Millaiset vaunut teillä on?

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2010' aloitti jaica, 3 helmi 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. Yamacraw Tuttu foorumilla

    no meillä on edelleen käytössä ne Brion teleskooppi/heitto-aisalla olevat. Kova kantokoppa ja ratasosa. Todella jämäkät ja tukevat ja kulkee hyvin epätasaisessakin maastossa. Ja sopii pidemmällekin ihmiselle.
    Ainoa miinus on että ainakaan meidän 7kk tyttö ei halua istua ratasosassa. Selkänoja ei nouse tarpeeks pystyyn jolloin valjaissa ollessaan valuu alas ja selkä menee inhottavasti mutkalle. joten istuskellaan kantokopassa. ei kyllä enää uskalla jättää hetkekskään silmistä ettei ponkaise pois..
  2. Ch Aloittelija

    Meillä on ollut käytössä Emmaljungan Nitro Cityt tuolla Quandrolift-kopalla ja tosi tyytyväisiä ollaan oltu. Koppa poistettiin kuukausia sitten kun meitin iso poika alkoi kaipaamaan enemmän actionia kärryissä. Ensimmäiset kuukaudet meillä nukuttiin kopassa yöt, kun pieni hytkytys sai pojan parhaiten rauhoittumaan. Rattaat ovat todella köykäset työntää ja pyörivät paikallaan ympäri tosi ketterästi. Meillä oli tarvetta enemmän asfalttioloissa mentäville rattaille ja siihen nuo on olleet tosi hyvät, ja kyllähän noilla selvisi lopputalven lumimyräköissäkin kunhan vaan painoi menemään [:D]

Jaa tämä sivu