Lokakuun uusien käyttäjien aktiivisuushaaste

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Lokakuun ajan on käynnissä aktiivisuushaaste erikseen uusille ja vanhemmille käyttäjille. Tähän uusien käyttäjien haasteeseen voi osallistua kaikki 23.9. alkaen rekisteröityneet. Eli viime viikolla ja rekisteröityneet ja kaikki lokakuussa rekisteröityvät voivat osallistua tähän. :happy: Tavoitteeseen päässeiden kilpailijoiden kesken arvotaan Vaukirjan ihana kirjapaketti, joka sisältää kirjat Nalle Puh ja hunajapuu, Esko ja Ella: kadonnut ämpäri, Ensimmäiset sanani ja Kymmenen pientä kilpikonnaa sekä Nalle Puh sanakortit.

Kuinka osallistua:
 • Vain 23.9. tai sen jälkeen rekisteröityneet käyttäjät voivat osallistua tähän haasteeseen (aiemmin rekisteröityneille vähemmän aktiivisille on oma haasteensa täällä). Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen täällä.
 • Osallistuaksesi sinun tulee ilmoittautua kilpailuun tässä ketjussa. En valitettavasti pysty näkemään helposti kaikkia, jotka ovat rekisteröityneet syyskuun viimeisellä viikolla tai loka kuussa, joten vain kilpailuun ilmoittautuneet voivat osallistua.
 • Kirjoita tämän kuun aikana vähintään 30 viestiä. Ihan kaikki viestit lasketaan. Myös Pelejä ja ajanvietettä -osastolle, kuukausiryhmiin, kuukausiryhmien leikkinurkkiin ja salaisiin ryhmiin kirjoitetut. Peli- ja leikkiosastoille kirjoitettujen viestien tulee kuitenkin liittyä ketjun aiheeseen.
 • Voit seurata omaa viestimäärääsi näin:
 1. Mene hakuun sivun ylälaidasta "Etsi foorumilta" linkistä.
 2. Laita "viestin kirjoittaja" kohtaan oma nimimerkkisi.
 3. Aseta "Uudempi kuin" kohtaan päivämääräksi 1.10. niin saat kaikki tässä kuussa kirjoittamasi viestit.
 4. Klikkaa "Etsi" alhaalta.
 5. Nyt näet kaikki tässä kuussa kirjoittamasi viestit. Selaa sivun alalaitaan, näet viestien alla niiden lukumäärän.
 • Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä kilpailun päätyttyä.
 • Palkinto lähtetetään vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
Kysyttävää? Kysy rohkeasti! :)

Voittaja arvotaan ilmoittautuneista, tavoitteeseen päässeistä käyttäjistä random.org generaattorin avulla. Palkinnon tarjoaa Vaukirja.fi.

Tervetuloa foorumille ja onnea kilpailuun! :happy:

img-20190701-wa0008-jpg.79630
 
Muokattu viimeksi:
Mukana, vielä ei oo 30 kasassa, mutta kirjottelu on mukavaa ja piinapäivät täytyy saada kulumaan, niin eiköhän tässä vielä kerkiä :grin
 
Kilpailu on päättynyt ja arvonta suoritettu random.org generaattorin avulla. Arpaonni suosi käyttäjää Alexie. Onnea voittajalle! Otan sinuun yhteyttä tuotapikaa yksityisviestillä. :)

Kiitos kaikille osallistuneille! Toivottavasti kilpailu siivitti teidän foorumin juttuihin sisään pääsemistä. :)
 
Takaisin
Top