Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 10 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Suhwi Näppärä viestien naputtelija

  akidi Mulla ei auttanu muu ku tehä tickerit uudestaan... :sad001 Ja muistaakseni mun piti käyttää sitä BB code versioo tickeristä...
 2. Suhwi Näppärä viestien naputtelija

  Näköjään ei edelleenkään toimi pikalinkki popup-ikkunan kautta esim. Laskettuaika 2013 -> heinäkuiset antaa vaan errorin.. :/ Tästä muistaakseni mainittiin jo testausvaiheessa...
 3. akidi Puuhakas puhuja

  Kiitos Suhwi :) Nyt sain näkymään :)
 4. Muukalainen Vieras

  Tuo "Täällä ollaan! Keskustele nyt" chatti boxi näyttää reagoivan kursoriini, kun vien sen ruudun alalaitaan jotta voin skrollata alas päin :/ Olen nyt 2 kertaa onnistunut avaamaan keskustelun, ilman että olen siitä painanut. En taida uskaltaa tulla lukemaan enää foorumia, kun tuo pamahtaa auki joka kerta. Kohta minua pidetään häirikkönä...
 5. Miramaria Tietävä tietäjä

  Voi hitsi! Sattuipas se nyt sitten ärsyttävään kohtaa! En pidä häirikkönä, vahinkoklikkaukset ovat aivan ymmärrettäviä :)
 6. Miramaria Tietävä tietäjä

  Hei Huuhkaja!

  Foorumin pitäisi kyllä toimia jo niin kuin kuuluu.

  Osa teksteistä on edelleen englanniksi, sillä olen kääntänyt niitä yksin, ja se on melko aikaa vievää puuhaa. Joten pyydän kärsivällisyyttä! Pyrin kääntämään tekstejä parhaani mukaan - hitaasti, mutta varmasti :wink

  Omaan raskauteen liittyvää ajankohtaistieto löytyy edelleen samasta tutusta paikasta Omilta sivuilta (http://www.vau.fi/Community/Omat-sivut)! Koska foorumi aukeaa nyt erilailla kuin ennen, ei näitä linkkejä enää löydy foorumin etusivunäkymästä. Omat sivut ovat kuitenkin vielä tallessa! :)

  Uuden foorumipohjan pitäisi olla kevyempi kuin vanhan - en tiedä, miksi näin ei ole BlackBerryllasi :/ . Toivottavasti käytettävyys nopeutuu!

  Onko muilla ongelmia oman profiilin linkkien kanssa? Minun testatessani ne toimivat. Miten muilla?
 7. Miramaria Tietävä tietäjä

  Hei Suhwi!

  No vihdoin minä tajusin mistä tämä johtuu! Pop-up ikkunassa olevat linkit ovat linkkejä vanhalle foorumille. Poistan ne mahdollisimman pian, sillä ne ovat muutenkin aivan turhia! Alaosioihin pääsee näin:

  alaosiot.jpg

  Näiden linkkien pitäisi toimia. :)
 8. Suhwi Näppärä viestien naputtelija

  Miten voi poistaa omista albumeista kuvan/kuvia? En ite honannu ku äske kävin kuikuilemassa...
  Noi alaosasto linkit toimii moitteettomasti! :happy093.

  Ja hymiöt muutes skrollaa aika ärsyttävästi itsekseen..pitää olla nopee ku on uutta hymiöö lisäämässä.. :wink
 9. jenny Vieras

  Kun johonkin keskusteluun vastaa niin ei näe tekstiä mihin on vastaamassa kun vastausta kirjoittaa :/ Samoin viestien lähetysajat ovat turhan pienellä viestin lopussa, kun aikaisemmin ne näkyi selkeästi siinä viestin yläpuolella, ja itse ainakin vilkaisen lähetysajan ensimmäisenä...
 10. totoro Hyväntuulinen höpöttäjä

  Miksiköhän, jos etusivulla kirjautuu sisään ja menee keskusteluihin, niin eipä enää olekaan siellä kirjautuneena? Profiilikuvan latausongelma lienee myös väliaikainen vaiva..... Valittelee vain että tapahtui virhe.
 11. silkki Puuhakas puhuja

  Mulla näyttää keskusteluissakin kirjautuneena, mutta silti nimen alla lukee vieras... miksihän??
 12. IhaNainen Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Minua harmittaa kun ketjussa on monta sivua tekstiä niin läväyttää aina tuon ensimmäisen. Aikaisemmassa oli mahdollisuus asetuksista laittaa niin että viimeisin viesti tulee ensin näkyviin, onkohan tässä mahdollista? Samoin kun palaa takaisinpäin niin aina palaa tuohon ensimmäiseen keskustelun sivuun, tietysti, eikä foorumiin....
  Olin "mukana" kun tämä foorumi viimeksi uudistui, porukkaa kaikkosi hirmusti, eikä tämä ole palannut ennalleen :sad001 Tämäkään muutos ei näytä toiminnallisuutta ainakaan vielä parantaneen... Eihän näitä toistemme tekstejä voi enää edes "tykätä", paitsi toki Facessa! En todella halua sotkea omalta kohdaltani näitä foorumeita keskenään! Täällä kirjoitan asioista jotka eivät todella kuulu 95% heistä jotka ovat ystäviäni Facessa.
 13. elmiina Sanavalmis juttuseppä Huhtikuunmammat 2014

  Mie selaan viestejä yleensä tuolta "uusimmat viestit" valikon kautta ni ainakin sieltä se automaattisesti hyppää ensimmäiseen lukemattomaan viestiin keskustelussa. Tai en tiiä onko joku asetus toisin tms niihin en oo koskenut.
 14. hep. Vieras

  Kun painan foorumin vieressä olevaa tekstiä Etusivu niin etusivu ei kuitenkaan tule näkyviin vaan Foorumi. Miten etusivulle pääsee?
 15. Huuhkaja Näppärä viestien naputtelija

  Itellä sama vika, iha sama klikkaileeko tuota banneria vai Etusivua. Joutuu si aina ite kirjottaa osoteriville vau.fi jotta pääsee sinne etusivulle..

  Muutenkin olis kiva tietää, missä mennään kadonneiden ketjujen suhteen? Eli väliaikatieto olis loistavaa ja toivottavaa, jotta vähän tietäis että onko toivoa vai ei. Kello sentäs näköjää saatu oikeeseen aikaan.
 16. Kiips Näppärä viestien naputtelija

  Kuvat tuntuis olevan kadonneet foorumin uudistumisen myötä, ois kiva saada ne toimimaan esim. masukuva ketjussa ei näy kuvat ollenkaan. Sit voiskohan nuo nimimerkit saada vaikka tuon kuvajutun yläpuolelle? olis kiva nähdä kirjoittaja heti eikä vasta viestin jälkeen. Sama homma on tuon viestin ajan kanssa sekin on vasta viestin lopussa ja mielestäni sekin olisi kiva olla viestin alussa jotenkin.
  Onko muilla sama ongelma, et vau:n sivulle ja tälle foorumille pitää kirjautua erikseen molempiin?:sad001
  Mie en ainakaan pääse foorumille enää vau:n kirjatumisella niin ku ennen.
 17. Miramaria Tietävä tietäjä

  Hei silkki!

  Olit joutunut väärään kategoriaan, siksi nimesi alla luki vieras! Nyt sinun pitäisi olla oikeassa kategoriassa :)
 18. Miramaria Tietävä tietäjä

 19. Suhwi Näppärä viestien naputtelija

  Moikkelis! Noi hymiöt scrollaa edelleen automaattisesti sivulta toiselle..Voiskohan sille jottain tehä?Vähä ärsyttää ku yrität katella jotain kivaa hymiöö nii yhtäkkiä onkin iha eri sivu nenän eessä. Onhan siinä reunoissa ne nuolet joista voi sit sivua vaihtaa..(vaikka ne nuolet vois olla vaikka sen hymiö-ikkunan alaosassa jatkuvasti näkösällä eivätkä siellä hymiöiden päällä..) *vali vali* :)
 20. Miramaria Tietävä tietäjä

  I feel you - se ON ärsyttävää. Valitukset laitettu eteenpäin! :wink
  • Tykkään Tykkään x 1