Mistä kattavin lapsivakuutus?

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Tarza 79, 26 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marjahei Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Helmimammat 2017

  Joo ei meilläkään Pohjola kyselly todistuksia.. eikä sellasta kyllä omistetakaan. Outoa miten erilaiset menetelmät vaikka sama firma!
 2. L82day <3 Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Mäkin tilasin vakuutuksen vauvalle opsta, ans kattoo meneekö anomus läpi. Terveysselvitys ainakin oli tosi simppeli lomake, eikä kyselty mitään selvityksiä, tosin ruksitin että saavat kysellä mua hoitaneilta tarvittaessa lisätietoja.
 3. Hulina Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Hain vakuutusta Oplta ja ilahduttavan nopeasti, ehkä parin päivän kuluttua oli päätös jo tullut. Vakuutus myönnettiin vauvalle. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Lilium Peruskäyttäjä Helmimammat 2017

  Haitko netin kautta? Me varattiin konttoriin aika, oltiinkohan nyt ihan hölmöjä. :) Jos onnistuu netin kautta kätevästi. Tarviikohan olla todistus raskaudesta mukana tai muita papereita?
 5. V1lhelmiina Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Saitko Hulina sen ensimmäisen vuoden ilmaiseksi vaikka netin kautta tehty?
  Last edited: 22 joulu 2016
 6. Wadalma Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Pohjolan (OP) nettisivuille voi kirjautua ihan omilla toisenkin pankin verkkopankkitunnuksilla ja hoitaa kaikki sitä kautta. Tai puhelimitse tai molempia. Se terveyskysely pitää täyttää ja oiskohan tarvinnu skannata raskaustodistus sinne palveluun. Mutta ei mekään missään konttorissa käyty :rolleyes:
 7. Hulina Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Soitettiin virkailijalle, jonka kanssa on asioitu aiemmin. (Onnistunee myös opn yleisessä puhelinpalvelussa) Hän laittoi tarjouksen ja terveyskyselyn nettipankin kautta ja soitteli, kun päätös oli tehty. Ei tarvinnut skannata mitään lappuja.
 8. L82day <3 Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Tää sai sen opvakuutuksen!!jee vaikka radi ja ikääkin reilusti - me happy!
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Olivia82 Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Varmaan op:ssa riippuu ihan siitä kuka sattuu olemaan tekemässä päätöstä että saako vai ei. Mehän ei saatu op:sta vaikka mulla kaikki kunnossa, sokrut ym. ainoastaan vauvan painoarvio yläkäyrällä niin ei tippunut vakuutusta.
  • En tykkää En tykkää x 1
 10. L82day <3 Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Tällä kans vauvan painoarvio yläkäyrillä ollut koko ajan.. onpa ikävää ettet saanut valuutusta.
 11. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Meillä myös Op vakuutus esikoiselle (raskaus aikana en saanu kun esteenä oli mun tupakan poltto) mutta kun poika synty ja neuolalääkäri totes pojan olevan yäysin terve nii sit saatiin vakuutus ja hyvä vakuutus onki. Ollaan oltu todella tyytyväisiä ne pari kertaa mitä ollaan lääkärissä käyty. Tän toisen kanssa odotan suosiolla ensimäistä lääkärineuola katkastusta ja sit vasta haen.
 12. TonZa Aloittelija

  poistettu (viesti siirretty eri alueelle)
  Last edited: 3 loka 2018

Jaa tämä sivu