Outoja oloja...

Keskustelun 'Tammikuiset 2019' aloitti OnEmOrE19, 21 loka 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. OnEmOrE19 Tuttu foorumilla

  ...nyt on pakko vuodattaa hiukan..eilen oli babyshowerit ja niihin tupsahti viime viikolla turhia jännitteitä:sorry:,juhlat oli ihanat ja meni hyvin...illan kiristeli kunnolla,yö meni jotenki ja tämä päivä outo levottomuus:confused:,ihmeellisiä oloja,kipuja ja väsyny,niinku voimia keräis...oisko stressin purkua:oops:
  Rv 27+4
 2. Embo Peruskäyttäjä

  Oho! Olipa aikaiset kutsut sulla! Mäkin toivon että mulle järkätään mutta todennäköisesti vasta lähempänä joulua tai jokatapauksessa vasta sen jälkeen, kun oon jääny jo äippärille. Sittenhän sitä on aikaakin vaikka lampaat söis :)

  Mulla on kans jo vähän levottomat olot öisin ja lantion seutua juilii välillä. Liitoskivut vaivaa varsinkin pitkien työpäivien jälkeen. Seitsemän viikkoa olis kuitenkin vielä töitä ja siihen mahtuu kaikenlaista hässäkkää, joten pitää vaan malttaa lepäillä ja ottaa iisisti iltaisin ja viikonloppuisin.

  Tsemppiä kaikille!!
 3. Minzci Peruskäyttäjä Tammikuun äidit 2019

  Mulla ei ole ikinä ollut vauvakutsuja ja tuskin on nytkään. Käydään varmaan tulevien kummitäten kanssa syömässä joulukuussa ku äippäloma alkaa saan sit samalla hetken ns. Omaa aikaa. Mä olen huomannut et jos yhtään enemmän touhuun alkaa repii ja tulee vaik mitä oloja nyt joutunnut opettelee siirtää niitä vastuu/touhamis naruja myös isännälle ja lapsille. Illat yrittänyt lepäillä jalat kohoasennossa kun pienet nukkuu. Tsemppiä kaikille ja muistakaa lepäillä ja kaikesta huolimatta nauttia voin kertoa että aikanaan jopa raskautta tulee vähän ikävä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Embo Peruskäyttäjä

  Uskon että tulee ikävä! Mä kyllä tykkään tästä raskaana olosta kun vointi on kuitenkin ollut alun jälkeen niin hyvä itsellä ja vauvalla. Pelkäsin että mulle tulee hirveästi painoa ja turvotusta mutta onneksi tähän mennessä tullut vain se 5-6 kiloa. Ehtiihän tuota vielä tosin tulla ja vauvakinhan triplaa vielä painonsa ennen syntymää :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Minzci Peruskäyttäjä Tammikuun äidit 2019  Joo nyt alkaa pikku hiljaane viikot kun painoalkaa enemmän nousemaan kun vauva kasvattaa painoaan. Tää on mun kuudes ja viimeinen raskaus olen ollut helpottunut että tähän mennessä tää on ollut mun helpoin raskaus.
 6. Pinkkihirmu Peruskäyttäjä

  Me pidettiin babyshowerit kanssa aikasin, jo rv 21 muistaakseni. Siellä paljastettiin vaavin sukupuoli läheisille. :dummy1: Eipä meidän suvussa ole ikinä ollut mitään baby showerin tyylistä perinnettä, aika uusi juttu taitaa olla ja Jenkeistä joten juhlittiin kyllä tosi, tosi pienesti vaan.
 7. Pinkkihirmu Peruskäyttäjä

  Oudoista oloista, minä osaan aina niin huolestua jos pikkuinen ei vähään aikaan möyri masussa! Huolestun etenkin iltaisin. Sitten yöllä kun herää pissireissulle noin kahden-kolmen aikaan niin en saa unta ennenkö pikkunen alottaa yömöyrimiset. Siellä se nytkin on möyrinyt jo tunnin, joten voisin jo nukahtaa hyvillä mielin jos vaan tulisi uni.. :hilarious:

  Muoks. Ei se uni sitten tullut! o_O Kello on jo kuusi ja mies lähtee töihin!! :eek: Kai minä sitten otan päikyt..:grin
  Last edited: 1 marras 2018
 8. Embo Peruskäyttäjä

  Ei se kyllä enää mikään uusi juttu ole Suomessakaan, kavereilla on ollut niitä jo ainakin vuodesta 2006 tms. lähtien. Eli aika vakiintunut perinne (ja kiva sellainen!) Suomessakin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Hikarina Aloittelija

  Poksuuko muilla välillä maha? Vähän niinkuin naksahtaisi joku ilmakupla? :wideyed: Neukkutäti ei osannut sanoa oikein mitään. Ja nyt vähänkin jos joku osuu kurkkuun tai painaa mahaa niin tulee oksennus. :wtf:
 10. Vaiana Naimisissa foorumin kanssa Tammikuun äidit 2019 Maaliskuiset 2021

  Välillä. On normaalia meidän neuvolan mukaan :) vauva siellä venyttelee ja kalvot vähän poksuu. Se on kyllä jännä ääni!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 11. Minzci Peruskäyttäjä Tammikuun äidit 2019


  Kyllä mulla kuuluu poksuilua myös välillä alapäästäkin ei oo syytä huoleen on ihan normaalia kun paikat venyy jotta pienellä on tilaa

Jaa tämä sivu