Oletteko käyttäneet muuttofirmaa muutossa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Sohwia, 14 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Sohwia Moderaattori Staff Member Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Meillä on muutto tuloillaan viimeistään parin kk päästä ja mietinnässä ois muuttofirman hankinta. Toki ei olla vielä edes minkäänlaisia hintoja katsottu, että paljonko muuttofirman tilaaminen tulisi edes maksamaan eli siksipä kuulisin mielelläni kokemuksia, jos olette käyttäneet muutossa muuttofirma. Niin ja tänne voi myös suositella jotain firmaa, jos haluaa. :)
 2. Towanda Rakastunut foorumiin

  Olen käyttänyt pari kertaa palomiesten pyörittämää Suomi-muuttoa ja ollut erittäin tyytyväinen. He operoivat Hyvinkäältä käsin, mutta esim. muutto Espoosta Tampereelle onnistui.

  Puolentoista viikon päästä tulee taas muuttofirma hakemaan tavarat, toivottavasti tälläkin kertaa kaikki menee hyvin. Käytetään erästä kuopiolaista firmaa tällä kertaa, päädyttiin siihen arvostelujen perusteella.

  Kyllä siinä putoaa iso paino hartioilta, kun palkkaa muuttofirman tekemään sen raskaimman työn. Kannattaa lukea arvosteluja netistä ja pyytää tarjous useammalta firmalta. Ja tarkistaa, että heillä on vakuutus vahinkojen varalta.
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Olemme käyttäneet muuttofirmaa. En kyllä muista, minkä nimistä. Kilpailutus kannattaa, mutta halvinta hintaa emme valinneet, vaan helpoimman paketin. Ensimmäisen muuttofirmsmuuton jälkeen emme enää talkoomuuttoihin vaihda.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Towanda Rakastunut foorumiin

  Mekään ei valittu halvinta vaan sellainen, joka vaikutti luotettavimmalta. Muuttopäivän aamuna ei todellakaan halua stressata, miksei muuttomiehiä näy eikä kuulu. :eek:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Ei käytetty. Muutettiin itse ja minä työttömänä kuskailin ja siivoilin yksin, kun mies kävi töissä. Toki kaksiossa ei ollut paljon tavaraakaan, peräkärrillä kuskattiin. Ja meillä oli muutossa kaksi viikkoa aikaa.
 6. Ulkosuomalainen Tuttu foorumilla

  Me käytettiin, ei tosin Suomessa. Mielestäni aivan ihana vaihtoehto, miehet tuli toivat pakkausmateriaalit, pakkasivat, kantoivat ja purkivat kaiken paikalleen. Kodinkoneet ym asennettiin paikalleen ja vaatekaapit ym kasattiin. Mitään ei tarvinnut tehdä itse, paitsi muuttomiesten jäljiltä järjestellä kaapit uudelleen oman mielen mukaan.
  En toisella tapaa enään edes haluaisi muuttaa, niin helpolla pääsi :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Emme ole käyttäneet koskaan. Jokainen muutto on hoidettu perheen, kaverien, tuttavien ja kameleiksi siepattujen, viattomien, ohikulkijoiden suosiollisella avustuksella.
  • Hauska Hauska x 2
 8. Towanda Rakastunut foorumiin

  Nuorena se vielä onnistuu, mutta kukaan ei halua kantaa keski-ikäisen, perheellisen ihmisen tavaroita ties kuinka monenteen kerrokseen pizzapalkalla. Vähiten hänen vanhempansa. :grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 9. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Tähän asti ollaan muutettu omin, sukulaisten ja ystävien voimin, mutta viimeisin muutto oli kaksiosta pois ja lapsikin oli melkein vauva. Sekin oli vähän ikävä siitä että asuttiin hissittömän kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Onneksi oli myös vahvoja apulaisia. Yksi kantoi itsekseen pyykkikoneen.

  Tavaroiden pakkaamisesta ei sitten taas puhuta varsinkaan kun mies oli vastikään leikattu. :meh: Mutta sen homman teen silti jatkossakin mieluiten itse. Kantamiseen voisi harkita seuraavaan muuttoon muutofirmaa.
 10. Towanda Rakastunut foorumiin

  Mä en ikimaailmassa kehtaisi antaa kenenkään muun pakata meidän arvottomia rojuja, joten mieluummin mäkin pakkaan itse, vaikka siinä on ihan kauhea työ. :eek:
  • Hauska Hauska x 1
 11. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Emme ole käyttäneet, mutta seuraavassa takuulla käytämme! 10kk vauvan kanssa muuttaminen oli kyllä aika homma.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Towanda Rakastunut foorumiin

  Been there, done that! Eikä se ole taaperon kanssa juuri sen helpompaa. :smiley-ashamed004

Jaa tämä sivu