Pelot ja huolet

Keskustelun 'Kesäkuiset 2019' aloitti Kide-85, 18 loka 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nunnu84 Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Joo löytyi eli yli 25v rv 24-28 joutuu. Jos kuuluu riskiryhmään ni joutuu kahesti, eka ois rv 12-16.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. HilmaLiina Tuttu foorumilla Elomammat 2017

  Tuo on niin yök. Minä siihen joudun joka raskaudessa 2 kertaa, kun on sukurasitetta. Ikinä ei oo arvoissa ollu mitään sanomista. Äippäpoli seurantaan pääsen myös taas verenpaineiden takia, ne kohoaa lopouraskauksissa taivaisiin ilman myrkytystä, mut siitä se on hyvä että joka kerta ultrataan. Meillä ei neuvolassa sellasta ole.
 3. Emssu Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Mua stressaa (tietysti kaiken sen lisäksi mitä voi tapahtua) se, että tän raskauden aikana kun joutuu ramppaamaan työajalla ties missä. Haaveilen että olisi vuorotyö. Mutta kun töissä on oltava klo 8.30-15 enkä voi kesken päivän lähteä "piipahtamaan" terveyskeskuksessa kun töistä sinne kestää suuntaansa 45 min. Eli se tarkoittaa jo usemman tunnin poissaoloa. Kysyinki neuvolatädiltä että käykö muut odottavat äidit töissä, ei mulla ole mahdollista lähteä töistä kesken päivän. Niin johan alkoi löytyä klo 16 aikaa. :grin miten ihmiset järkkää tälläiset jutut. Ei viittis valesaikkupäiviä pidellä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Nyyti Nyytiäinen Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019

  Voi ei! :yuck: Toivottavasti joutuu VAAN kerran, kaks ois liikaa.

  Itsellä on vuorotyö, joten aamupäivästä onnistuu helposti, jos vaan vapaa saattuu olemaan. Olen kyllä unelmoinut päivätyöstä. Lasten kanssa se on paljon helpompaa, mutta mitäs olen sellaisella alalla. Onneksi sentään omalla työpaikalla ei ole yövuoroja.
  • Hauska Hauska x 1
 5. Nunnu84 Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Nyyti: mä toivon kans että yhellä kerralla selviäis.
 6. appletyts Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019

  Mulla pelottaa kaikki mahdolliset verikokeet yms. missä neula, mulla on erittäin paha neulakammo. Viime raskaudessa ei tarvinnut käydä sokerirasituksessa kun kerroin peloistani, saa nähdä miten nyt.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Nunnu84 Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Pelkään mäki neuloja paljon, siitäki huolimatta että mulla on kolme tatuointia. Mua jännittää sikana synnytys ja sektio. Yhtään odota innolla katetria ja spinaalinlaittoa.
 8. Mirtzi_ Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Mulla kans neulakammo ja esikoisesta jouduin käymään sokerirasituksessa kaks kertaa, ihan kauheeta oli, muutenki olin joku neulatyyny melkein koko raskauden ajan kun koko ajan piti joitain kokeita ottaa:arghh:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. Terkku2 Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019

  Mulla myös seurattiin vasta-aineita edellisessä raskaudessa aika usein ja luultavasti nytkin tutkitaan tarkkaan, kun viimeksi niitä löytyi. Kummasti siihen tökkimiseen vaan sitten tottui vaikka mullakin on neulaällötys. Kun vaan jaksoin ajatella että tää tehdään vauvan takia, niin se helpotti aika paljon.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. Nyyti Nyytiäinen Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019

  Neulakammo ei käy mun raskauksien kanssa yhteen. Esikoisen aikana piti jo päästä eroon siitä kammosta, kun jouduin raskaudenpuoli välistä pistämään itseeni Klexanea, tukostaipumuksen vuoksi. Kuopuksen kanssa vasta onneksi synnytyksen jälkeen vasta. Toivottavasti joudun tässäkin raskaudessa vasta synnytyksen jälkeen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Nunnu84 Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Ah, klexanea mä oon kans pistäny tukoksen takia. Ny joudun tarkempaan syyniin raskauden aikana ku ei saatu selville mikä sen aikanaan aiheutti.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 12. Heitsu1996 Addikti Kesäkuun äidit 2019

  Itse en onneksi pelkää neuvoja kun on joutunut lapsettomuushoitojen aikana päivittäin pistelemään lääkkeitä.Sokerirasitukseen joudun menemään heti alku viikoilla kun on suku rasite.
 13. Heitsu1996 Addikti Kesäkuun äidit 2019

  Onko joillain ollut wc pyyhkieässä venyvää valkeaa valkovuotoa? Onkohan normaalia?Pelottaa.
 14. Iines-19 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019

  Apuva, ollaan reissussa isommalla porukalla ja alkoi verinen vuoto. Pikkuressi! Huomiseksi sain kotimatkalle ajan yksityiselle ultraan. Onneksi ei oo hirveästi kipuja. Pitäkää peukut pystyssä! Jouduin siskolle paljastaan, että hän voi huomenna katsoa lapsia, että päästään matkan varrella pysähtymään isompaan kaupunkiin tilannetsekkaukseen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 15. Nunnu84 Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Toivottavasti on kaikki hyvin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 16. Mirtzi_ Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Tsemppiä, toivotaan että kaikki on hyvin!:Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. Zeni Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Monelta sulla Iines on se ultra? Toivotaan parasta!

  Mä en osaa pelätä, oon niin asennoitunut siihen, että keskenhän tämä menee. Jostain tilastoista luin, että joka kuudes todettu raskaus keskeytyy ja tämä olisi mulle se kuudes. Jos tämä nyt sattuu kuitenkin menemään hyvin, niin vain synnytys jännittää. Edellinen kesti 39min, ja toivoisin ettei tämä olisi ihan yhtä nopea. Oli ihan hilkulla että kerettiin edes sairaalaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Emssu Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Zeni, mulla ollut kokoajan vähän sama ajatus, kesken menee kuitenkin, ja välillä havahdun siihen, että miksi mä en muka voisi kuulua siihen onnistuneeseen prosenttiin, ja mitä jos mä oikeasti saan vauvan! Ja mut täyttää sellainen jännitys ja ilo. Kunnes taas kohta ajattelen, että kesken se menee :grin yhtä vuoristorataa nää pelot ja fiilikset..

  Iines, tule kertomaan ultrakuulumiset :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Möllykkä91 Uusi käyttäjä

  Esikoisen (synt. -11) aikaan en pelännyt mitää oikeestaan.
  Tämä raskaus vähän mietityttää kun kesäkuussa viimeksi tein positiivisen testin, kerkesin käydä pari kertaa ultrassa ja kaikki hyvin ym mut sitten lääkärillä käynti ja totesi keskeytyneeksi keskenmenoksi.. ja ei mitää oireita keskenmenon suhteen. Kotona lääkkeellinen tyhjennys... joten pelottaa että tämäki menee kesken. :sad001
  Varhaisultra on ens kuun alussa. Vähä aikaa siis pitäs malttaa olla ressaamatta ja miettimättä ja jossittelematta ennenkuin tietää mikä tuolla masussa on tilanne. Toivottavasti pysyy pieni matkassa :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Iines-19 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019

  Kiitos teille mukana elämisestä! Mulla pitäis vielä reilu pari tuntia jaksaa jännittää. Huonolta valitettavasti näyttää, kun vuoto ei oo rauhoittunut.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9

Jaa tämä sivu