Pelot ja huolet

Keskustelun 'Lokakuiset 2021' aloitti Daiya, 8 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Daiya Rakastunut foorumiin Lokakuiset 2021 Toukokuun äidit 2019

  Jos on sanottu että voi ennen NT-ultraa mennä niin on varmaan niin hyvät laitteet että löytyy. Kaikilla ei välttämättä nimittäin kovin aikaisin kuulu niitä, riippuu laitteista, tekijästä ja istukan paikasta jne. Niin voi aiheuttaa myös lisähuolia. Mutta kerran neuvolasta on tarjottu niin olisin ehkä yhteydessä ja kysyisin miten aikaisessa vaiheessa kannattaa käydä :)

  Ei kaikilla tosiaan oo niin voimakkaita oireita. Esikoisen aikaan olin ihan toimintakykyinen, töissä tein pitkää päivää ja joukkueurheilin vielä jokunen viikko ennen ultraa. Nyt taas on ollut ihan eri meininki, oireiden voimakkuus voi kovasti sii vaihdella samalla ihmiselläkin. Ja en oo oksentanut kuitenkaan kertaakaan nytkään vaikka paha olo on ollut. Mutta ymmärrän kyllä että oireettomuuskin huolettaa, yritän vaan tsempata että sekin voi olla ihan normaalia :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Acaia Aloittelija Lokakuiset 2021

  Kiitos kaikille :Heartred

  Tosiaan pitää vaan yrittää luottaa. Mua vähän helpotti kanssa toi ylhäällä oleva linkki jossa näkyi ihan lukuna se keskenmenon riski. (Olikojan n. 3%) eli tosiaan eihän se keskeytynyt keskenmeno tosiaan mitenkään yleistä ole. Etovaa oloa on tasaisesti ja helpottaa syömällä niin yritän nyt ajatella et kaikki menee hyvin ja jos ei mene ni sillekkään en vaan voi mitään. :dontknow

  Mut kauheita nää fiilikset kun iskee ja voi olla et silti käyn välissä vielä ultrassa. :oops:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Palmuvehka Aloittelija Lokakuiset 2021

  Itsellä kanssa pelko keskeytyneestä keskenmenosta, joka paljastuis vasta nt-ultrassa. Nyt tuttavapiirissä useampi kkm ja km ihan lähiaikoina, niin ei ainakaan helpota tilannetta.

  Toisaalta aattelen niin kun monet onkin täällä lohduttanut, että sillon sikiö ei olisi ollutkaan elinkelpoinen. Nyt vielä kaks viikkoa aikaa jännitettävänä nt-ultraan saakka ja aika tuntuu matelevan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 4. Mustikka_ Aloittelija Lokakuiset 2021

  Juu, nuo luvut helpottaa kyllä. Päätitkö mennä vielä ultraan tässä välissä?:)
 5. Acaia Aloittelija Lokakuiset 2021

  En ole päättänyt. nt-ultra on 16.4 eli aika pitkä aika on odottaa. Mahdollisesti ensiviikolla voisi käydä kun on viikko 10 alkunut. :happy3
 6. Nuppis90 Peruskäyttäjä

  Onko teillä avoneuvolaa johon voisi mennä ilman ajanvaraus kuuntelemaan sydänääniä? Kävin ite varhaisultran ja nt ultran välissä. Toki 100% varmaa se ei oo että niitä saadaan kuuluviin mutta sen riskin otin.
 7. Ambabloo Aloittelija

  Puoliväli häämöttää kulman takana, mutta mua vähän murehruttaa kumminkin, että mitä jos Vilpertti lakkaa kehittymästä :sorry:

  Se mistä tämä pelko kumpuaa, niin tästä kun ei kunnolla vieläkään tunne liikkeitä :grintai kun ei oo muka kunnon vattaa vieläkään (ensikertalainen kun on:p). Pieniä höyhenen kutitteluja :happy: ja hassuinta on, että suurin osa työpäivän aikana :)

  Ihan turhaa varmaan murehri, mutta tuli fiilis että haluan tämän johonkin ilmaista :greet025
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 8. Nuorena äidiksi Peruskäyttäjä

  Mulla samanlaisia ajatuksia. Viimeksi tunsin jotain viikonloppuna äitienpäivänä ja nyt iha kauhusta sekaisin kun "en tunne niitä" vaik välil on liikkeettömiä hetkiä mut ku r-ultra alkaa lähestyy ni hiivatti sitä pelon määrää! Vaik 2 vk sit kuulin et sydän pumppaaa.. mut hui! Ei siinä, istukka kuulemma edessä et en ihmettele etten tunne mut you know what i mean!! :grin

Jaa tämä sivu