Mahtuuko vielä tutut farkut?

Keskustelun 'Lokakuiset 2020' aloitti Vargynja, 13 tammi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hipsu__ Aloittelija

  Mun ainoissa ulkohousuissa on sellainen painonappi, johon ei saa mitään renksuja.. Enkä millään viittis nyt lähteä mihinkään kaupoille pyörimään. Tosin vielä ne on mahtuneet ihan hyvin, tänään 12+0..
 2. Eetla Rakastunut foorumiin Lokaäidit 2020 Toukomammat 2016

  Näköjään mahtuu, kun neuvolaan lähtiessä vedin farkut jalkaan. :)
 3. Lilma Aloittelija Lokaäidit 2020

  En omista ainoitakaan farkkuja, mutta kaikki entiset vaatteet menee vielä päälle. Vatsa on kyllä vähän kasvanut. Rv 12+6
 4. Mimisu Aloittelija

  En ole kyllä kokeillut, mutta koko ajan on kyllä ollut niin turvonnut olo, että pääasiassa tulee oltua legginsseissä tai miehen vaatteissa :grin
 5. Snow_White Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Vielä mahtuu mut mun kaikki farkut onki tooodella joustavia :joyful: Epäilen kyllä et kohta joutuu vaihtaa johonkin mukavampaan. Nyt 16+4.
 6. viikku Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Äh, mä niin toivoin että olis ehtinyt tulla kesä ja olis voinut siirtyä hameisiin ja mekkoihin sitten kun maha alkaa olla tiellä. Mutta täytynee ostaa jotkut siistimmät raskaushousut, en tiiä kehtaako mennä edes neuvolaan näissä verkkareissa :facepalm:
 7. _kirahvi Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mulla on joku tasaantumisvaihe kun tuntuu että ekan pikkupullahduksen jälkeen ei ole vielä maha kasvanut.

  Hienosti toimii kumilenksutekniikka housunnapissa. :)
  Ja kun nyt 2kk on pääosin ollut kotona niin eipä ole paljon tarvinnut verkkareita ja ulkoiluhousuja kummempaa pitääkään päällä.
 8. _kirahvi Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Tänään piti lähteä ihmisten ilmoille ja laitoin ekaa kertaa äitiysfarkut jalkaan. Härreguud ne oli mukavat verrattuna normifarkkuihin. Ei taida olla paluuta enää vanhoihin housuihin...:-D
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. _kirahvi Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Onkohan noista vatsan päälle tulevista tuubeista jotain iloa vaatteiden suhteen?
 10. Nacre Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mulla menee vielä vanhat vaatteet. Tosin yhdet aika matalavyötäröiset housut jätin kaappiin kun ne painoi istuessa alavatsaan mutta muuten oli vielä ok. Yksi päivä olin jotenkin turvoksissa tm, viritin jo farkkuihin tukkapompulan napinläpeen mutta nyt taas pystyy käyttää normaalisti. Vauva on kyllä nostanut pömppistä tuohon ylemmäs joten raskausvatsan esiinpullahdusta odotellessa..
 11. Snow_White Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mulla kans vielä vanhat vaatteet käytössä mutta nää on joustavia. En muista missä vaiheessa viimeksi aloin käyttää äitiysvaatteita. Tuntuu kyllä et oon lihonut hirveesti mut se on kai tullu vähä joka puolelle. Ehkä siis osin turvotusta.

Jaa tämä sivu