Matkustaminen ja muut menot

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2016' aloitti Mirri, 22 touko 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Piika Peruskäyttäjä

  Numea, joo se juhlapaikka muuttuikin onneksi lähemmäksi, ettei tarvitse toiselle puolelle lääniä.. ja kun ensimmäisen suunnitelman budjetti olisi ollut aivan liian suuri minun kukkarolle. Onneksi muuttui suunnitelma niin nyt voin mennä mukaan ja ajella sitten kotiin illalla :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 2. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Reissasin viikko sitten vauvan kanssa junalla kaksin. Onnistui ok. Tosin ihan vaan kotimaassa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Musicro Tuttu foorumilla Huhtikuun äidit 2019

  Mulla olis ollut ens kuussa kans yhdet polttarit. Ensin ajattelin, että menen muutamaks tunniks, mutta pitäis maksaa reilusti yli 100€ osallistui sitten hetkeksi tai kahdeksi päiväksi, niin totesin että kiitos ei.
  Meillä meinaa pidemmät automatkat olla hitusen tuskaisia pojan kanssa, ei viihdy kaukalossa hereillä kun noin 10min, sitten alkaa huuto ellei oo nukahtanut. Ja mummolat on 4h ja 6h matkojen takana joten välillä vaan joutuu ajelemaan.
  Junalla ja lentokoneella on matkat menneet paljon mukavammin kun nuo automatkat.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. Piika Peruskäyttäjä

  Meillä on tarkoitus lähteä lasten ja äitini kanssa Ranuan eläinpuistoon perjantaina, jos nuo ilmat vähän lämpiää. Matkaa on vain vajaa 100km suuntaansa, minkä tyttö kyllä varmaan nukkuu, mutta pitää varmaan ottaa vaunujen lisäksi kantoliinaa.. tyttö hermostuu joskus vaunuissa oleiluun jos ei nuku..
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Meillä on jo rattaat käytössä ja viihtyy niissä paljon paremmin, vaunukopassa ei suostu enää juuri olemaan.

  Käytiin juuri viikonloppuna Tallinnassa kolmen sukupolven tyttöjenreissulla ja hyvin meni. Ei ehkä entiseen malliin rentouttavaa, mutta ehdottomasti hauskaa ja antoisaa. Ennen seuraavaa reissua haluaisin ostaa vielä matkarattaat, jotta olisi helpompaa liikkua portaissa jos hissit on täynnä (lähdön ja maihinnousun tienoilla usein on).
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Mirri Tuttu foorumilla Toukokuiset 2021

  Huh oon iteki ihan poikki. Kävin eilen pojan kanssa ystävän luona 2tunnin ajomatkan päässä. Se oli ihan liikaa vauvalle. Mennessä nukkui 1.5h ja vikat puoli tuntia ensin jutteli iloisesti mutta loppuviimein rääkyi kuin syötävä. En tehnyt ylimäärästä pysähdystä kun matkaa oli niin vähän ja poju olikin tyytyväinen ja nauravainen kun päästiin perille. Tullessa rääkyminen alkoi jo heti tein pari ylimäärästä pysähdystä, vähensin vaatetta ja yritin imettää autossa mutta ei. Vaippa kuiva. Olisi vain halunnut olla sylissä. Kaukalossa huutoa. Oli tuskaa ajella kotiinpäin. Jossain kohtaa pieni nukahti mutta herättyään taas rääkyminen ja mikään ei kelvannut... kaiken huipuksi kameratolppakin välähti lähellä kotia:banghead:
  Parin viikon päästä pitäisi reissata häissä 3h ajomatkan päässä... just nyt on fiilis että taidan perua koko reissun.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 7. Winnie Tuttu foorumilla

  Meillä tyttö on jo siirretty Britaxin Evolva-istuimeen, joka on aika korkealla ja näkee sieltä hyvin...ei enää itke automatkoilla. Sieltä kantokopasta ei oikein näe mitn ja meilläkin oli yhtä huutoa matkat! Käännettiin jo nenä menosuuntaan kun 9kg tuli täyteen, nyt on vieläkin tyytyisempi matkustaja! On muuten hyvä tuo turvaistuin kun sen saa käännettyä ja lapsen laittaminen siihen on helpompaa.
 8. Winnie Tuttu foorumilla

  Britax Dualfix se istuin onkin, eikä Evolva..se meillä on vanhemmalla lapsella. :D
 9. Piika Peruskäyttäjä

  Nyt vähän jännittää, ollaan lähdössä muikunpyyntiin ja yövytään autiotuvassa. Lapsista riippuu ollaanko 1 vai 2 yötä, mennään sen mukaan miten sujuu eikä oteta ressiä.. Sen verran helpotan omaa elämää että ostan tytölle pilttejä. Esikoiselle köytän pelastusliivit päälle ja kokoajan on oltava tarkkana eli ei ole mitään löhöilyä tiedossa..
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. viikku Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Mitäs muuten te olette mieltä tai onko kokemusta hepatiitti-rokotuksesta vauvalle?
  Me mennään lokakuussa Espanjaan ja mietittiin että tarvisko vauvakin jo rokottaa, se kuitenkin on voimassa 'koko loppuelämän'. Ruuasta toki tuskin sitä saa kun sen suhteen on kuitenkin niin tarkkana ja aika minimaalinen todennäköisyys siihen että kävis jotian niin vakavaa että tarvii verensiirtoa ja siitä saa.. Mutta silti, onko siitä mitään haittaakaan? :)

  Neuvolassa eivät oikein ottaneet kantaa
 11. Musicro Tuttu foorumilla Huhtikuun äidit 2019

  Muutama vuosi sitten eivät ainakaan suositelleet mun siskon esikoiselle hepatiitti-rokotteita alle 1-vuotiaana. En kyllä valitettavasti muista syytä.
 12. vinksinvonksin Aloittelija

  Hei nyt vastauksia ASAP!! Meille tarjoutui mahdollisuus päästä ilmaiseksi ylihuomenna isovanhempien luo Espanjaan, mutta paitsi että pitää hankkia pikana passi, heräsi kysymys rokotteista!!! Tarviiko rokotusohjelman ulkopuolisia rokotteita 8kk vauva jos matkustaa Espanjaan? Tietääkö JOKU? Jos tarvii niin sitten ei kyllä päästä lähtemään
 13. mangusti80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Mututuntumalla heitän, että tuhkarokkorokotusta suositellaan yli 6kk vanhoille matkustajille joihinkin maihin myös Euroopassa. Kannattaa vielä yrittää tarkistaa jostain parempi tieto.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Numea Peruskäyttäjä

  Kannattaa soittaa neuvolaan ja kysyä.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu