MarrasMasujen fb-ryhmä?

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuu 2012' aloitti Tanku, 13 heinä 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. onnekas10 Aloittelija

  Minä voin liittyä myös. Laitan yv:tä tulemaan.
  Minä tykkään myös, että on tarkempi rajaus ja siten siellä kirjoittelee juuri ne, ketkä haluavat ja ovat aktiivisia. Siksihän sinne liitytään :)
  Siitä tulee oma porukkansa.
  Mulla on vain hyviä kokemuksia kun esikon aikaan perustin oman ryhmän juuri keskustelupalstan kautta ja nyt pidetään yhteyttä vieläkin ja aikaa siitä on jokolme vuotta kun ekat keskustelut käytiin. Ollaan me nähty livenäkin :)
  Hyviä kokemuksia siis :)

  Oisko jokin aika raja, ketkä tulee johonkin mennessä? Vaikeaa pysyä myöhemmin tulevien perässä, kuka kukin ja mitä milloinkin. Tai, mikä olisi paras vaihtoehto.
 2. Ninqyo Peruskäyttäjä

  Taitaa käydä marraskuisille niiko lokakuisille :/ Huomaahan  sen jo nyt et jutusteluu tääl jo paljo vähempi. FB vois hyppää kaivoo :P
 3. Mimmi1986 Aloittelija

  Itseasiassa keskustelu fb ryhmässä on kovin vähäistä, ei huolta :)
 4. tiiinnna Peruskäyttäjä Huhtikuun äidit 2019

  Minä voisin liittyä myös tuohon fb ryhmään, mitenhän sen löydän? :)
 5. onnekas10 Aloittelija

  Suljettu ja salattu ei ole sama asia.
  Tiiinnna löydät salatun ryhmän vain, jos ylläpitäjä kutsuu sinut. Suljetun löytää hakusanalla ja siihen voi itse pyytää jäseneksi.
 6. simpukka78 Peruskäyttäjä

  tiiinnna, se ryhmä on talvivauvat 2012. Eikä huolta, ei siellä todellakaan keskustelu kovin vilkkaana käy. Itekin tulee tänne kirjoiteltua enemmän ja tarkemmin. Fb:ssä monesti vaan joku lyhyempi kommentti, mut minusta on ihan kiva seurata kumpaakin sivustoa :)
 7. RiikkaTe Peruskäyttäjä

  Mä perustin ihan sellaisen ryhmän joka on tarkoitettu niille joilla on marraskuussa laskettuaika (parista päivästä en sakota joten voi sinne haluta nekin joilla on ihan lokakuun lopussa laskettu). Ryhmään on seitsemän ilmoittautunut joten perustin ryhmän tänään. Meitä olisi siis kahdeksan. Ihanteellinen ryhmäkoko on varmaan 20-30 kirjottelijaa joten ilmoittakaa vaan mulle jos haluatte mukaan marraskuisiin mukaan.

  Eli jos mielii ryhmään mukaan, niin mulle viestiä jossa on mainittu nimi ja esim. profiilikuvan tuntomerkit jos saman nimisiä on useampi. Etten sitten pyydä ihan eri henkilöä mukaan :). Mun pitää ensin pyytää kaveriksi, sitten lisätä ryhmään ja sitten poistaa kavereista.. siksi että tuo on salainen ryhmä eikä näy kellekkään muulle kuin niille joita olen ryhmään pyytänyt. :)
 8. Appelsiini84 Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Mäkin voisin liittyä tuohon fb-ryhmään joten laitan sulle RiikkaTe yv:tä tulemaan :)
 9. Marzipaani Tuttu foorumilla

  No kai sitä vois tähän salaiseen ryhmään nyt liittyä.. Laitan yv:tä tulemaan!
 10. RiikkaTe Peruskäyttäjä

  Meitä on ryhmässä nyt kymmenen ja mukaan mahtuisi vielä :). Suurin osa on esikoisen odottajia, joten rohkeasti vaan niitäkin mukaan joilla on jo ennestään lapsia :). Keskustelu varmaan tihenee sitten enemmän kun synnytykset alkaa olla ajankohtaisia ja varsinkin kun vauvat on syntynyt :)
 11. Rosebud Tuttu foorumilla

  Kyllä tuolla nykyään on tosi vilkasta keskustelua :) Itse tykkään tosta facebookista enemmän. Täällä kun laittaa kommenttia niin suuriosa ei huomioi sun sanomaas tai vastaa siihen mitenkään. Tuolla fbssä ihmiset tykkäilee, kommentoi, jakaa omia mielipiteitä asiasta. Siellä ei ingnoorata samalla tavalla ku täällä.
 12. Rosebud Tuttu foorumilla

  Riikka, voisin liittyä ryhmääsi.
 13. Mimmi1986 Aloittelija

  Rosebud; olen huomannut ihan saman ilmiön! Aika jännä sinänsä..
 14. niinnu Aloittelija

  mä voisin kans sinne liittyä.. :)
 15. Sania Aloittelija

  Minäkin voisin laittaa kutsupyyntöä yv:llä :)
 16. RiikkaTe Peruskäyttäjä

  Nyt ryhmässä on 15 henkeä joten mukaan kyllä vielä mahtuu. Ja kun mun pitää olla ensin ryhmään liittyvien facebook-kaveri, niin helpointa ehkä on jos pyydätte mua kaveriksi ja laitatte vaikka yksityisviestin että haluatte marraskuisten ryhmään. Niin mä sit hyväksyn kaveripyynnön, lisään ryhmään ja sen jälkeen poistan kavereista. Eli pyytäkää kaveriksi ja laittakaa yv. Mut löytää nimellä Riikka Tervatuli ja olen ainoa laatuaan joten ei voi erehtyä :)
 17. Maji Aloittelija

  Laitanpa Riikka sulle viestiä :)
 18. äityli84 Aloittelija

  laittelin kanssa viestiä. :)
 19. Suitsu Aloittelija

  Moikka, mikäli tuo fb ryhmä vielä on elossa niin laitoin Riikak sulle viestiä/ pyyntöä tulemaan :D
 20. RiikkaTe Peruskäyttäjä

  Ilmoittelen tähän että marraskuisten ryhmä on jo aika iso ja sielä sovittiin ettei enää oteta lisää porukkaa. Isompi ryhmä ei tule niin tiiviiksi. Toivottavasti kovin moni ei joudu nyt pettymään.. mutta meitä on kuitenkin jo yli 30. Eli enää ei kannata laitella ryhmään pyyntöä.

Jaa tämä sivu