Päivän asu (äitiysvaateketju)

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Uusperhesatu, 14 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Millaisiin vaatteisiin pukeudut tänään? Postaa tänne kuva päivän asustasi tai kuvaile se sanoin. :)
 2. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Vakioasu on nykyään äitiyslegginsit ja tunika/mekko :grin Noi legginsit on vaa niin mukavat jalassa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Kuulostaa hyyyyvin tutulta. :grin
 4. marbles Vieras

  Äitiyscaprit ja t-paita.. melko tavallinen setti :meh: Huomenna laitan äitiysmaxihameen ja teepparin, rintojen alle sidon sellaisen nyörivyön antamaan vähän jujua asuun :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Jadeton Aloittelija

  Mistä ootte ostanu äitiyslegginsit tai caprit?
 6. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mä ostin henkkamaukalta leggaricaprit. Hyvän tuntuset päällä.
 7. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mulla on kaikki leggarit hennesin tai mamalicious. Hennesin on kyllä paremmat päällä. Mamaliciousin leggareissa on ihmeelliset saumat siinä masukohassa ja ne painaa.
 8. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Joo H&M:n äitiyslegginsit on parhaat!
 9. MM Aloittelija

  Aamupäivästä kotona oli ohuet collegecaprit ja ihan tavallinen perustoppi, päivällä kaupungille lähtiessä vaihdoin maxihameen (ns salsahame) ja vähän siistimmän topin.

  Olenko outo, kun en ole edelleenkään oikein innostunut varsinaisista äitiysvaatteista? :confused004 Kotioloissa hyvin pitkälti collegehousuissa, jotka edelleen mahtuu ongelmitta, tai sitten joku trikoohame/kuminauhavyötäröllä oleva joustamaton hame. Nyt vaan helteiden saapuessa totesin, ettei vanhat caprit/shortsit mahdu, joten kävin ostamassa parit uudet collegekankaiset kokoa isompina. Eli alaosana yleensä joku ihan tavallinen, jossa on vain sopivan löysä kuminauha vyötäröllä ja jää vatsan alle. Samoin kotioloissa hyvin pitkälti vanhoilla t-paidoilla/topeilla, yrittäen vain muistaa nykiä helmaa alas. Nyt alkaa kyllä tulla raja vastaan vatsan kanssa ja varsinkin "julkiset" loppuu, joten kävin ostamassa muutaman uuden topin, nekin ihan tavallisia koon tai kaksi isompia, ylhäältä ehkä hieman väljiä, mutta venyy vatsalle. Äitiysversiot on niin ankean värisiä, jotain pelkkää harmaata/tummaa sinistä tms ja maksaa reilusti. Pari siistimpää t-paitaa olen tehnyt viskoositrikoosta, kun ei kaupoista löydy sellasia mistä viitsis maksaa. Kahdet äitiysfarkut on, ja ne oli tuossa aiemmin kylmemmillä keleillä usein käytössä kodin ulkopuolella liikkuessa. Yhdet H&M äitiysleggarit löytyy, olleet jalassa ehkä kaksi kertaa, ja silloinkin päädyin rullaamaan vyötärön vatsan alapuolelle kesken kyläreissun. :confused1
 10. Neia81 Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Mulla ei pysy mikään mahan alapuolella, joten alaosat mammamallia, mutta yläosat on sellaisia, mitä oon ennen raskauttakin käyttänyt.
  Ja nyt helteillä caprit ja mahan takia minimekoksi muuttunut midimekko :)
  Juhlavampiin menoihin venyy ja paukkuu tyyppinen maksimekko.

Jaa tämä sivu