Mielialan vaihtelut

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Noaidi, 15 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Noaidi Piirimestaruustason postaaja

  Kuka tunnustaa kärsivänsä mielialanvaihteluista?

  Mulla siis mielialat vaihtelee ihan ääripäästä toiseen nanosekunneissa, mä olen luonteeltanikin impulsiivinen ja mielialat vaihtelee herkästi, raskaus vaan tuntuu buustaavan sitä, joten mulla tulee varmasti olemaan näitä paljon. :nailbiting:

  Tänäaamuna kun tulin töihin, sain ensimmäisenä hirveän vitutus/itkukohtauksen kun mun työtuolilla oli istunut joku muu vaikka tiesin sen jo ennalta. Mä en vaan tykännyt että joku muu istuu mun työtuolissa vaikken edes pidä koko tuolista. :hilarious: Onneksi olin ekana työpaikalla.

  Meinasin myös purskahtaa itkuun, kun ostin eilen vääriä suolakurkkuja.:facepalm:

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Tehdäänkö tämmöinen hyvän mielen ketju ja keräillään tänne hämmentäviä/hauskoja/erikoisia/mitä vaan tilanteita joissa mielialanne ovat heittäneet kuperkeikkaa?

  :confused1:confused2:disgust :angryfire :violent001 :whacky011 :wacky:
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Nöpön Puuhakas puhuja Kesäkuiset 2021

  Tuossa yksi päivä aloin itkemään, kun päästin suojatien yli pari pientä poikaa, ja he hymyillen heiluttivat mulle.:grin
  Mies onkin sitten saanut vähän enemmän kokea tätä mun kiukkuisempaa puolta, toki onneksi ei oo pitkään mun kiukuttelut kestäneet.:grin

  Mullakin on toki normaalistikin näitä vaihteluita, mutta jännittää kyllä minkälainen hirviö täältä kuoriutuu kuukausien aikana.:nailbiting::grin
  • Hauska Hauska x 1
 3. piglet Satasella mukana keskusteluissa Kesäkuiset 2021

  Nyt täytyy tähän sanoa että minäkin olen luonteeltani hyvin impulsiivinen ja mielialat on kyllä aina ailahdellut laidasta laitaan mutta nyt raskaana olen uskomattoman tyyni :woot:mieskin oikein etukäteen jännitti että mitähän raskausajasta tulee. Ellei tämä sitten ole tyyntä myrskyn edellä :nailbiting:
  • Hauska Hauska x 3
 4. Noaidi Piirimestaruustason postaaja

  Toivottavasti teillä tyyneys pysyy vallitsevana koko raskauden ajan! :woot:
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. piglet Satasella mukana keskusteluissa Kesäkuiset 2021

  Toivotaan :joyful:
 6. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Mä oon muksujen jälkee tullu aika itkuherkäks muutenki ja nyt liikuttaa millon mikäkin, viimesimpänä mulanin kun kattoin ja siin se laulo ennen sotaan lähtöä :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Noaidi Piirimestaruustason postaaja

  Mä oon itkenyt sille aina :D
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. Siena Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  ^Mäkin oon aina itkenyt tuolle Mulanin kohtaukselle :laughing001

  Tuntuu, että mulla on mieliala näin raskaana ollessa ollut normaalia tasaisempi ja tyynempi. En suutu tai ärsyynny juuri mistään, mutta välillä kyllä alkaa itkettää ilman selvää syytä. On jotenkin pehmeämpi olo ja oon vain omassa pikku kuplassani.
 9. Perhonen123 Asioista perillä oleva Kesäkuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Mies totesi, että olen kuulemma kokoajan kiukkuinen karhu..
 10. mangoes Oman äänensä löytänyt

  Mä itken noin kahdesti päivässä kun liikutun jostakin. Välillä ärsyynnyn tosi helposti ja välillä oon ihankun mielenvikainen kun lallattelen ilosta vaikka kaikki olisi päin mäntyä :hilarious:
 11. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021

  Olen itse taas luonteeltani rauhallinen ja seesteinen, ja raskauden myötä en ole huomannut kyllä mitään eroa :shy: Ehkä jossain vaiheessa sitten :wideyed:
 12. Kinla Silmät suurina ihmettelijä

  Mä tiputin tossa joku aika sitten vahingossa margariinipurkin lattialle, kun olin sitä kaappiin laittamassa. Rasia meni rikki, ja aloin sitä itkemään.. ja kun kerroin tätä miehelle kun hän tuli kotiin, aloin itkeä uudelleen.

  itkeherkkyyttä on siis huomattavasti enemmän kuin yleensä. Olen muutenkin herkkä, mutta en nyt sentään margariinipurkin hajoamista ole itkenyt ennen.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Sofia. Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Mä oon melko tasainen noin yleisestikin. Nyt raskaana on ainoastaa ollut itku vähän herkemmässä. Yhden kerran esimerkiksi liikutuin siitä, kun muistin että mun isällä on vieläkin lompakossa mun koulukuva. Kyseessä on sellainen tarrakuva, ja isä kertoi tuossa jokunen kuukausi sitten, ettei se voi vaihtaa tuota 20v vanhaa lompakkoa kun sitten ei enää ole niitä haalistuineita koulukuvia siinä lompakossa :Heartred:D