Nuoria odottajia Helsingissä?

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2010' aloitti Marie90, 24 huhti 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ^honey__ Vieras

  voi tyttöt mä en taju miten te jaksatte nyt kantamaan niit laatikkoita ja tehdä muutoa. Mun pitää töissä 2 kertta päivässä kantaa laattikoita jotka on täynä leluja, ne on kyl aika painavia ja sen jälkee mä oon aika poikki =D 
 2. Eeeeliah Hyväntuulinen höpöttäjä

  Me muutettiin noin kuukausi sitten, enkä mä ainakaan kantanut siinä muutossa yhtään laatikkoa :D

  Hups, menipä vähän ohi aiheen ;D
 3. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Onpa ollut taas vielä vähän enemmän rampa olo kun eilen onnistuin loukkaamaan lihakseni. Söin jotain ja vahingossa niellessä meni jotain väärään kurkkuun ja siinä tuli yskästyä aika nopeasti refleksimäisesti ja samaan aikaan tunsin aivan järkyttävää kipua oikeassa kyljessä. Siinä vaiheessa on aivan pakko yskiä vaan ettei tukehtuis ja kylkeen vaan pisti joka yskäsyllä. Itkua väänsin ja poikaystävä katto ihan että mikähän nyt tuli ja sain sille kähistyä että tuo vettä. En saanu yskittyä sitä jotain pois kurkusta kun sattu niin paljon. Olin iha kaksinkerroin, niin kaksinkerroin kun tämmösen mahan kanssa nyt voi olla.. Sattuu edelleen kaikki liikkuminen, vaikka tosta on nyt vuorokausi. Äsken erehdyin vielä aivastamaan kunnolla ja kyllä otti kipeetä. Että ihan varoituksen sananen, koittakaa välttää äkkinäisiä liikkeitä ja yskimistä!
  Jos on revähtänyt lihas niin se voi olla tosi pitkään kipeä..
 4. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Niin ja nyt jo on jalat ihan turvoksissa, näin päivälläkin. Jalkaterät tuntuu isoilta ja kömpelöiltä ja on ihan silminnähden turvonneet. Vettä pitäis muistaa juoda enemmän.
 5. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Teillä kun on noi lilypie tickerit niin kerrotteko miten saan sen näkymään? :D Oon vähän huono tommosten juttujen kanssa :P Pitääkö siihen koodiin lisätä jotain?
 6. Jasmiini Vieras

  Camsu, siihen koodiin ei tartte lisätä mitään, mutta kato että kopioit sen koodin joka alkaa näin
  [url=http://lilypie.com][img
 7. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Kiitos Jasmiini [:)]
 8. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Asutaanko me muuten kuinka lähellä toisiamme jos tavattaisiin jossain kaikki yhdessä? Vaikka Helsingin keskustassa jos sinne on kaikkien helppo tulla? Mulla alkaa äitiysloma virallisesti huomenna (!!!) joten mulla ei oo hirveästi mitään tekemistä kaheks kuukaudeksi :D
  Itse asun Leppävaaran keskustassa Sellon nurkilla helppojen yhteyksien päässä.
 9. Eeeeliah Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mulle ainakin sopisi tapaaminen, itse asun Espoon keskustan lähellä ja Helsinkiin pääsen tosi kätevästi bussilla. :)
 10. maritza Silmät suurina ihmettelijä

  Mulle sopis myös! :) Täällä Tuusulassa asustelen, mutta kyllähän mäkin sinne pääsen, omalla autolla, tai kulkeehan noita julkisiakin.
 11. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Millainen ajankohta teille sopis? Pitääkö olla viikonloppu vai joku ilta? Mulla on ainoastaan ens lauantai täynnä ja lauantai 29. päivä myös.