Päivähoito

Eilen tuli puhelu päiväkodin johtajalta. Se pk johon ensisijaisesti haettiin, niin siellä ei kuulemma ole näin pienten lasten ryhmää. Nuorimmat on kuulemma jo lähemmäs 3-vuotiaita. Vaikka siis nettisivuilla on kyllä ryhmä 1v. alkaen... No, toisella sijalla ollut pk on remontissa ja sen tilalle aukeaa kyllä ennen vuoden vaihdetta uusi pk, mutta aivan väärässä suunnassa meidän työmatkojen kannalta. Kolmas vaihtoehto laitettiin nyt sit ensimmäiseksi ja pidetään peukkuja, että sieltä paikka aukenis. Marraskuussa tekevät kuulemma päätökset paikoista.
 
Auts miisa, no pidetään peukkuja nyt, kolmonen on ykkönen!
 
Ompa ikävää :sad001

Meillä ei itketty päiväkotia kuin pari päivää vaikka ei olekaan joka päivä hoidossa.. vaan lapset ovat niin erilaisia. Onko hannanna teillä muuten herkkä lapsi?
 
Aika ujo ja hitaasti lämpiävä ainakin. Itse asiassa tämä viikko meni jo aika hyvin. Pojalla on yksi suosikkihoitaja, jonka kanssa jäädessä ei ole tullut enää itku. Tänä aamuna oli sitten toinen hoitaja, niin johan taas pääsi parku... vaan nopeasti ne itkut kuitenkin menee ohi ja lopun päivää on kuulemma ollut useimmiten oikein hyväntuulinen poika.
 
Ääää selittäkää joku tyhmälle! Joulukuun pk laskussa hyvitetty 2 päivää , en ymmärrä ku en oo mitään hyvitystä pyytäny. Mistä ne hyvitykset edes tulee?? :confused004 toki hoitopäiviä 8/kk , joulukuussa oli 3 läsnä , 3 sairaana ja 2 hyvitetty.

Aiemmilla kuukausilla ei oo mitään hyvityksiä herunu vaik ois ollu läsnä 4päivää 8sta :bookworm: toki en oo mitään pyytänykkää ku se 8pv on keskiarvo laskettuna 3 kuukaudelle kerrallaan .. vuoropk kyseessä ja kunnan. Miks mä en pääse yhtään tähän pk hommaan sisälle??:confused013
 
En osaa sanoo, meillä ei hyvitetä mitään ainakaan ensimmäisenä vuonna. Ja jatkossaki pitää olla koko kk vissii pois että saa jotai hyvityksiä. Tosin meillä on se tuntivelotteinen meininki täällä.. 80% tuntimäärällä ollaan
 
En mäkään osaa sanoa tarkemmin, kun joka kunnalla tuntuu olevan vähän eri systeemit. Mutta voisko liittyä noihin joulukuun moniin pyhäpäiviin?
 
En usko ku vuoropäiväkodissa ei oo väliä onko pyhä vai ei :confused005 ihan pimeetä touhua :excited001 mietin liittyiskö se siihen että on ilmotettu se 8pv/kk , tasaus on 3kk välein ja tasaushan osuu luonnollisesti vuoden loppuun . Että olisivat hyvittäneet 2 päivää ku ei oo ollu täyttä 8pv + 3kk .. mutta kaupungin sivuilla kyllä lukee että niitä ei nimenomaan hyvitetä vaan laskutetaan aina se vakio + jos tuleeki ylimääräsiä päiviä??:confused004 ei ota selvää:confused005
 
On!! En kyllä valita! :D mutta ois kiva tietää miten sen tein ni tekisin uudestaan! :D
 
Voisko se hyvitys liittyä noihin sairaspäiviin. Kun normaalisti ainakin jos on puolet kuukaudesta kipeänä niin se hyvitetään.. meillä ei kyllä hyvitetä käsittääkseni niiltä joilla on tuollasia päiväsopimuksia, mutta voihan se olla että jotkut kaupungit hyvittää.
 
Voisko se hyvitys liittyä noihin sairaspäiviin. Kun normaalisti ainakin jos on puolet kuukaudesta kipeänä niin se hyvitetään.. meillä ei kyllä hyvitetä käsittääkseni niiltä joilla on tuollasia päiväsopimuksia, mutta voihan se olla että jotkut kaupungit hyvittää.

mietin samaa mutta kun yhteenlasketut päivät on 8.. Äääh tosi vaikeeta :D
 
Takaisin
Top