Lokakuun aktiivisuushaaste vanhemmille käyttäjille

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Lokakuun ajan on käynnissä aktiivisuushaaste erikseen uusille ja vanhemmille käyttäjille. Tähän vanhojen käyttäjien haasteeseen voi osallistua kaikki ennen 23. päivää syyskuuta rekisteröityneet. Eli 22.9. ja ennen sitä rekisteröityneet (Sen jälkeen rekisteröityneille on oma aktiivisuushaaste täällä). Tavoitteeseen päässeiden kilpailijoiden kesken arvotaan Vaukirjan kirjapaketti joka sisältää kirjat Leijona ja hiiri, Oma kuvasanakirjani: Päiväkoti, Värikäs lelukirja ja Älä koske hirviöön.

Kuinka osallistua:
 • Vain 22.9. tai sitä ennen rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat kirjoittaneet viime kuussa alle 30 viestiä voivat osallistua tähän haasteeseen (myöhemmin rekisteröityneille vähemmän aktiivisille on oma haasteensa täällä). Tämä on siis aktiivisuushaaste teille, jotka ette ole aiemmin olleet niin aktiivisia. Jos et ole varma voitko osallistua eikä viestimäärän tarkistus jostain syystä onnistu voit joko kysyä apua minulta tai moderaattoriltamme Bella swanilta tai vain ilmoittautua kilpailuun.
 • Osallistuaksesi sinun tulee ilmoittautua kilpailuun tässä ketjussa. En valitettavasti pysty näkemään mitenkään helposti kaikkia, jotka täyttävät kriteerit osallistuakseen kilpailuun. Siksi vain ilmoittautuneet käyttäjät voivat osallistua.
 • Kirjoita lokakuun aikana vähintään 30 viestiä. Ihan kaikki viestit lasketaan. Myös Pelejä ja ajanvietettä -osastolle, kuukausiryhmiin, kuukausiryhmien leikkinurkkiin ja salaisiin ryhmiin kirjoitetut. Peli- ja leikkiosastoille kirjoitettujen viestien tulee kuitenkin liittyä ketjun aiheeseen.
 • Voit seurata omaa viestimäärääsi näin:
 1. Mene hakuun sivun ylälaidasta "Etsi foorumilta" linkistä.
 2. Laita "viestin kirjoittaja" kohtaan oma nimimerkkisi.
 3. Aseta "Uudempi kuin" kohtaan päivämääräksi 1.10. niin saat kaikki tässä kuussa kirjoittamasi viestit. Jos haluat tarkistaa kuinka monta viestiä olet kirjoittanut viime kuussa aseta päivämääräksi 1.9.
 4. Klikkaa "Etsi" alhaalta.
 5. Nyt näet kaikki tässä kuussa kirjoittamasi viestit. Selaa sivun alalaitaan, näet viestien alla niiden lukumäärän.
 • Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä kilpailun päätyttyä.
 • Palkinto lähtetetään vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
Kysyttävää? Kysy rohkeasti! :)

Voittaja arvotaan ilmoittautuneista, tavoitteeseen päässeistä käyttäjistä random.org generaattorin avulla. Palkinnon tarjoaa Vaukirja.fi.

Onnea kilpailuun! :happy:

img-20190701-wa0010-jpg.79626
 
Mistä saan tarkistettua omien viestien määrän viimekuussa?

Kilpailun ohjeissa olevien ohjeiden avulla. Eli ylälaidasta valitaan 'Etsi foorumilta'. Siellä 'Viestin kirjoittaja' kohtaan oma nimimerkki ja 'Uudempi kuin' kohtaan 1.9. Näin saa kaikki 1.9. alkaen kirjoittamansa viestit. Sivun alalaidassa näkyy viestien kokonaismäärä, josta voi vähentää tässä kuussa kirjoitetut viestit. Tarkistin viestimääräsi ja valitettavasti et voi osallistua tähän haasteeseen. Voit kuitenkin osallistua odottajaryhmien kisaan, jos sinulla on laskettu aika välillä marraskuu 2019 - toukokuu 2020. :) (Olin katsovinani että olet kirjoittanut useita viestejä yhteen kisassa mukana olevaan odottajaryhmään.) Odottajaryhmien kisasta voi lukea lisää täällä.

Mukavaa että tähän on jo ilmoittautunut osallistujia. :happy:
 
Eikö vanhoille aktiivisille oo taas mitään?:sad001

Valitettavasti ei tällä kertaa. Ollaan kokeiltu vähän eri tyyppisiä kilpailuja. Vaikka tähän malliin ei voikaan kaikki osalllistua siitä pidettiin viimeksi, joten otettiin uusinta.
 
Takaisin
Top