Lisää lapsia

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2015' aloitti Dotyatu, 21 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Mullakin jo vähän vauvakuumetta... en sitten tiedä, mitä tehdään. Kierto aivan sekaisin ja aiemminhan sitä ei ollut lainkaan. Lilliputtikin tuli täytenä yllätyksenä. Ilta- ja aamuimetys vielä osana päivää, mutta tuskin vaikuttaa. Mitään hoitoja ei kuitenkaan voi vielä kai harkita. En kyllä haluaisikaan.
 2. ellinorsu Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  .
  Last edited: 21 tammi 2018
 3. Senni_ Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Nyt pakkoa hehku tännekkin että näillä näkymiin maalispirpanalle tulossa marraskuun lopulla/joulukuun alussa sisarus. J E E E! Oon niin iloinen :)
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Voittaja Voittaja x 1
 4. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Onnea, onnea! Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja on helppo raskaus.
 5. Nodde Ihastunut foorumiin Helmimammat 2018

  Mulla olis kyllä edelleen kuumetta, mutta mies ei halua...on kuulemma ollu tässäki liikaa työtä?!?!? Ei oo sen kertaakaan tarttenu öitä valvoo, mä oon nyt nukkunu öisin pätkää 1v..ja silti pikkukakkonen olis tervetullut.
 6. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Mä tosiaan haluaisin toisen, vaikka raskausaika oli yhtä tuskaa ja ei tämä ensimmäinen vuosikaan ole helppo ollut. Mieskin haluaa... mutta nyt, kun Lilliputti on sairastanut ja kaikki (lääkärikäynnit, lääkkeet, valvomiset) on pitänyt hoitaa yksin, on sellainen olo, etten tuon miehen kanssa kyllä toista edes yritä. Kadehdin niitä, joiden miehet osallistuu ja arvostaa sitä, mitä äidit tekee.
 7. Kaku15 Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Helmimammat 2017

  Tsemppiä Tasse, sairastelu on kyllä ikävää! Varsinkin jos ei toinen vanhempi samallalaill veny.. meillä onneksi mieskin hyvin on tasavertaisena hoitoapuna mukana. Tosin on tällähetkellä työttömänä, niin ehtii erittäin hyvin viettämään aikaa lapsen kanssa.

  Meillä mies toivoo reilu 2v ikäeroa, minä vähän alle joten suostuttelu edelleen käynnissä että seuraavasta kierrosta jo yritys käynnistyisi, eihän se välttämättä heti tärppää :wink ja la:kin olisi jo tammikuun puolella ni aika liki 2v ero jo jos ei kauempaa mene :rolleyes: esikkohan tuli toisesta kierrosta joten elättelen toiveita että vuoden päästä olisi toinenkin sylissä! Itse haaveilen kolmesta, miehelle kuulemma riittää kaksi joten eiköhän seur.kierros ole se viimeinen sitten o_O

  Miehelle suurin kynnys varmaan edelleen, että raskausaika ei ollut mitään helppoa ja hehkeää oikein missään välissä, ja koki varmaan reissuhommat melko tukaliksi kun itse olin huonossa kunnossa kotona:fart005. Kesäksi samaa hommaa taas tiedossa, niin ymmärrän että ajatus minusta raskaana ja kotona yksin touhutaaperon kanssa ei ole kovin mukava. Ja kyllä asia itseäkin mietityttää mutta olen päättänyt että 2.kierros on helpompi :dance008
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Haalea plussa tuli tikkuun viikolla. Nyt jännätään, pysyykö matkassa. Miten muilla? Harkitseeko kukaan edes uutta kierrosta?
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Senni_ Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Onnea ja tarrasukkia Tasse :) Meidän maalispirpanasta tuli isosisko 5.11.16 :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Nodde Ihastunut foorumiin Helmimammat 2018

  Hei kaikki,pitkästä aikaa:smiley-angelic003 plussattu on ja La helmikuun lopulle, ikäeroa tulee olemaan n. 2v ja 11kk:smiley-bounce012 onko meidän pikkusista maaliskuun vauvoista tullu jo isoja :smiley-angry017
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Onnea! Toivotaan helppoa raskausaikaa. Itsellä alkaa jo voimat loppua, kun toinen raskauskin on mennyt pahoinvoinnin ja supistusten merkeissä. Nyt rv 35+5, katsotaan, kauanko menee ennen kuin saadaan neidille seuraa. Kovasti tuo odottelee jo isosiskon tehtäviä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Nodde Ihastunut foorumiin Helmimammat 2018

  Toivotaan että loppu sujuu hienosti Tasse ja onnea!:flower
 13. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Pallerosta tulee isoveli lokakuussa. Ei ollut tarkoitus enää tällä ikää (40v.) tehdä lisää lapsia, mutta mies oli niin innoissaan ja sai mut vakuuttunaan, että vielä kannattaa yksi. Hauskin perustelu oli se, että ei mene kalliit tavarat hukkaan kun niitä voi käyttää kahdella, jolloin ne muuttuu edullisemmiksi. Jepjep :)
  Ihan hyvä ikäero on tulossa, 2.5 v, niin ei ole ihan kauheeta...ehkä.
 14. Hikarina Aloittelija

  Täällä maaliskuinen saa sisarruksen tammikuussa. Laskettu aika on 19.1 :cat:

Jaa tämä sivu