Oletko töissä tai opiskeletko?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Mitä teet odotuksen ohessa? Oletko töissä opiskeletko vai teetkö kenties jotain muuta?
 2. LilyOfTheValley Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Minä olen kotiäitinä vielä edellisistä lapsistani. Työpaikka odottaa minua, kunhan sen hetki koittaa taas. Onko täällä muita pitkään jo kotiäitinä olleita?
 3. Muumimamma36 Aloittelija

  Kotiäitinä 8kk nyt. Töihin palaan sit joskus
 4. sakababy Addikti Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mä olen töissä ollut viime syyskuusta asti.
 5. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Opiskelen ja teen osa-aikais töitä. Koulu todennäköisesti jää kesken ellei saada nopeutettua valmistumusta kahdella kuukaudella.
 6. Murre Aloittelija

  Minä oon määräaikainen ja olen suunnittellut yrityksen perustamista, sen pitäisi alkaa toimimaan nyt kesällä, mut nyt en tiedäkään miten teen. Kai se on pystyyn laitettava kun oon jo niin pitkällä.
 7. PP Aloittelija

  Töissä olen ollut samassa paikassa jo kohta 10v, saattaavat työkaverit vähän yllättyä, kun kuulevat että olisi vauva tulossa :)
 8. Remppana Aloittelija

  Määräaikainen sopimus loppuu kesäkuun lopussa. Syksyn työkuvioista ei vielä tietoa. Jollain tasolla varmaan jatkuu. Olisin valmis tekemään vaikka puolikasta työaikaa.
 9. sakababy Addikti Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mä siis syyskuussa palasin vakituiseen paikkaan hoitovapaalta.
 10. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Töissä olen tän raskauden aikana. Heinäkuun alussa tulee 5 vuotta samassa työpaikassa. Työkaverit varmaa osaa jo oottaa näitä uutisia:smiley-angelic006
 11. Rintta Tuttu foorumilla

  Oon hoitoalalla töissä vakkarina. Työtoverit odottavat innolla vauvauutisia. Osa on tiennyt edellisestä kahdesta keskenmenneestä raskaudesta pakon edessä koska osaan eristyspaikoista ei voi mennä raskausaikana.
 12. Juliam Aloittelija

  Töissä, hoitoalalla
 13. Mama5 Aloittelija

  Täällä myös hoitoalalla töissä ja samalla yliopistotutkintoa tavoittelen
 14. Henuli Peruskäyttäjä

  Yrittäjänä. Onneksi on yrittäjäkollega, johon luotan. Mutta hänelle on kyllä kerrottava ensimmäisten joukossa.
 15. Kyfi7790740 Uusi käyttäjä

  Hoitoalalla myös. Aika paljon mietityttää eristys ja lääkkeidenkäsittelyasiat sun muut infektiopotilaat kun esikoista odotan eikä ole aiemmin juuri tarvinnut näitä asioita miettiä
 16. LauraM21 Aloittelija

  Töissä olen, yksityisellä puolella aika nousujohteisessa uraputkessa. Siihenkin täytyy nyt osata asennoitua, että ura jää hetkeksi paussille. Tietenkään työ ja ura eivät millään lailla kilpaile tärkeydessä tämän raskauden kanssa. Tää kiilaa kyllä kaiken muun altaan ja rytinällä :Heartred

  Onko teillä muilla tullut vastaan ajatuksia liittyen omaan työuraan, ja miten lasten saaminen vaikuttaa siihen?
 17. Kyfi1463286 Peruskäyttäjä

  .
  Last edited: 12 heinä 2018
 18. rust Tuttu foorumilla

  Joo, mietitytti jo yritysvaiheessa ja vielä enemmän nyt. Perustettiin yritys 3 kk sitten kahden yhtiökumppanin kanssa. Nyt on tuotteen eka testierä tehty ja todettu, että homma toimii. Eli seuraavaksi pitäis löytää eka asiakas/yhteistyökumppani, mikä tarkoittaisi tuotannon kasvattamista ym., mikä olisi siis minun vastuulla. Ja sitten kohta pitääkin kertoa kumppaneille, että meidän tarttee löytää uusi työntekijä ja kouluttaa hänet, koska mulle tulee vauva. Eli meidän täytyy löytää sitä varten rahoitus. Hirvittää jo etukäteen tuo keskustelu..

  Eli todella huono ajoitus on, mutta toisaalta en suostunut siirtämään vauvaprojektia myöhemmäksi jo ikänikin takia (kohta 34v). Kumppanit on molemmat miehiä ja heillä on jo lapsia.
 19. Rintta Tuttu foorumilla

  Tsemppiä tuohon keskusteluun kun siihen joudut:nailbiting:
 20. Rintta Tuttu foorumilla

  Itse olen ollut kyseisessä työpaikassa 3v. Kaupungin alaisuudessa vakinaisena. Oon ajatellut et ehkä mammaloman jälkeen voisi vain keikkailla ja ehkä hakea jatkokoulutukseen. Työpaikka odottaa jos tai kun haluan palata töihin.

Jaa tämä sivu