Pömpylä
Näppärä viestien naputtelija
Sunnuntaina tehty Chorizonakkikeitto loppui tänään.
Siksi tänään tehdään kana-feta-tuoresalaattia, johon lisään parsakaalia sekä pastaa vähän joukkoon. Isäntä pärjää noilla höystöillä töissä :) Se kun fyysistä työtä tekee nii ihan perus saldet ei nälkää pidä.
Eineksiä pääsääntöisesti kartan ja nakki/makkarat valitsen tarkkaan sieltä "lihaisimmasta" päästä... ruuatkin kestää kaapissa kauemmin ja pitää makunsa kun käyttää tuoreita raaka-aineita Keitoissa en käytä pakaste antimia ollenkaan.
Joskus kuitenkin herkutellaan nopeilla einestuotteilla. Jotenkin nyt raskauden myötä ei ole suuremmin mitkää maistunu, myöskään lihat ei oikeen uppoo. Normaalisti tekemäni ruuat sisälti lihaa erimuodossa.. ja nyt ne tökkii
Siksi tänään tehdään kana-feta-tuoresalaattia, johon lisään parsakaalia sekä pastaa vähän joukkoon. Isäntä pärjää noilla höystöillä töissä :) Se kun fyysistä työtä tekee nii ihan perus saldet ei nälkää pidä.
Eineksiä pääsääntöisesti kartan ja nakki/makkarat valitsen tarkkaan sieltä "lihaisimmasta" päästä... ruuatkin kestää kaapissa kauemmin ja pitää makunsa kun käyttää tuoreita raaka-aineita Keitoissa en käytä pakaste antimia ollenkaan.
Joskus kuitenkin herkutellaan nopeilla einestuotteilla. Jotenkin nyt raskauden myötä ei ole suuremmin mitkää maistunu, myöskään lihat ei oikeen uppoo. Normaalisti tekemäni ruuat sisälti lihaa erimuodossa.. ja nyt ne tökkii