Laskettu aika tammikuussa 2020

Keskustelun 'Tammikuiset 2020' aloitti Kyfi3872940, 28 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Freyja86 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mä kävin risteilyllä kans muutama viikko sitten ja söin kyllä buffetissa lähes kaikkea ihan hyvällä ruokahalulla :) Ainoastaan graavilohen jätin syömättä mut kyllä mä salaatissa söin juustoa ja lihaa jonkin verran.
 2. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020


  Okei , no mie oon ite kyllä tarkka noissa ruoka jutuissa. Et siks sieltä buffasta ei miulle sit löytyny juurikaan mitään :arghh::grin ainut missä oon oikeestaa noissa ruoka jutuissa luistanu, on se paljon puhuttu salmiakki sillointällöin :happy:
 3. leonardotar Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020

  Mä olen niin uinut ja saunonut tänä kesänä kun pahoinvointi on kaikonnut ja väsymyskin alkaa olla poissa. Vesi tuntuu ihanalta kun mahan "unohtaa" hetkeksi.
 4. Emmastiina Aloittelija

  Mulla 11.1 laskettu aika!
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Mamma72017 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Tänään uin 3 kertaa ja otin kunnon löylyt. Huomenna lisää uintia ja jos pääsis ekan kerran tänä kesäänä veneilee, esikoinen pääsee myös ekan kerran veneelle.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. ○●Liplatus●○ Uusi käyttäjä

  Samoin yöuinnilla käyty joessa lauantaina enkä kyllä osaa ajatella sitä haitallisena :) kunhan käy suihkussa heti, lähinnä että jos pieniä määriä on sinilevää vedessä
 7. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Äitini oli kylässä viikonlopun meillä , emme ole hänelle edelleenkään raskaudesta kertoneet. Mutta hän oli sattumalta löytänyt kotipaikaltani minun lapsuusajan terveyskortin ja neuvolakortin ja toi ne nyt sitten minulle . Niitä tutkiessani huomasin, että minulla ja tällä meidän tulevalla on sama LA eli 15.1 mutta ite en syntyny sillon vaa oon menny yli, et saa nähdä kuin tän oman kans sit :cat: mut hauska että melllä täysin sama LA :grin
  • Tykkää Tykkää x 10
 8. Marmani Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  En tiedä onko tämä vauvaan liittyvää pesänrakennusviettiä vai liittyykö lähenevään syksyyn mutta nyt on tullut hirveä sisustusvimma :grin pitäisi maalata olohuoneen seinä, ostaa hyllyjä ja tunnelmavalaisimia yms. :rolleyes: Onhan se tietysti mukava sitten jäädä äitiyslomalle kun on kivasti sisustettu koti :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Freyja86 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mulla kans on hirveät suunnitelmat mitä pitäis tehdä. Ainoa vaan et edelleen oon aika puhki työpäivän jälkeen et ehkä sit myöhemmin syksymmällä saa jotain aikaiseksi :D
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. lillimaaria Tuttu foorumilla Tammiäidit 2020 Elomammat 2017

  Täälläkin pientä ja välillä isoakin sisustus- ja kodinraivausintoa päällä. Mitään en ole tosin vielä toteuttanut, kun energia menee ihan vaan arjen pyöritykseen. Syksy kyllä aiheuttaa tän fiiliksen joka vuosi, mutta ehkä nyt siihen on lisänä se, että kivempi olisi ehtiä tehdä kaikkea ennen vauvan syntymää. Sitten tietää ettei hetkeen tule mitään ylimääräistä varmasti taas tehtyä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Marmani Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  No mulla on ollut tässä kaksi viikkoa lomaa niin on ollut energiaa miettiä sisustusjuttuja :grin Lisäksi se että yritän keksiä puuhaa että jaksaisi odottaa vielä reilun viikon rakenneultraa :rolleyes:
 12. Marmani Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  No mullakin on ollut vielä toistaiseksi vaan ajatuksen tasolle nämä, ehtiihän sitä vielä monta kuukautta toteuttaa ennen vauvan tuloa :happy119
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Voisko joku kertoa missä vaiheessa töissä on kerrottava raskaudesta onko joku tietty viikko mihin mennessä ? Kaverin kanssa olin vaa puheilla ni se muisteli et ois joku tietty viikko mihin mennessä. :wideyed: Ja meillä piti seuraavalla neuvola käynnillä hoitaa juurikin näitä paperiasioita ja raskaustodistuksia yms mut meidän seuraava neuvola päivä siirtyi myöhemmäksi :inpain: ja jään itse 2 viikon lomalle viikon päästä ni en tiiä koska kerron töissä, koska olisin halunnut mennä kertomaan sitten niiden kaikkien lappujen kanssa mitä töihin pitää viedä. :banghead: Itsestä tuntuu et maha alkaa nyt kasvaa niin hurjaa kyytiä et loman jälkeen sitä ei enää peitellä :happy::hilarious: anteeksi, teksti on sekava , mut kokemattomalle aiheutu stressi tästä et millon kerron töissä :hungover: tiedän viellä jo etukäteen et pomo ei hirvesti tule tykkäämään ,vaikka onkin todella lapsirakas.
 14. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Huikkaan maaliskuisista, 2kk ennen äitiysvapaalle jäämistä tulee viimeistään kertoa työnantajalle :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Kiitos ripeästä vastauksesta :joyful: Missäs vaiheessa kelalle tulee lähettää niitä lappusia? :grin
 16. Mamma72017 Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  22+ viikolla saat neuvolasta ne lappuset ja sit voit lähetellä.
 17. Kattiska Ihastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Kiitos , on tää foorumi kyllä eri hyvä juttu :):grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 18. pikku@nn1 Aloittelija Tammiäidit 2020

  Täällä sisustusvimma iskenyt ja makkari saa uuden ilmeen. Lattia revitty auki, tapetit irroitettu, uusi ovi odottaa eteisessä ja huomenna aloitan maalausta :wink pikkasen riistäytyi käsistä tämä :smiley-angelic006
  • Hauska Hauska x 7
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu