Painon nousu

Keskustelun 'Syyskuiset 2021' aloitti Kaaka, 20 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kaaka Uusi käyttäjä

  Paljonko teillä on paino noussut ja onko muutoksia jo mahan seudulla?
 2. Suski.81 Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021

  Mulla ei oo noussu vielä, nyt 9+3. Vatta kyl pömpöttää mut kävin aamulla puntarilla ni suht samaa se näyttää..
 3. Amy90 Ihastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019 Syyskuiset 2021

  Paino on tippunut kolmisen kiloa johtuen pahoinvoinnista ja pienentyneistä annoksista.

  Vatsa jo vähän pömpöttää että housut hiukan painaa paikoitellen.
 4. lumihuurre Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Mulla on tullut pari kiloa, ja maha on jo valtava suhteessa viikkoihin (12+1), mutta on kyllä ihan vaan turvotusta... Kohtu tuntuu juuri ja juuri häpyluun yläpuolella, että tää valtava pallomaha ei tosiaankaan ole vielä vauvamaha. Oon syönyt aika lailla kaikkea kun ei ole sen kummempia inhotuksia tullut, ja nälkä on koko ajan niin ei ihme että heti alkoi nousta. Ennen raskautta oli painoindeksin mukaan sellaiset 6-8 kg ylimääräistä, niin toivoisin ettei ihan hillittömästi nyt nousisi.
 5. Minnihiiri84 Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021 Huhtikuun äidit 2019

  Mulla ei vielä ole noussut paino, tänään 9+1. Tuntuu kyllä, että olisin jatkuvasti syömässä jotain, mutta ehkä sitten tulee kuitenkin syötyä pienempiä annoksia. Pahoinvointia ei juurikaan ole ollut. Kyllä niitä kiloja sitten pian alkaa varmasti kertyä ihan riittävästi... Alavatsa on jonkin verran pyöristynyt ja housut kiristää sen verran, että melkein pitäisi jo mamma housut kaivaa esille.
 6. Miljankukka Uusi käyttäjä

  Paino on laskenu pari kiloa. Kaikki housut meinaa puristaa. Tänään laitoin housut kiinni ponnarilla, että ois mukavampi olla. :dance008
 7. Lakritsa0201 Aloittelija

  Mulla on noussut pari kiloa. Nyt 8+4. Se pari kiloa tuli heti ekoilla raskausviikolla samalla kun alkoi järkyttävä turvotus. Mun maha on ällöttävän pehmeä löllö pömppis ja farkut ei mene jalkaan enää :yuck: Mulla on ylimääräisiä kiloja ennestään, mutta ne on kertyneet peppuun ja reisiin. Mahaa mulla ei oo ennen ollut. Nyt kaikki neste haluaa tulla tohon alavatsalle.

  Mulla oli ennen raskauttakin niin, että lihon helposti ja esim viikonloppuna syöty pitsa ja karkkipussi nostattavat painoa heti noin 3kg muutamaksi päiväksi. Siksi pelottaa kuinka valtavasti kerään painoa raskauden aikana! :nailbiting:

  Oon yrittänyt pitää kohtuutta herkuista ja viikolla pyrin syömään noin 1800kcal päivässä. Silti tuo 2kg tuli pysyäkseen o_O
 8. Ihmemaanlapsi Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021

  Täällä paino on laskenut pari kiloa. Maha kyllä pömpöttää ja housut ei enää mahdu päälle. Mun tavoite on muutenkin, ettei raskausaikana paino nousisi kun noin 5-8kg :happy:
 9. Raparperi3 Aloittelija Syyskuiset 2021

  Pari kiloa noussut paino (rv12+) ja turvotusta riittää. Luulen, että ulkomuodosta voisi jo joku tarkkasilmäinen arvatakin raskauden. Selkeästi aiemmin vatsa tullut esiin kuin edellisissä raskauksissa, vaikka paino on lähes samalla tasolla.
 10. Iltatähti81 Aloittelija Syyskuiset 2021

  Raskaus alkoi het joulun jälkeen, joten vaikea sanoa mikä johtuu raskaudesta ja mikä oli joulukiloja Ei kyllä kovin paljon ole paino noussut, 1-2 kiloa, viikkoja nyt 13+4.

  Välillä jo luulin, että vaaka on epäkunnossa, kun se näytti aina samaa lukemaa, vaikka tuntui, että syön koko ajan jotain. Oli pakko myös siirtyä käyttämään jo äitiyshousuja, kun tavalliset tuntui pahalta, vaikka mahtuivatkin vielä joten kuten päälle. Olen kyllä ihmetellyt miten maha voikin ajoittain pullottaa niin paljon, vaikka vauva on vielä niin pieni..
 11. Suski.81 Ihastunut foorumiin Syyskuiset 2021

  ihan sama.. välissä vois kuvitella et oisin paaaaaljo pidemmällä..
  Nyt 14+1 ja 1kg noussu paino, vaikka tuntuu et syön koko ajan.
 12. Jellonaattori Peruskäyttäjä Syyskuiset 2021

  Mulla välissä paino oli +3kg ekasta neuvolasta, mutta oli järkyttävää turvotusta. Sukista jäi mm painaumat, mitä ei normisti tee. Nyt tuntuu että turvotus vähän laskenut ja eilen kävinkin vaa'alla, niin paino oli laskenut 2kg. Eli tämän hetken saldo +1kg ja tänään 14+5.
 13. Henskukka Tuttu foorumilla Syyskuiset 2021

  Tänään 15+1, viime neuvolassa paino oli laskenut eli raskautumisen jälkeen tullut vain 700g. Mies yks päivä totesi että oot taas laihtunut. Mutta nyt pahoinvointi ohi ja ruoka alkanut maistua, luulen että seuraavassa neuvolassa on tullut jo painoa..
 14. Taikaa83 Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Laihduin alkuraskaudessa pari kiloa pahoinvoinnin takia. Nyt lääkärineuvolassa paino oli noussut siihen mitä ennen raskautta. Ruoka maistuu täälläkin, vähän liiankin hyvin :grin Huomaa kotona lähes eristyksissä ollessa syövänsä useammin, kun ei ole muutakaan tekemistä. :wacky:
 15. Äityli86 Tuttu foorumilla Syyskuiset 2021 Syysmammat 2018

  Mulla on tullu painoa joulusta jo 6kg :sorry: etovaa oloa edelleen ja joudun syömään jatkuvasti, että olo olisi edes vähän siedettävämpi. Käyn kyllä joka päivä lenkillä, mutta ei näköjään riitä pitämään painoa kurissa..
 16. Nuppis90 Peruskäyttäjä

  Mulla paino tippunut 4 kiloa ja tänää oli taas vähän tippunut. Toisaalta mulla on varaa tippua ja ehkä nyt syön normaalikokoisia tai jopa pienempiä annoksia kuin ennen raskautta :woot:
 17. Amy90 Ihastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019 Syyskuiset 2021

  Täällä on nyt n 5kg paino miinuksella. Jossain kohtaa tippui paino reippaasti ja nyt on ruvennut tasaantumaan. Esikoisen kanssa kävi samoin, mutta silloin paino tippui vain kolmisen kiloa alkuun.
 18. Kitina Peruskäyttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Nyt rv 29 +2kg, kun lyhyessä ajassa tippunut 2kg pois.

Jaa tämä sivu