Positiivisia ajatuksia!

Onnea Eriika! Huomenna olis mulla taskan kuukaus laskettuun aikaan ja saadaan toinen helmi poika 2017 = ) meinatiin jo loppu kuusta pitää Leevin 2v synttärit kun ei tiedä onko sitä enään 13.2 yhtenä vai kahtena kappaleena = ) ooteko miettiny mitään synttäri tarjoiluja?
 
Nanna, mulla on jotain mietittynä, riippuu nyt siitä minkä verran ja ketä tulee vieraita
 
Tämä nyt ei liity synttäreihin (ellei pidetä sammakkoaiheisia kekkereitä), mutta pakko jakaa tää kuva tänne. Kun tämä pikku ihminen saa minut joka päivä niin niin hyvälle tuulelle!
 

Liitteet

  • 1484516551762.jpg
    1484516551762.jpg
    38.3 KB · Katsottu: 21
Meillä on synttärikutsut 29. pvä. Yks kaveri tekee kakun. Ite ajattelin tehdä pikkupizzoja, pasteijoita (jäi joululta torttutaikinaa pakkaseen paketti), mustikkajuustokakkua ja maapähkinävoikaurakeksejä.
 
http://forum.vau.fi/threads/keväinen-valokuvakilpailu-on-alkanut.1589896/

Hei rakkaat helmikuiset ja helmet mammat!

Meijän poitsulin kuva on valokuvakilpailukisassa. Toiseen sijaan ainakin ois mahollisuuksia, jos äänestätte :) äänestäneidenkin kesken arvotaan palkinto. Käykäähän tykkäämässä!

Täällä Oulussa satoi taas lunta aamuyöllä, joten ei oo paljoa muuttunut tuon keväisen kuvan näkymät... Ehkä se kesä sieltä vielä tulee. Katotaan kumpi tulee aiemmin: kesä vai vauva. Tänään rv 38+1 :Heartred
 
Huhuuu helmikuiset käykö täällä enään ketään? Mitäs muille kuuluu? Jubaileeko kaikki jossain salasessa ryhmässä nykyään?
 
Takaisin
Top