Mikä on aikaisin dpo kun olet aloittanut testailun? Milloin plussa näkyi?

Kuurankukkasia

Vauhtiin päässyt keskustelija
Siinä otsikossahan nuo kysymykset jo olikin, mutta lisätarkennuksia ja saa vastailla enemmän jos haluaa. Eli oletko koskaan aloittanut testailua esim. dpo 8 ja silloin vielä ollut negaa, ja myöhemmin muuttunutkin plussaksi? Millaisia testejä tykkäät käyttää kun testaat varhaisilla dpo päivillä? Mikä on myöhäisin haamu/plussa minkä olet saanut (varmistetusta ovulaatiosta laskettuna)? Itse joskus testasin dpo 9 aikaisimman vahvan haamun sellaisella kasettitestillä, joita ei taida enää olla. (Vähän kuin nuo Covid testit ulkonäöltään). Sitten Prismasta ostetut Pregcheck testit näytti aikanaan haamua dpo 9-10, mutta ne oli kemiallisia. Kunnon positiivinen niillä näkynyt dpo 12. One Step herkkä näytti ekan haamun dpo 9, dpo 10 ei mitään, ja sitten taas dpo 11 haamua. Nämä siis omat kokemukset aiemmista varhain testailuista :smiling-eyes: Koska mulla on tikkuneuroosi, kyselen ja utelen vaikka omaa aktiivista raskautumisyritystä ei enää ole :Eyes::Smiling Face With Halo:
 

Jadine

Kommentoinnin ninja
Kesämammat 2018
Dpo10 olen saanut aikaisimmat haamut. En kyllä testaillut niissä kierroissa aiemmin, mutta haamut olivat niin haaleita, että tuskinpa olisi edellisenä päivänä näkynyt mitään. Yleensä testaan Onestepin herkillä.

Täällä on kiinnostavaa tilastoa, kuinka moni raskaana oleva saa milläkin päivällä plussan ja kuinka monella testi näyttää vielä negaa. Olen itse valinnut tuon dpo10:n testipäiväksi noiden tilastojen perusteella, koska silloin yli puolet raskaana olevista saa jo plussan.
 

lepus timidus

Näppärä viestien naputtelija
Jee ihana ketju! Nimimerkillä addiktoitunut halpojen r-testien uittaja :Nerd Face:

Aikaisimmillaan olen tainnut tehdä dpo8, aina ollut nega tai viivanpaikka, joten en ymmärrä miksi pitää silloin edes tuhlata testejä. Mut kai se on tuota addiktiota ruokittava :No Evil Monkey:

Viimeisimmässä (joka päättyi tosin kkm rv 12+2) aamulämmöissä näkyvä kiinnittymisdippi tuli lämpöihin dpo7. Raskaustestien kanssa meni näin:

Dpo9 halpisliuskassa oli tositositosi haamu/nega/viivanpaikka, mutta oli havaittavissa aavistus väriä.
Dpo10 haamuili halpisliuskoissa ihan yhtä paljon/vähän, ei oikein edes kameraan tarttunut, mutta väriä edelleen.
Dpo11 ja dpo12 sain halpisliuskoihin ihan onnettomat, mutta kuitenkin jo selvät haamut.
Dpo11 Clearblue helppo&nopea näytti jo selkeää plussaa, rfsu liuska oli halpisliuskojen ja CB:n väliltä.
Dpo12 Clearblue digi näytti 1-2.
Dpo13 Clearblue helppo&nopea vahvistunut niin, ettei enää tarvitse testata.
 
Muokattu viimeksi:

Chard

Kommentoinnin ninja
Syyskuiset 2022
Dpo9 pregcheckillä juuri ja juuri silmin havaittavat haamulaiset kahdessa viimeisessä raskaudessa. Olen testannut myös dpo8 mutta ei näkynyt mitään edes hyvällä mielikuvituksella. Alussa myös vahvempi viiva aina aamun tokasta pissasta noin parin-kolmen tunnin pidätyksellä kuin ekasta aamupissasta koko yön jälkeen.
 

Finess

Vauhtiin päässyt keskustelija
Aikaisin plussa dpo 10
Myöhäisin dpo 12
Ja tuohon väliin dpo 11 sattui myös joku km plussa

merkkejä en kyllä muista näille raskautumisille :smiling-eyes:
Ja olen addiktina aloittanut joskus jopa dpo7…. Ja shaisse laatuisilla halvoilla liuskoilla
 

Fantsu

Asioista perillä oleva
Toukoäidit 2020
Syyskuiset 2022
Molemmissa raskauksissa olen testannut ekan kerran dpo9 ja saanut haamun. Esikoisesta testasin RFSUn herkällä puikkotestillä ja tästä toisesta Medigoolla. Haamu on ollut molemmilla kerroilla tosi haalea, mutta saanut toki silti innostumaan, kun olen aina saanut ihan tyylipuhtaita negoja, jos en ole ollut raskaana. :smiling-eyes:
 

Pian 41 v.

Satasella mukana keskusteluissa
Elokuiset 2022
Dpo 11 ei näkynyt "testaa varhain" testissä. Luulin, että en voi olla raskaan. Mutta dpo 16 olikin tavallisessa testissä melko vahva viiva.
 

MyyräMatikainen

Piirimestaruustason postaaja
Elokuiset 2022
Siinäpä kuvasarja 😁🥰
Ja nyt mennään 28+4 💙
 

Liitteet

  • Screenshot_20220524-220019_Gallery.jpg
    Screenshot_20220524-220019_Gallery.jpg
    189.7 KB · Katsottu: 70
Top