Painonnousu / lasku

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Lisamarie, 26 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Kyllä mulla rehellisesti nous paino noin 18kg viime raskaudessa :nailbiting:
 2. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Täällä kans noin 20kg tuli viime raskaudessa, eikä kukaan missään kohtaa sanonut et ois liikaa... En siis ota stressiä nytkään. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Mulla kans +20kg. Tänään lääkäri sanoi, että esikoisen neljän kilon syntymäpaino oli selkee seuraus siitä. Mutta en tiedä, kun kyllä toi on jatkanut kasvuaan ns ikäisiään isompi kokoisena (pitkänä, mutta hoikkana) sen jälkeenkin, kun minusta ulos pääsi. Nyt olis "lupa" painon nousta vain 10(-15)kg. Ja kyllä minullekin sopis, että paino ei enempää nousis...
 4. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Jaa, olipa kommentti. Meillä kanssa yli 4kg oli eka ja tosiaan sen 13kg otin raskauskiloja.. Systerillä joka raskaus +20kg ja kaikki vauvat reilusti pienempiä. Että eipä se vauvan paino nyt ihan siitä ole kiinni.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meidän esikoinen oli kans vään yli 4 kiloa, mutta mulle tuli raskauskiloja vain 8 ja lähes normaalipainoinen olin BMI 25,2. Ja maha oli ihan valtava. Eli ei se painonousu tosiaan välttämättä kerro vauvan koosta paljoakaan.
 6. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Mulla tuli ed. raskaudessa kiloja n. 5 ja poika painoi 2,8 kg syntyessään, tosin hän tuli kolme viikkoa etuajassa. Maha oli kyllä valtava!
 7. Marsi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mun esikoinen painoi 3652g ja kaikki 8 kiloa jotka keräsin raskausaikana jäi laitokselle..
 8. alysha Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Esikoista odotan, mutta meillä neuvolatäti sanoi, että vauvan kokoon vaikuttaa eniten liika sokerin saanti. Eli vaikka kiloja tulisi +20kg, niin ei se vauva määräänsä enempää ota siitä, paitsi sokereista, kun insuliinin tuotanto on vähän heikompaa raskausaikana. Tämä keskustelu juonsi siitä kun kerroin olevani jonkinasteinen sokerihiiri.. :D
 9. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Olen kyllä ihmeissäni ettei painoa ole tullut kotivaaan mukaan kuin 1kg 400g
  Olisikohan mahdollista tällä kertaa pysyä siinä ihannnepainonnousussa.. :hungry:
  Oli ihan pitkä jobi pudotella niitä edellisen raskauden viimeistä 7 kiloa, vuos meni ja loppujen lopuks painoin tämä raskauden alussa tismalleen saman verran kuin viime raskauden alussa.
 10. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Minäkin painoin raskauden alussa saman verran kuin viimeksi, vaikka olisin kyllä voinut painaa vähemmänkin, mutta en oikein ehtinyt laihduttamaan välissä. Imetyksen aikana kun ei paljoa voinut laihdutella. Noh, nyt ei ainakaan raskauskiloja ole vielä yhtään.
 11. Justiina Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Lokakuunmammat 2015

  Mulle tuli n.23kg joista laitokselle jäi ehkä 7....toivon että nyt ei tuu yhtä paljoo. Vaikkakin poika oli ihan normi kokoinen ja kilot lähti lopulta korkojen kera. Mutta se turvotus ja ylimääräiset kilot oli aika taakka.

Jaa tämä sivu