Maaliskuuta mennään jo!

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Jonsku87, 13 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Ja noista päivittäisistä puuhailuista taaperon kanssa. Olen siis vielä kotona ja juhannuksen jälkeen alkaa taas uusi äitiysloma, joten kotona olen ainakin syksyyn 2017. Mutta niihin puuhailuihin. Meidän neiti on ollut koko ajan aika itsenäinen leikeissään ja tekemisissään. Aamuisin ja alkuillasta meillä pyörii pikkukakkonen taustalla, ainoastaan musiikkikohdissa tyttö kääntää katseensa telkkariin ja ryhmä haun hän katsoo ainakin puoliväliin saakka. Ja tanssii. Muuten ulkoillaan tunti päivään, tehdään yhdessä kotitöitä, rakennetaan duploilla. Tyttö tykkää piirtää ja keskittyy siihen yllättävän pitkään. Askarrellaan viikottain niin kotona kuin perhekerhossa. Paljon tyttö leikkii leluillaan itsekseen ja järjestelee niitä omasta huoneesta olohuoneeseen. Erikseen häntä ei tarvitse viihdyttää, jollei väsynyt. Jos yritän osallistua hänen leikkeihin, niin minuutissa parissa hän on siirtänyt leikkinsä toiseen huoneeseen ja jättää mut yksinään leikkimään. Ja arkipäivät on ollut lähestulkoon täysin mun vastuulla, kun mies kolmivuorotyössä ja työmatka suuntaansa on sen 90km. Eli aikaa menee matkoihin melkein 3h päivässä normityöpäivän lisäksi. Onneksi pääsiäisen jälkeen miehen työnkuva muuttuu ja vaihtuu päivätyöksi ainakin vuoden loppuun. On sitten vähän helpompaa aloittaa elokuussa pyörittämään kahden pienen lapsen arkea.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Meillä pojan mielipuuhaa on tosiaan kaappien penkominen, mutta leikitään myös autoilla, tehdään kotitöitä (imurointi ja pyykkien laittaminen on pojasta tosi kivaa), ulkoillaan koiran kanssa, kuunnellaan musiikkia ja katsotaan muumeja yhdessä. Yksin poika ei viihdy juuri ollenkaan, paitsi kaappeja purkaesssaan. Nykyään kuitenkin auttaa keräämään tavarat takaisin :) kivointa on olla vaan mukana kaikessa ja huomion keskipisteenä hassutella. :) nauttii siitä, kun ollaan kylässä tai meillä käy vieraita. Leikkiminen on vielä melko lyhytkestoista.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Lilliputtis Tuttu foorumilla

  Meillä ei viimeks kellojensiirto vaikuttanu mihinkään, mutta nyt tyttö herää 6.30-7.30, kun normi oli pitkään 8.00... Katotaan miten nyt käy.
 4. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Jep jep... Eilen illalla nukkumaan mentiin klo 22, kun mulla oli iltavuoro. Ja herätys TAAS 5.15 :eek: Ei asettunut millään enään takaisin joten noustiin aamupalalle. Takasin mentiin petiin 7 ja sitten nukuttiin vielä 1,5h. Pojalla on näemmä tarkka sisäinen kello joka on säätänyt herätyksen siihen viideksi :D pimennysverhotkin on makkarissa, joten valoisuudesta ei kai ole kyse.
 5. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Maaliskuu on lopuillaan ja eilen poika otti ensimmäisen haparoivan askeleensa. :) Siis yhden vain, mutta kuitenkin ihan ilman tukea. Sitten jo tipahtikin polvilleen. Tästä se kuitenkin lähtee, vielä olisi reilu kuukausi 1,5 neuvolaan aikaa harjoitella :D

  Eilen myös päätettiin miehen kanssa, että jatkan hoitovapaata ainakin tämän vuoden loppuun, mahdollisesti jopa ensi vuoden elokuuhun.
  • Tykkää Tykkää x 6

Jaa tämä sivu