Poika- vai tyttövauva?

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2018' aloitti Lucia, 19 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Aleksina Tuttu foorumilla

  Olisi hauska tietää, onko muilla mitään ennakkoaavistusta kumpi siellä masussa asustaa?
  Olisi myös hauskaa lisäillä tänne sitten, onko arvaus osunut oikeaan, kun ultrassa näkee kumpi sieltä löytyy / synnytyksen jälkeen. :)
 2. Jääkukka Ihastunut foorumiin Tammimammat 2018

  Ei oikein vielä, tähän asti mennyt kuin tytöistä, mutta musta tuntuu et ajoitus vois viitata poikaan, ns. Täsmäisku oviksen aikaan xD
 3. Aleksina Tuttu foorumilla

  Mulla oli aluksi tosi vahva fiilis, että siellä olisi poika (melkein sitä toivotaankin, kun on talo täynnä tyttöjä), mutta nyt on alkanut hiipiä aavistus, että tyttöhän se siellä... Tiedä sitten. :)
 4. Jääkukka Ihastunut foorumiin Tammimammat 2018

  Meillä ei oikein oo toivetta, kun on kumpiakin yhtäpaljon. Tämä nyt keikauttaa meidän perheen sukupuolien tasapainon suuntaan tai toiseen :D haluaisin ihan hulluna tietää silti kumpi tulee niin pääsis onpelemaan.
 5. hippie_mama Aloittelija

  Mieheni tytär oli viikko ennen plussaa sanonut äidilleen että "mä saan ensi vuonna pikkusiskon" ilman että tietää asiasta mitään.. hänen äiti sit toki kysy että jaa oonkohan mä raskaana, mut silloin oli sanottava ei.. vähän spookyä, mutta saa nähä kumpi tulee :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Pikkumyy_ Aloittelija

  Ei vielä minkäänlaista tietoa kumpi tulossa ja hirveesti houkuttais se tietää jo! Molemmat kuitenkin puolison kanssa kateltu enemmän poikien vaatteita ja muutenkin alettu puhumaan masuasukista enemmän poikana ni joskohan se olisi jotain alitajunnan kertomaa. Tiedä sitä sitten kumpi tulee, mutta sillä ei väliä kunhan olisi terve :dummy::dummy1:
 7. Nemie Peruskäyttäjä

  Mulla on ihan semmonen tunne, että meille tulee toinen poika :) en tiiä, mistä johtuu.
 8. m-ria Aloittelija Tammimammat 2018

  Mä veikkaan vahvasti tyttöä. Eilen kaverini, hetken päästä raskaudesta kuultuaan, sanoi että sille tuli yhtäkkiä sellanen visio että tyttövauva tulee. Samoin anoppi on julistanut jo varmaan kaksi vuotta sitten että meidän eka vauva on tyttö. Saa nähä osuuko ennustukset oikeeseen. :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Nitsa Tuttu foorumilla Tammimammat 2018

  Mulla on jotenkin poikaolo, jos kuvittelen että tulisi tyttö, niin ajatus tuntuu jotenkin oudommalta :D
 10. Ihmemaanlapsi Tuttu foorumilla

  Mulla tyttöolo, ihan kiinalaisen syntymäkalenterin takia.. ja rajujen oireiden, edellisestä ei ollut oireita ja oli poika. Mutta nyt tullut jotenkin päähän kaksoset, mahan ja oireiden takia. Maanantaina selviää ultrassa onko yks vai kaks mukana :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Mulla ei oikee ole tunnetta. Aluksi olin varma pojasta mutta nyt alkanut ehkä vähän muuttuun tyttöoloksi. Tosin mulla ei mitään oksentamista ole ollut niin kuin monella tyttöodottajalla on. Sormus testi näyttänyt nyt kahdesti tyttöä.
 12. Ihmemaanlapsi Tuttu foorumilla

  Mikä sormustesti? :)
 13. Ihmemaanlapsi Tuttu foorumilla

  Löysin netistä ja tein sen, näyttää tyttöä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Ihmemaanlapsi Tuttu foorumilla

  Hahah, ei vitsi. Nyt ku tein sen uudelleen ja mies katto ni sano että tekee kumpaakin liikettä :D ehkä siellä on todella molemmat kyytiläiset :p
  • Tykkää Tykkää x 4
 15. Nitsa Tuttu foorumilla Tammimammat 2018

  Ihmemaanlapsi, maanantaina sitten heti ilmottamaan mitä näkyi!

  Kiinalaisen syntymäkalenterin sekä tän vau.fi:n testin mukaan meille tulis tyttö :rolleyes: Saas nähä nyt sitten
 16. puapru Rakastunut foorumiin

  Kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan meillä pitäisi olla kaksi poikaa ja kolmas olisi tulossa - epäilenpä vaan. Kaksi (neljä) tyttöä siis aikaisemmin joten eiköhän seuraavakin tyttö ole.
  Sivuan vähän aiheesta, mutta kovasti jo mietityttää, että jättäisiköhän tässä raskaudessa tuon sukupuolen tiedustelun tekemättä ultrien aikaan? Todennäköistä on, että tämä mahdollinen tulija jää meidän viimeiseksi, niin olisihan se kiva kokea syntymässä se sukupuolen yllätys.. Onneksi vielä ehtii miettiä ja muuttaa mieltään!
 17. LaHa❤ Peruskäyttäjä Tammimammat 2018

  Kaksi tyttöä löytyy jo, joten poika olisi toiveissa :happy: mutta tyttöä veikkaan kuitenkin tulevaksi :wink
 18. Katapultti82 Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020 Tammimammat 2018 Elokuunmammat 2015

  Viimeks olin ihan varma et tulee poika kunnes ultrassa paljastui tytoksi. Nyt on olot ollu ihan samanlaiset ku viimeks alkuraskaudessa, joten varovasti ajattelen et vois olla tytto taas. Mies kylla toivois poikaa.
 19. Oluwatobi Tuttu foorumilla Tammimammat 2018

  Ekaa odottaessa ei haluttu tietää sukupuolta mut rakenneultrassa ei ollut mitään mahdollisuutta olla tietämättä, vehkeet oli niin selkeästi esillä. :p

  Toista ja kolmatta odottaessa sit kysyttiin ultraajalta sukupuolta kun haluttiin tietää. Tän kanssa varmaan kysytään myös. Haluisin kovasti toisen tytön, niin olis sit 2 molempia. :wink
 20. Diku Rakastunut foorumiin

  Toivoisin tyttöä ja mieheni poikaa.

Jaa tämä sivu