Oletko töissä tai opiskeletko?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. rroosa Aloittelija

  Töissä ja kouluun haettu :) Jännitetään tuloksia
 2. Matilda- Aloittelija

  Töissä ja työn ohessa amk-opintoja. Äitiysloman sijaisuutta tehnyt ja luvattu elokuusta jatkoa hoitovapaan sijaistamiseen.
 3. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Kotiäitinä :)
 4. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Osa-aikaisesti töissä ja elokuussa alkaa opiskelut :)
 5. Marga Aloittelija

  Töissä. Yövuorojen teko vaan hieman mietityttää, miten niitä jaksaa tehdä jatkossa.
 6. pumpei Ihastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Huhtikuiset 2021

  Olen ollut samassa työpaikassa teollisuuden parissa v. 2014 alkaen. Ensin määräaikaisena ja nyt pari vuotta vakituisena.
 7. Fii Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Töissä, samassa paikassa ollut viimeiset 7 vuotta. Olin reilun vuoden äitiysvapaalla ja palasin taas töihin viime syksynä.
 8. susannapa Aloittelija

  Valmistuin loppuvuodesta sairaanhoitajaksi, jonka jälkeen oon ollu lasten kanssa kotona. Tarkotus oli syksyllä hakea töitä, mutta nyt ylläri plussa pistää vauhtia työnhakuun ja toivottavasti heinäkuun loppuun mennessä löydän pääsääntöisesti päivätyötä.
 9. Matilda- Aloittelija

  Mulla myös vähän yövuorot mietityttää. Ne on jo ennestään ollut tosi kuormittavia ja aiheuttanu pahoja uniongelmia, niin mitenhän terveellistä mahtaa olla kropalle raskaana.
 10. LauraM21 Aloittelija

  Tsemppiä keskusteluun! Varmasti kumppanisi ymmärtävät tilanteen, kun ovat molemmat itsekin perheellisiä :)

  Täytyy varmaan vaan osata päästää irti tietyistä asioista toisten tieltä. Tähänastisen elämän isot asiat (kuten urakehitys) eivät vähennä merkitystään, mutta niiden ohi ajaa jotain vielä tärkeämpää. Uskon, että raskauden edetessä työjutut alkaa menettämään valta-asemaansa mielessä..
 11. huomio Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019

  Minä olen tällä hetkellä vielä hoitovapaalla vakituisesta työpaikasta, heinäkuun kesälomalla ja heinä-elokuun vaihteessa palaan takaisin hommiin.

  Kunnalla olen sote-puolella, en kuitenkaan hoivapuolen hommissa. Tulevaisuuden haaveissa siintää ehkä siirtyä yrittäjäksi yhdessä kollegan kanssa, mutta raskausajat olen tietoisesti halunnut viettää palkkatyössä äitiysloman helppouden vuoksi.
 12. rust Tuttu foorumilla

  LauraM21, näinhän se on.
 13. copy- Aloittelija

  Äitiyslomalla joulukuusta lähtien. Ja äitiysloman jälkeen jatkan hoitovapaalla mutta käyn tekemässä satunnaisia vuoroja jos kroppa kestää:)
 14. HelloKitty Aloittelija

  Kokopäivätöissä, ajoittain vähän hankalilla työajoilla, ja just olin suunnitellut ihan vaan "tossa sivussa" tekeväni opinnot loppuun ennen tätä ihanaa ylläriä... saa nähdä, miten jaksan ton syksyn. Pitää pitää prioriteetit mielessä. Opiskelu on se, joka saa odottaa, jos ei voimat riitä.
 15. Rölly Aloittelija

  Kotosalla ollaan vielä elokuun alkuun, sitten palailen esikoisen hoitovapaalta töihin. Eipä sitä kauan ehdi ollakaan, kun äippäloma osuu alkavaksi uutenavuotena :)
 16. Iituntiitu Aloittelija

  Töissä myös. Nykyisessä paikassa olen ollut jo 9 vuotta. Luulen ettei työkaverit enää osaa odottaa tätä uutista multa...
 17. SronsU Peruskäyttäjä

  Töissä olen. Nykyisessä työpaikassa ollut 3 vuotta. Varmaan osaavat odottaa näitä uutisia, kun tietävät vuodentakaisesta tuulimunastakin. Toki ajattelin vasta ultran jälkeen kertoa, kun tiedän onko siellä ketään.:smiley-bounce012
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Helmeri Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Mä tein esikoista odottaessani kolmivuorotyötä, ja silloin jäin about 20 viikon kohdalla pois yövuoroista (työterveyslääkärin lausunnolla). Tykkäsin yövuoroista, ei vaan palautuminen toiminut enää yhtään ja olin muutenkin 24/7 todella väsynyt, joten oli paras ratkaisu. Kannattaa olla ajoissa yhteydessä esim. työterveyteen tai jutella asiasta neuvolassa, eihän se valvominen terveellistä ole.
 19. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä olen opiskelija, ja ehdin tehdä opintoja vain vuoden ennenkuin jäin esikoisesta äippälomalle, ja nyt syksyllä palaan takaisin kouluun, jota ehdin sen puoli vuotta taas suorittaa. Vielä jää sitten ainakin vuosi opintoja jäljelle, joten menee about ikuisuus että pääsen oikeesti töihin ja tienaamaan :inpain: Tosin en usko että jaksan seuraavan lapsen kanssa olla kotona yli vuotta...
 20. Tallukka Peruskäyttäjä

  Opinnot lopuillaan ja töissä..

Jaa tämä sivu