Plussia

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti ellami, 22 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jeppi Aloittelija

  Viikko sitten testi näytti negaa ja sunnuntaina viimein haaleahko viiva! Raskausoireet on kyllä tosi voimakkaat, ei näistä voi erehtyä
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Lise Tuttu foorumilla Heinämammat 2018 Huhtimammat 2016

  Moi ja onnittelut hyville uutisille! :) Täällä tänään cb digissä "raskaana 1-2" kun menkat muutaman päivän myöhässä. Syyskuussa ekasta yrityskierrosta kemiallinen, mutta silloin ei jääneet edes menkat pois, tein vaan raskausoireiden perusteella testin. Puolitoistavuotias poika täällä pyörii mukana niin olisipa kiva jos tämä pikkukakkonen nyt pysyisi myös matkassa! Tseppiä kaikille kanssaodottajille!!
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Peikkonen87 Aloittelija

  Plussa tuli eilen. Rauhallinen olo. Eka lapsi olisi kummallekin. LA heinäkuun 12. Hieman epätodellinen fiilis ollut nyt. Koitan kerätä tietoja mitä minun kuuluu nyt tehdä. Miehen puolisko oli onneksi rauhallinen. Uskomatonta että tämä tapahtuu vihdoin. Pelkään että menee kesken. En tiedä milloin kannattaa muille kertoa... Jännittäviä aikoja! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 4
 4. Lise Tuttu foorumilla Heinämammat 2018 Huhtimammat 2016


  Hei onnea plussasta! Nimimerkkisi perusteella ollaan samanikäisiä ja sama laskettuaika heinähatuilla :)! Täälläkin rauhallinen, mutta vielä vähän epätodellinen tunne. Kivasti sanoi esikoiseni varhaisultrannut gynekologi, että ei ole mitään syytä etteikö perusterveen nuoren naisen normaali raskaus menisi loppuun asti. Sitä sitten mietin esikoista odottaessani, että turha miettiä mitä voisi mennä vikaan kun todennäköisesti asiat voi mennä just hyvin, kuten menikin :) Tsemppiä alkujännitykseen!
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. popcorn83 Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Uskaltaiskohan sitä tänne puolelle jo kirjotella jotain :) Toinen lapsi oli tuloillaan jos kaikki menee hyvin. Haalea plussa ilmestyi lauantaina halpistestiin ja tiistaina selkeä plussa clearbluetikkuun. Tänään olisi kait 5+0 Mutta toivon pääseväni varhaisultraan kun kierto ei ole tasaantunut kunnolla viime raskauden jäljiltä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Marjasas Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Keräsin rohkeutta ja nyt ajattelin kirjoitella tänne :)
  Tiistaina plussattu, sekä keskiviikkona ja vielä tänä aamuna piti testi tehä. Tänään 5+0 ja LA ois 13.7, ihan täyttä varmuutta ei kyllä kierron pituudesta oo. Kotona esikoisen kanssa, pikkuneiti täyttää vuoden joulukuun alussa :happy:

  Onnea plussanneille!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Kettutyttö Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019

  Täällä plussa tiistaina ensikerran ja sen jälkeen tehnyt kaksi testiä. Viimeisimmässä vahva tumma viiva :love7

  Niin hämmentynyt ja epätodellinen olo, mutta myös ylettömän onnellinen ja etuoikeutettu. Luullut ettei ole mahdollista tulla raskaaksi.
  Nyt on hirmu pelko ettei pysy kyydissä onni.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Mamma16 Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Mie tiiän niin tunteen. Ensin yritimme useamman vuoden, oisko kaheksan vuotta ja sitten pärähti eka plussa, joka meni kesken (ei, en halua pelotella) mutta heti yhden kierron jälkeen uusi plussa. Ja koko odotuksen ajan pelko menettämisestä. Mutta kun puhuin rohkeasti asiasta neuvolassa niin taakka helpottui loppua kohden jolloin sitä osasi jopa olla onnellinen. Nyt uusi raskaus ja vaikka kuinka yritän luvata olla onnellinen tästä odotuksesta heti ensi viikoista niin silti se pelko hiipii ajatuksiin :/
 9. nannarii_ Ihastunut foorumiin Marrasmammat 2018

  Mäkin uskallan ehkä nyt tulla tänne kirjoittamaan. Eka plussa (roskishaamu) tiistaina, sen jälkeen joka aamu aina vanhemmat viivat. Jännittää! Esikoista siis odotan, jos kaikki menee hyvin. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Pinkkis* Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Varovaisesti hyppään tänne mukaan kirjoittelemaan. Tein tiistaina positiivisen raskaustestin ja laskrttu aika olis ilmeisesti sit 11.7.

  Kyytiläinen olisi nyt sitten toinen, ja ikäeroa esikoiseen tulee aika tasan kaksi vuotta, esikoinen syntyi heinäkuussa 2016 :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. marce86 Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2018 Heinämammat 2014

  20171110_072056.jpg Tänään tein testin. Edelleen hiukan epätodellinen olo. Pitkään toivottu kolmonen on vihdoin matkalla jos vaan kaikki menee hyvin. La 14.7 kaikilla lapsilla on synttärit miltei samoihin aikoihin.
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Kettutyttö Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019

  Mutta ihana kuulla, että esikoinen kuitenkin pitkän odotuksen jälkeen syntyi! Ja tämä kakkonenkin tulossa :)

  Mäkin ajattelin neuvolassa siitä puhua, jos nyt sinne asti päästään. Sain ajan 8.12 ensikerralle.

  Olen jo 41 vuotta ja niin pelkään, että kun nyt kävi näin ihanasti, niin tää viedäänkin pois meiltä ja emme saakaan pitää tätä ihmettä minkä ei pitänyt olla mahdollista.
 13. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Eilen tehty plussa testi eli nyt ois sit kolmas raskaus tälle vuodelle. Toivottavasti nyt sais toisen syliin asti.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Pelleriina Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Minä tein ensin viikko sitten negan, kun menkat oli myöhässä 2 päivää. Siitä kolmen päivän päästä, keskiviikkona, sain haamun, joka mun mielestä oli plussa mutta mies ei uskonut. Seuraavana päivänä kipitin apteekista hakemaan digitaalisen ja tulihan siihen, että raskaana 1-2
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. kananen Aloittelija Heinämammat 2018

  Tervetuloa uudet! :happy:
  • Tykkää Tykkää x 4
 16. Tytti M Tuttu foorumilla Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2015

  Täälläkin yksi tänään plussannut! :greet025 Itselleni kolmas lapsi, mieheni kanssa toinen yhteinen. LA on 18.7. Jos kaikki vain menee hyvin, niin saamme lapsilukumme täyteen ensi kesänä :happy:
  • Tykkää Tykkää x 4
 17. Triokide Aloittelija Heinämammat 2018

  Mä nään haamun raskaustestissä, aikaisemmin ei oo tullut edes haamuviivoja. Pari päivää sitten "alkoi" menkat, kun tuli tuhru vessapaperiin. Seuraavana päivänä kans mutta ei sen enempää. Epänormaalia mulla moinen. Tänään kp 29, jos ei pidetä niitä tuhruja menkkona. Kolme aikaisempaa kiertoa ollut 24. Ovulaatioplussa tuli kp 17. Heikko kuva joo.

  Attached Files:

 18. Kettutyttö Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019

  Sun tuhruvuoto on ollut varmaan vaan jotain mikä ei menkkavuotoa! Mun eka viiva oli just yhtähaalea. Ja siitä kolmen päivän päästä oli jo tosi tumma viiva.
  Odota niin rauhassa kuin pystyt (paremmin sanottu ku tehty) ja tee uusiksi testi.
  Toivon onnea!!
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. kananen Aloittelija Heinämammat 2018

  Triokide, kyllä siinä jotain näkyy! Vahvistumisia :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. Mamma16 Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Mie tekisin uuden testin ja ihan erimerkkisellä. Eikös nää oon niitä prochekin? Niitä mitä saa prismasta. Mulla on parisen kertaa tullu kans haamuviivat, enkä oo sitte ollukkaan :sad001 mut toisaalta tuo on paljon paremmin nähtävissä ko mulla. Yritä malttaa pari päivää ja testaile sitte. Tiiän se ei oo helppoa :angelic:

Jaa tämä sivu