Piinaviikkoilijoiden kokoontumisajot!

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Miilo, 14 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Miilo Tuttu foorumilla

  Jännitetään ja oireillaan yhdessä. Jospa saisimme ajan kulumaan nopeammin yhdessä?!
 2. Miilo Tuttu foorumilla

  Ja tietenkin piinaviikkoilijat...
  Sainpas muutettua tota otsikkoa, jee.
 3. Miilo Tuttu foorumilla

  Mulla siis dpo 5 tänään ja tuntuu et aika matelee. Tänään ollut epämääräisiä tuntemuksia alavatsassa.
  Voi myös liittyä siihen et Mirena poistettiin reilu kuukausi sitten. En muista millaista tuntemuksia ns. normikierto aiheuttaa.
 4. vauva2016 Peruskäyttäjä

  Sama juttu mullakin dpo 5 tänään. Äsken tuli yhtäkkiä kauhee paha olo vatsaa turvottaa ja jomottaa. Kunnon menkkajomot.
 5. Miilo Tuttu foorumilla

  Milloin meinaat testata?
  Mä kun oon niin kärsimätön niin aloitan varmaan jo pe. Tykkään tihrustaa niitä testejä et näkyykö vai ei :)
 6. vauva2016 Peruskäyttäjä

  Joo ihan sama juttu mulla. Perjantaihin jos malttaisi....
 7. Miilo Tuttu foorumilla

  Mua vaan harmittaa kun lähdetään reissuun pe niin ei voi vl niin keskittyä tohon testaamiseen. Jos olis fiksu niin yrittäis vasta ma testata ekan kerran mutku en ole:wink
 8. vauva2016 Peruskäyttäjä

  Joo mäkin olen niin malttamaton...
 9. Miilo Tuttu foorumilla

  Taas lähempänä h-hetkeä!
  Onko uusia oireita?
  Mulla ei, menkkajuilintaa välillä mut muuten ei mitään uutta. Mut jotenkin tosi positiivinen fiilis ja luottavainen olo!
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. Miilo Tuttu foorumilla

  Jos saa udella taustoja!?
  Mä oon jo 38v ja neljättä yritetään. Mirena tosiaan poistettiin viime kuussa ja tähän kiertoon sain miehen houkuteltua mukaan tähän hulluuteen :wink
  Lapset 5, 3 ja 2.
 11. vauva2016 Peruskäyttäjä

  Mä oon 37 v ja esikoista yritetään. Mulla kesäkuussa keskenmeno ja elokuussa kemiallinen. Sen jälkeen alkoi jotkut ihmeen välivuodot menkkojen välissä ja nyt tammikuussa niitä ei tullut enään. Nyt viime viikolla tikutin ensimmäistä kertaa ovista ja tuntui hyvältä että se plussa sieltä tuli. Nyt dpo 6 ja turvotusta sekä menkkajomoja on. Rintoihin välillä vihlasee. Tekis jo niin mieli testailla mut tosiaan jos vaikka perjantaina sitten
 12. Ruusutarha Peruskäyttäjä

  Moikka!
  Täälä yksi piinailija! Olen sinnitellyt jo menkkojen alkuun, mutta nyt niitä ei kuulukkaan!!! :O Testasin ensimmäisen kerran Kp 24 ja sain roskishaamun. Nyt Testasin aamulla ja negatiivinen. :/ Lopetin pillerit tuossa kolmekuukautta sitten ja tähän asti kaikki mennyt varsin mallikkaasti. Kierto ollut 26-27 ja tässä kierrossa sain ovulaation tikutettua. Nyt siis ensimmäistä kertaa joutuu odottelemaan niitä menkkoja ja epäilyt tietenkin raskaudesta täydellä laukalla. :D Ihanaa se olisi, ja uskaltaa vähän jo toivoa, mutta miksi se testi ei voi muuttua sitten postiiviseksi. Piinallista!
 13. Miilo Tuttu foorumilla

  Mä sain ennen esikoista kolme keskenmenoa. Ja plussasin kaksi kertaa vaikka oli kierukka. Ne meni myös kesken. Eli pientä pelkokerrointa myös päällä vaikka raskaaksi tulisi.
 14. Miilo Tuttu foorumilla

  Voi Ruusutarha, onpa inhottavaa! Ihan tarpeeksi raastavaa tää odottaminen. Toivottavasti seuraava testi näyttäisi plussaa!!
 15. Ruusutarha Peruskäyttäjä

  Voisin vähän esitellä itseäni, eli olen 31-vuotias ja ensimmäinen toivottavasti olisi tulossa. :wink Pillerit jätin pois vuoden vaihteessa ja hyvin kierto lähti käyntiin siis ainakin tähän asti. Nyt odotellaan. :)

  Ajattelin nyt testailla loppu viikosta ja yrittää unohtaa koko jutun hetkeksi. Jospa se houkuttelisi menkat tai plussan testiin. :D Minkälaisia raskausoireita Miilo sinulla oli esikoista odottaessa? Itse tunnen herkästi kaikki ovulaatiot ja menkat ilmoittavat itsestään yleensä hurjan aikaisin. Siksi siis nytkin epäilykset herännyt, kun omituisia oireita, joita en ikinä ole kohdannut aikaisemmin itselläni sekä nuo normaalit menkkaoireet tipotoessään. :D Maltti olisi nyt kyllä valttia... :wink
 16. Miilo Tuttu foorumilla

  Kääk, hyvä kysymys. En muista mikä raskaus oli mut tissit mulla on kipeytynyt tosi aikaisin. Ja yks oire on ollut palelu. Mä oon kans tosi tietoinen mun kropan toiminnasta, varsinkin nyt lastensaannin jälkeen. Sen takia mua nyt hämää tää nippailu, se ei ole mulle normaalia.
  Toisaalta, kun kakkosta odotin niin olin varma etten ole raskaana. Kiukuttekin kaverille et menkat alkaa mut plussa sieltä tuli.
  On tää vaan niin piinaavaa!
 17. Miilo Tuttu foorumilla

  Ei tosta mun vastauksesta varmaan saanut mitään selvää :) ei ajatus kulje yhtään!
  Mut sen tiedän et me plussataan kaikki!!!
  Ruusutarha, mikä dpo sulla menossa?
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Ruusutarha Peruskäyttäjä

  Nyyh, No nyt ne menkat sitten päätti aamulla alkaa. :/ dpo 15 oli eilen. Nyt meni kyl kierron laskenta täysin uusiksi. Ennen oli 26-27 kierron pituus ja nyt taitaa sit olla 27-28. Aikasemmin ovulaatio oli säännöllisesti 13 päivää ennen menkkoja. Nyt siis tuo 15. Ei nyt iso heitto, mut merkittävä yrittämisen kannalta. Ihmeelliset kierto kyl oli nyt. Kaiken maailman oireita, joita en oo aikasemmin kohdannu ja saa tämmösen vauvakuumeilijan ihan jo luulemaan kaikenlaista. :D Hyväähän toki on se, et tuo ovulaation ja menkkojen välinen aika piteni, sehän on kaiketi vaan hyvä kiinnittymisten ja muiden juttujen kannalta. :) Nyt vaan uuteen yritykseen ja selvittään oliko tää vaan joku ihme kierto vai oikeesti tasottuuko tälläseksi.

  tsemppia teille vielä kierron loppupäiviin! :) Toivotaan, et vauva on siellä jo! :)
 19. Miilo Tuttu foorumilla

  No hitsi :sad001
  Ehkä tosiaan hyvä et kierto pidentynyt. Jospa sit ens kierrossa tärppää, toivotaan näin!! Tuut sit tänne taas piinailee!
 20. Miilo Tuttu foorumilla

  Vauva2016, mitkä fiilikset? Pe lähestyy!
  Mulla alavatsapöhinät jatkuu ja nyt nänninpihoihin tullut jotain hormoninäppyä?!?
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu