Parhaat yhdistelmävaunut ja turvakaukalot?

Keskustelun 'Helmikuiset 2018' aloitti Hertta84, 5 elo 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kiraffi Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2018

  Jahas kävin vauvaliikkeessä näitä kaukaloita ja rattaita katsomassa. Tuohon Maxi cosiin on tullut joku uusi jalusta joka soveltuu sitten seuraavaankin turvaistuimeen jalustaksi, kyllä on välineurheilua näiden kanssa. Ja siis jostain syystä Emmaljungat melkein kaikki myydään niillä kääntyvillä etupyörillä, minä taidan kyllä haluta (Duo Edge) Classicit tänne hiekkateille! Onko millään halvemmalla vaunumerkillä ilmatäyterenkaisia perus yhdistelmävaunuja?
 2. Baby Jostain jotain jo tietävä

  Me käytiin eilen ostamassa (en malttanut enää odottaa :D) Stokken Trailz yhdistelmävaunut, on siis koppa ja istuinosa erikseen jotka helppo kiinnittää. Ostettiin myös Stokken oma turvakaukalo jonka saa myös vaunujen runkoon kiinni ja telakka jolla menee helposti istuin autoon.
  Itse tykkään ainakin ulkonäöstä todella paljon. Toivottavasti on myös hyvät käytössä!
 3. Jenspa 87 Satasella mukana keskusteluissa Helmimammat 2018

  Ostin käytettynä Emmaljunga City Cross:it tosi kevyen oloiset ,ilmakumirenkailla eikä kääntyviä rattaita. Tirvakaukalo pitäisi vielä hankkia, telakallinen olisi varmasti kätevä
 4. Kiraffi Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2018

  Joo Jenspa mä olen ainakin sitä mieltä että telakka helpottaa elämää kummasti, kävin kaverin turvakaukaloa mallailemassa meidän autoon ja totesin että hermot menee sen vyön kanssa säätäessä ja jotenkin kaukalokin jäi huonoon asentoon! Ja ainakin kun nyt tuntuu että minusta on kehittynyt selkälihakseton näin raskauden aikana niin aika hyvä ois kun ei tarvitsis puolta päivää siinä autoon kyyristyneenä aina olla! Meillä on vielä kaukalo ostamatta, mies haluaisi ostaa Recaron kaukalon, minä ostan sitten telakan siihen jos hän ei ole yhtä mieltä sen tarpeellisuudesta.

  Olin näköjään ketjuun laittanut että aion ostaa vaunuiksi Emmaljungan duo edget classic rungolla, mutta mieli on muuttunut! Nyt olen torista kytännyt deluxe runkoa! Eli vielä vähän paremmin (toivottavasti) maastossa kulkevat isommat pyörät!
 5. HaLot2015 Silmät suurina ihmettelijä

  Meillä täsmälleen sama tilanne ja vaunut/rattaat. Pohditaan pärjäiskö ilman tuplia, mutta just nyt paha "vain äiti kelpaa" ja "äiti kantaa" - vaihe menossa...