Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Joulukuiset 2020' aloitti Vargynja, 19 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Millaisia raskausoireita sinulla on vai onko (vielä) ollenkaan?

  Täältä löytyy artikkelimme alkuraskauden oireista - kuulostaako tutulta?

  Täältä voi puolestaan lukea, mitä kaikkea keholle tapahtuu raskausaikana.
 2. Nalla Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Minulla oli viime viikolla koko ajan kova nälkä. Samooihin aikoihin alkoi väsyttää ihan kamalasti, nukuin päikkärit mitä en yleensä tee. Samoin rinnat kasvoivat nopeasti. Niinpä aloin veikkailla, että raskaus voi olla hyvin todennäköinen! Ja niinhän se oli, tein testin kp 32.
 3. Aca Hyväntuulinen höpöttäjä Jouluäidit 2020

  Tällä hetkellä vessassa pitää käydä useammin. Valkovuoto on runsasta (tämän vuoksi vessassa käydessä aina pelkää vuodon alkaneen). Lisäksi vatsaa turvottaa ja rinnat ovat hieman turpeammat. Pientä flunssaa on myös mutta voihan tämä olla lapsilta saatu, kun ovat juuri molemmat sairastaneet.

  Mutta tuo nälkä! En ole edes ajatellut, että se voisi jo olla raskausoire. Töissä vatsa on meinaan murissut viime päivinä vaikka olen syönyt saman verran kuin ennenkin. Mutta tää raskaus siis selittäisi senkin. :rolleyes:
 4. Muumimamma36 Jostain jotain jo tietävä

  Ihan hirveä väsymys (alko jo ennen plussaa), valkovuoto,rinnat arat ja nälkä että sais koko ajan olla syömässä jotain.
 5. Tiitiskä Oman äänensä löytänyt Jouluäidit 2020

  Viime viikolla ennen plussaa ihmettelin, kun iltaisin alkoi kauhea nälkä piinaamaan. Samaten nänneistä tuli arat, mutta ei sekään vielä mitään kelloja kolkuttanut:grin

  Nyt viikonlopun aikaan iski väsymys oikein kunnolla. Aika ajoin myös kuvottaa jo melko tuntuvasti. Lisäksi koko ajan janottaa ja vessassa ramppaaminen on lisääntynyt reippaasti:grin Niin ja kaikki limakalvot kuivuivat sen siliän tien:bored:
 6. Illuusia Vasta-alkaja

  Täällä ei oikeastaan muuta kuin, et hajut on voimakkaampia (sipuli haisee todella pahalta), vessahätä iskee ihan varoittamatta ja usein, iltaisin viluttaa ja väsyttää.
 7. Hilma79 Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020

  Mulla myös ihan noi perusoireet, väsymys, palelu, tissit kipeet ja vessassa tarvii käydä usein ja sinne ois myös päästävä heti. Ja tunneherkkyys! Kyyneleet valuu poskilla ihan valtoimenaan pienestäkin syystä
  Last edited: 31 maalis 2020
 8. yoosa Silmät suurina ihmettelijä

  Aloin epäillä raskautta kun hajut oli niin pistäviä.
  Nyt ei ole ollut muutakuin nännit arat, ehkä vähän enemmän väsyttää.
  Eilen aamulla minulla alkoi tulla vaaleanruskeaa valkovuotoa, ja se ahistaa ihan kamalasti. :sad001 Soitin neuvolaan, ja sanoivat siellä että ei syytä huoleen, mutta pitää seurailla tilannetta.
 9. riina83 Satasella mukana keskusteluissa Jouluäidit 2020

  Minulla on alavatsassa menkkamaista jomotusta, väsyttää hieman normaalia enemmän, janottaa sekä tietysti vessassa pitää käydä useammin. Edellinen km kummittelee mielessä ja joka vessareissu pelkään että paperiin tulee verta.
 10. tiuhtimus Seurustelun sensei Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Jos menkat ei ois ollut myöhässä niin en olisi tehnyt testiä.. Edellisetkin raskaudet olleet hyvin vähäoireisia, ehkä taas mennään samalla kaavalla.
 11. Minnie12 Silmät suurina ihmettelijä

  Väsyttää ja pissattaa, menkkamaista kipua alavatsassa silloin tällöin, ei oikeestaan vielä muuta! Jännityksellä odotan
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. K-L Silmät suurina ihmettelijä

  Väsyttää, päänsärkyä, närästystä ja menkkamaista jomottelua ja nälkä. Paikoitellen myös ällötystä, mutta ei mitään kunnon pahaa oloa. Km kummittelee täällä kans. Tulin uudestaan raskaaksi ilman kuukautisia välissä! Vaikka oireet vahvemmat kuin viimeksi niin silti neuroottisesti tarkastelen itseäni ja oireita:pompus:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Pienipapu9 Satasella mukana keskusteluissa Jouluäidit 2020

  Väsyttää ..varsinkin iltaisin. Päänsärkyä, menkkamaista jomotusta, palelua, arat tissit. Mulla oli myös ruskeaa tuhruvuotoa sillon kun menkat olis alkanut normisti, mut onneksi se loppui jo.
 14. Anna86 Silmät suurina ihmettelijä

  Mulla hyvin vähän oireita. Oikeestaan pari viime päivää lähes oireettomia. Mutta oireita, joita on ollut: kuumat aallot/palelu, nipistelyt/repäisykivut alavatsalla, huimaus ja parina päivänä oli pientä närästystä. Mulla edelliset raskaudet ovat olleet tosi vähäoireisia joten mitään suurempaa en nytkään odota.
 15. Nalla Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Eilen ja tänään on alkanut äklöttää. :wideyed:
 16. Peonies Jostain jotain jo tietävä

  Täällä kans menkkamaista jomotusta ja pakko syödä parin tunnin välein vähän jotain, muuten tulee paha olo. Perjantaiaamulla halailin vessanpönttöä, jotenkin yllätti miten 'nopeasti' pahoinvointi tuli.
 17. riina83 Satasella mukana keskusteluissa Jouluäidit 2020

  Mulle on tullut nyt lisäoireina kauhea nälkä! Ihan koko ajan pitäisi olla syömässä. Ei vaan millään voi antaa lähteä jo tässä vaiheessa lapasesta
  Sellainen mieto ällötys on myös. Joutuu nieleskelemään.
 18. Aca Hyväntuulinen höpöttäjä Jouluäidit 2020

  Mä näin viime yönä tämän raskauden ensimmäisen raskaus-unen. Mutta oli kyllä enempi painajainen kun keskenmenon uhka ja lisäksi mies pelasti meidän talon tulipalolta, polttaen samalla itsensä pahasti. Onko muut nähneet raskaus-unia tai muuten vain aivan hulluja unia?
 19. riina83 Satasella mukana keskusteluissa Jouluäidit 2020

  Olen kuullut, että raskaus aiheuttaa hurjia unia. Itsellä yksi uni jossa alkoi verenvuoto. Mutta tähän mennessä ei onneksi muuta ahdistavaa
 20. Nalla Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Mä näin ennen testiä unta, jossa tein plussa testin. Rohkaistuinkin sitten aamulla herätessä testaamaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Luova Luova x 1