte normaali käytäntö, mut sain siis ultrasta paperin missä oli lueteltu kaikki mahdolliset tiedot aivoista, keuhkoista, silmistä, käsistä, jaloista jne. ja sitte siinä oli painoarvio 390g.

~Petruska~  nyt voit sinäkin huokaista! :)
 

Saripink

Jostain jotain jo tietävä
Meilläkin tänään rakenneultra ja kaikki hyvin. Sukupuolesta ei se lekuri sanonut mitään mutta ei sieltä kyllä mitään olisi varmaan näkynytkään kun oli selkä ylöspäin kokoajan. Mies epäilee tyttöä ja minä poikaa. 19+3 viikot ja painoarvio 300g. Onko siis oikeasti niin ettei enää lisäultria ole? Meillä tähän mennessä kolme joista vain ensimmäisessä sai kuvasta jotain selvää kun silloin oli 4D menetelmä, mutta näistä hyksin kuvista ei kyllä nää mitään. Olisihan se tosiaan ollut kiva saada joku kuva muistoksi vauvallekin. Ja mistä niitä 4D ultria voi kysellä? Maksaako sellainen sitten jotain paljon?
 

kaylies

Kommentoinnin ninja
Tammimammat 2018
Rakenneultrassa käyty. Kaikki kunnossa.Pikkunen oli erittäin itsekkäällä päällä eikä halunnut että häntä katsellaan jote pitipä melkein koko ajan päänsä alhaalla ja viel selkää vasten kasvot. Eikä sukupuoltakaa suostunu näyttämää. Mut epäilys kuitenkin kumpi olisi tulossa. Painoarvio oli tällä hetkellä noin 300g. Kyllä ne antaa ne painoarviot ainakin täällä ihan aina, koska sen mukaan vähä seuraavat tilannetta. Ja ne on aina vain suuntaa antavia Eli ei koskaan totuus.

Hitto ku sit sen käynnin jälkee oli vähä sellanen tilanne ettei ollu vessaa mennä kakkoselle nii alko kohdun seudulla iha alhaalla tosi kovat kivut, vaikka lopulta kävinkin...oli kovaa. No nyt sitte ei meinaa kärsii seistä eikä kävellä ollenkaa ku ksokee ja vihloo ja hitto mun pitäs viel täätekakku vääntää tälle iltaa ku ekat juhlavieraat tulee kympin aikaa aamulla. mut jospa se tästä helpottas tuo olo kohta. Mut ku ei oo kerennä levätä ollenkaa.
 

kaylies

Kommentoinnin ninja
Tammimammat 2018
saripink: Loppuraskaudesta kun on lääkärin tarkastus jossa tehää synnytystapaarvio nii sillo osa lääkäreistä tekee ultran, mut osa ei riippuu paikkakunnasta. Eli tässäpä ne ultrat sitte oli jos ei tuu jotai poikkeavaa esim. sokereista joiden vuoksi mulla o seuraava ultra 25 viikolla.Ne vahtii aika kovaa tuota vauvan kasvua nii siks ultraavat ja sokereita myös et miten pitää insuliinien kanssa pelata.

Yksityiseltähä niitä ultria saa, suomenterveystalo, mehiläinen jne mitä näitä yksityisii nyt onkaan kenenkin paikkakunnalla. ja hinnat vaihtelee 120-400e
 

Mimmuli90

Silmät suurina ihmettelijä
jon, mahtava kuva! :D

Mullakin oli rakenneultra 16.6, ja siellä paljastui että pikkuinen tyttö olisi tulossa! Jes, saamme käyttöömme mieheni hartaudella miettimän nimen :D Mutta enpä taia vielä paljastaa sitä, vaan vasta sitten kun tyttö on onnellisesti maailmassa :)

Onnea tosiaan kaikille jotka on käyneet jo ultrassa! Toivotaan että ennustukset pitää paikkansa :D Itseä jännittää mahdollisuus että entä jos sittenkin tulis poika... Mutta oli ne neuvolan tädit 99% varmoja että tyttö sieltä on tulossa :)
 

Tiuhti84

Oman äänensä löytänyt
Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista!! Miten teidät muuten on nyt ra-ultrassa ultrattu - mahan päältä vai sisäkautta..? Se sisäultra on vähän kökkö niin sillä kyselen, et mihin kandee varautua :)
 

N+N

Vauhtiin päässyt keskustelija
Mulla ainakin tehtiin mahan päältä. Ja ymmärsin et rakenneultra yleensä tehdään niin.. En ole ihan varma.

Mimmuli90 Kiitos <3 Meiän pieni söpö poika! <3
 

Meriy

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kannattaa varautua molempiin. Yleensä ultrataan masun päältä, mutta jos vauva on huonossa asennossa, voidaan ultrata sisäkautta, jotta saadaan kaikki tarpeellinen tieto vauvan terveydentilasta. Tärkeintähän tässäkin on vauvan hyvinvointi, eikä suinkaan se mikä on äidille miellekkäintä (:
 

Tiuhti84

Oman äänensä löytänyt


Meriy kirjoitti:
Tärkeintähän tässäkin on vauvan hyvinvointi, eikä suinkaan se mikä on äidille miellekkäintä (:

Sehän on selvä asia! Mutta 'varaudutaan' siis molempiin ;)
 

Mamma-88

Oman äänensä löytänyt
Meillä oli tämä jännä päivä viimeviikon torstaina :) Kaikki oli hyvin ja lähes joka mitta vastas viikkoja, ainoat jotka oli muutaman päivän edellä oli jalkojen pituus ja vyötärön ympärys. Miehen kanssa ollaan kumpiki pitkä koipisia ja minä ihan "hyvin muodostunu" niin empä ollu lainkaan yllätyny nuista :D Ja 90% varmuudella meille on pikku Prinsessa tulossa <3 Ai niin, vauvelin paino arvio oli 430g ja rv oli ultra päivänä 20+6.
 

Mimmu86

Piirimestaruustason postaaja
Voi vitsi kun ihana lukea noista ultrakuulumisista! Ei meinaa millään ite malttaa odotella. Ens viikon perjantaina olis meillä tiedossa. Mulla on ihan kauhee pelko et vauva on tyyliin halvaantunu kun en tunne liikkeitä! Enkä tiedä miten näihin omiin päähänpistoksiin suhtautuisin, pitäskö itkee vai nauraa kun on niin älyttömiä juttuja :D Mitään muistikuvaa ei ole et millon esikoisesta tunsin ekat liikkeet mut näillä tienoin arvelisin. Neuvolakorttiinkin oli merkattu vasta rv26 kohdalle että tunnen liikkeet.

No mutta...reilu viikko enää! :

Niin ja noista ultrista niin periaatteessa kunnallisia on vain kaksi. Np-ultra ja rakenneultra jos ei tosiaan mitään ihmeitä tule niinkuin Kaylies sanoi. Mulla on vielä viikoilla 30 ultra ja sitten synnytystapa-arvion yhteydessa rv 36. Ja tuosta synnytystapa-arviosta; mä jouduin viimeks vaatimaan et pääsen sellaiseen...Viimeisellä neuvolalääkärillä ei ollut mitään puhetta ja sitten alettiin pelotella et poika on kovin iso niin sit pyysin päästä jotta saatiin myös jotain kokoarviota. Syntymämitat 41+3 oli 4000g ja 53cm. Vähän yli keskiarvon mutta ei mikään mahottoman kokoinen :)
 

Pulina82

Vauhtiin päässyt keskustelija
Meilläkin rakenneultra takana onnellisesti ja näyttäis siltä et mun toive kävis toteen ja saisin pienen prinsessan!!! Mies kyseli kovasti siellä et onko se nyt varmaa et on tyttö tulossa, ja kätilö sano et jos se on poika niin tuokaa näytille hänelle!!! Kaikki oli hyvin :) Typy kasvaa hyvin, täsmäsi viikkoihin ja nyt sit vaan odotellaan marraskuuta!!
 
Top