Pienten rokoitukset...

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2013' aloitti Mirkkuli, 22 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. aarnikratti Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä nous kuume ja hirvee flunssaki päällä :sad001 soitin tänää neuvolaan ja sanoi sieltä, että luultavasti toi rokottaminen sai sen flunssan nyt käyntiin ku oli vähän köhiny pieni ennestään jo. Nyt on sit eilis illasta asti ollu yhtä kitinää ja raukka on niin väsyny et silmät vaan meinaa kiinni lurpsahtaa mut uni ei tuu ku on nii paha olla :sad001

  Sent from my GT-I9505 using Vau Foorumi mobile app
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 2. Mirkkuli Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä Iina sai eilen 3kk rokotukset, sitä pneumakokkia en ottanut ( vai mikäsenyt taas olikaan)
  Nukkui aikalailla koko päivän, ei tullut kiukkua, lämpö nousi jieman illalla joten yöksi annettiin lääkettä :) aamulla heräsi seiskalta niin pirteenä ja juttua riitti :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. -Eevi- Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Täälä saatiin kaikki kolme rokotusta tänään :O Jännityksellä ootetaan tuleeko kuumetta! Just totesin että olihan noita suppoja jopa yksi tuola kaapissa, mutta eiköhän tuolla pärjää :)
 4. Mininen Päivystävä dosentti Kesäkuunmammat 2015

  .
  Last edited: 29 touko 2015
 5. -Eevi- Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Neiti itki koko illan päikyiltä herättyään. Klo 19 annoin supon ja 30min päästä olikin naurava neiti. Yöllä kuulin vaan ähinää ja piereskelyä pinniksestä :D
 6. TMJ Näppärä viestien naputtelija

  Rokotteista on mulle ainakin sanottu että samalle iltaa tulee oireet jos on tullakseen. Poikkeuksena sit toi rota josta oireet on pahimmillaan viikon päästä antamisesta.
 7. annushka Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meille sano terkka että kahden päivän sisään tulee oireet jos tulee (myöskin tuo pistokohtien kipeytyminen). Me annettiin seuraavana aamuna panadolia kun vaikutti neidin olo hankalalta.

  Nyt sitten on maha kovalla. Mistähän mahtaa johtua. Tiedän, tiedän, että kakkausväli voi näillä pienillä olla pitkäkin. Neiti kyllä kovasti yrittää vääntää kakkaa päivittäin mutta ei tuu mitään vaikka kuinka naama punasena punnaa ja ähisee... Sitten kun kakka viimein tulee niin se on sellasta paksua puuroa joka ei meinaa mennä kunnolla lavuaaristakaan alas. Ja sitä tulee vaan vähän. Saa yleensä kerran päivässä korviketta ja merkki on koko ajan ollut sama niin tuskin siitäkään johtuu... Kauheeta katsottavaa kun toinen itkua vääntää kun yrittää kakata. Ennen kun turahti niin helposti kunnon plöräykset vaippaan.
 8. Mininen Päivystävä dosentti Kesäkuunmammat 2015

  ..
  Last edited: 29 touko 2015
 9. annushka Hyväntuulinen höpöttäjä

  Juu meillä oli jo pitkään kakannut kerran päivässä isot (niska)kakat. Nyt on tosiaan työn ja tuskan takana saada vaippaan edes pienen pieni kakka. Onki viime päivinä heräilly kesken unien kirkumaan ja oletan että mahasta vääntää. Nyt myös takapuoli on näpyillä...? Aina ennen ollut siisti peppu.
  Tuota keitettyä vettä annoinkin jo pikkasen kun ajattelin että aikuisillekihan sitä suositellaan. Taidan seuraavaksi kokeilla luumuvettä. Niistä keitetyistä luumuistahan saa sitten hyvän soseen jos ei vesi auta.
 10. P_K Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä ei sit tullu rokotuksista muuta kuin väsymystä loppu päiväksi ja illalla pikkusen lämpöä, johon annettiin särkylääkettä ja aamulla tyttö oli ihan oma itsensä, pirteä ja iloinen.
 11. Mininen Päivystävä dosentti Kesäkuunmammat 2015

  .
  Last edited: 14 touko 2015