Lastentarvike ja -vaateliikkeet, myymälät ja nettikaupat

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Paratiisitar, 15 huhti 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Elloksella näyttäis kans olevan kivasti mm. vaatteita myynnissä :)
 2. OceanSoul83 Peruskäyttäjä

  Mäkin kävin Villa Lyhdyssä hyllyjä tyhjäämässä pari viikkoa sitten, siel oli kovin paljon tyhjiä myyntipaikkoja. Ennen oli aina ihan täynnä, nyt puolillaan. Onko sen suosio laskenut noin paljon? Piilo-kirppiksellä kävin viime lauantaina ja siellä hyllyt notku tavaraa... Lompakkokin kiitti, saldo kassalla 29€ :D


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 3. Titiuu90 Aloittelija

  OceanSoul, missäpäin tuo Piilo-kirppis on? Mä en tosta Villa Lyhdystä tiedä, en ole ennen käynyt kun tosiaan ensimmäistä odotellaan, mutta oli kyllä melko tyhjää..

  Sent from my GT-S7560 using Vau Foorumi mobile app
 4. OceanSoul83 Peruskäyttäjä

  Piilo on vuosaaressa :) Ja toinen hyvä on Vekarakirppis Kumpulassa.


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Titiuu90 Aloittelija

  Kiitos, täytyy käydä kurkkimassa nuokin! :)

  Sent from my GT-S7560 using Vau Foorumi mobile app
 6. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  mistähän saisi kauniita äitiyshortseja (farkku etenkin hakusessa)? H&M joo, mutta eivät sovi omaan kroppamalliin.. ainakaan ne, mitä meillä täällä on liikkeessä.
 7. Eetuha Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  • Tykkää Tykkää x 2
 8. helmi79 Aloittelija

  Helsingin Malmilla avattu huhtikuussa lastenvaate ja -tarvikkeiden itsepalvelukirppuri: www.velmukirppis.fi löytyy myös Facesta :wink siellä ajoittain tarjolla myös äitiysvaatteita!

  Sent from my SM-G900F using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Tinja79 Tuttu foorumilla Helmimammat 2018 Marraskuunmammat 2014

  Tällaiselle sivulle eksyin tänään; http://www.riemuli.fi/kauppa/index.php
  -taaskaan ei ole omakohtaista kokemusta toiminnasta, mutta ajattelin silti vinkata kun huomasin että on alehintojakin tällä hetkellä. :)
 10. OceanSoul83 Peruskäyttäjä

  Riemulilta tilattu viimeksi kuopuksen vauva-aikaan neljä vuotta sitten, ei valittamista minkään suhteen ainakaan tuolloin :)


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Listaa päivitetty :)
 12. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Joensuussa löytyi kaksi kivaa lastentarvike-kauppaa.

  Lastentarvike, Joensuu - todella asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Olin lukenut palvelusta negatiivista palautetta netistä, mutta itse tykkäsin kovasti. Laaja tuotevalikoima, saatiin kaupan tekijäinenkin, vaikka ostos rahallisesti mikään iso ollutkaan :)

  Lastentavaratalo Päivänsade, Joensuu - löytyy Anttilan kanssa samasta rakennuksesta keskustassa. Hurjan laaja valikoima etenkin leluja. Me isommatkin lapset naureskeltiin leluhyllyjen välissä, kun liikkeestä löytyi paljon sellaisia tuotteita, joita ei oo ollut kaupoissa kun viimeksi silloin, kun itse ollaan oltu pieniä (80 luvun puolesta välistä 90-luvun alkuun). Löytyy niin isommille kuin pienemmillekin tavaraa. Myös netissä http://www.paivansade.net/ :)
 13. Dreáms Uusi käyttäjä

  En tiiä kuuluuko tää nyt varsinaisesti tänne mutta kirjotellaampa nyt :) Onko kukaan löytäny hyviä mamma housuja mustana? Siis ihan pillihousuja mustia, ehkä vähä farkkutyylistä tms.. Kun joka ikiseen mitä oon nähny kokeillu nii tarttuu eläinten karvat ja kaikki muukin haituva ihan super helposti. Dr denim farkkuja oon käyttäny ennen raskautta kun iha super hyvät eikä karvat tartu vaan eipä ne enää mee jalkaan :D
 14. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  En oo löytäny, aika nihkeesti noita vaatteita ainakaan ns. perusliikkeissä on :sad001 Täällä etsitään myös edelleen niitä farkkushortseja..
 15. Tinja79 Tuttu foorumilla Helmimammat 2018 Marraskuunmammat 2014

  Mä oon ostanut vaih yhdet mustat mamma-caprit HM:ltä ja ne on just sellaiset karvamagneetit vaikkei oo ees eläimiä kotona. :sad001 Eli siinä en osaa auttaa. Farkkushortseista sen sijaan tuli mieleen, että itse olen tehnyt hyviä ja halpoja mammafarkkulöytöjä kirppikseltä. Sieltä raaskis varmaan ostaa yhdet ja pätkäistä itse niistä mieluisat shortsit?
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 3 kesä 2014
 16. OceanSoul83 Peruskäyttäjä

  Mammavaatteet on kirppiksillä edullisia, helposti saa farkut hintaan 2-5€ :) Kaupasta en oo koskaan raaskinut ostaakaan.


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Pitää käydä siis vielä kirppareja kiertämässä :) Täällä valitettavan vähän äityisvaatteita nyt liikenteessä. Noh, nyt oon ottanut kirpparipöydän itelle, et pääsee ylimääräsistä kamoista eroon, niin tuleepahan joka päivä kierrettyä samalla muutkin pöydät läpi :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Autumn Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Huuto.net ja tori.fi on kans hyviä. Voi ostaa vaatepaketteja tai sitten yksittäisiä vaatteitakin on myynnissä vaikka kuinka. Tosin koosta täytyy olla varma tai ottaa varalta isompi koko. Mun pitäis löytää joku kiva kesämekko häitä varten jotka on heinäkuun puolessa välin, vielä ei ole lykästänyt!
 19. Paratiisitar Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Täällä ollaan menossa heinäkuussa lomalla varta vasten ostoksille Helsinkiin juuri vauvakamoja varten (vaunut&kaukalo varmaan hankitaan jo ennen tätä), mutta kaikesta muusta kaipailisin hyviä vinkkejä. Missä käydä? Auto käytössä, joten koko pääkaupunkiseutu mahdollisuus. Siitä mennään vielä Hämeenlinnaan, joten kaikki liikkeet siltäkin väliltä saa laittaa tietoon :rolleyes:
 20. kati.t. Aloittelija

Jaa tämä sivu