Lapsen lempivaatteet

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Bella Swan, 17 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Onko lapsella lempivaatteita, joihin hän haluaa pukeutua usein?

  4v tykkää eniten printtipaidoistaan (Palomies Sami, Ryhmä Hau ja Frozen). Lisäksi kaikki hänen vihreät vaatteensa ovat suosiossa, koska vihreä on lempiväri.:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  6-v tykkää Ryhmä hau paidoista ja Frozen sukista. Lempiväri hänen mukaan vaihtelee ja välillä on vaatteet valittu päivän lempivärin mukaan.
 3. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  On selvästi tietyt vaatteet, jotka valitsee aina jos ovat korissa puhtaina. Lempiväri on sininen eli sitä, ja paidoista usein tuntuu sinisävyisten lisäksi miellyttävän Miina ja Manu-paidat.
 4. Haukikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Minkä ikäinen alkaa tykkäämään vaatteista / valitsemaan itse?

  Meillä helpoiten "hankalassa tilanteessa" saa päälle sellaisia vaatteita joissa on jotain renkailla kulkevien kuvia :). Tai no mitään lentokoneita en ole vielä kokeillut.
 5. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Meillä poika on kohta 3,5v ja sanoo kyllä, jos ei halua laittaa jotain minun valitsemaani vaatetta päällensä. Sukat haluaa valita itse. Poika taisi olla jossain 2-2,5 ikävuoden välillä, kun halusi jo itse vaikuttaa ainakin osittain siihen, minkälaiset vaatteet milloinkin sai päälle laittaa. Meillä myös kaikenlaiset ajoneuvot on hyvä houkutin vaatteissa. Myös erilaiset haamut/möröt/hirviöt kelpaa hyvin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Tyttärillä oli vahvasti oma mielipide jo 1,5/2-vuotiaasta lähtien. Poika on 4-vuotias ja ainoana vaatimuksena on, että vaate tuntuu hyvältä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Pyjama on ehdoton suosikki, siinä viihtyisi aina. Mutta vaatteista lököt puuvillahousut ja hiukan väljä body/paita. Napakat näppyläsukat kruunaa koko komeuden.
  Ostetaan yleensä pojan vaatteet käytettynä, koska silloin ne ovat valmiiksi pehmeitä.
 8. Lya M. Tuttu foorumilla

  Esikoinen on todella tarkka vaatteistaan, eli farkkuja ei laita jalkaansa ikinä. Tosin, tytöille on vaikea löytää muuta kuin pillifarkkuja/pillifarkkulegginssejä. Paidan kuvioilla ei ole niin väliä. Ulkovaatteissa ei kuitenkaan saa olla henkseleitä ja haalari olisi 7-vuotiaalle kauhistus.

  1-vuotiaskin yrittää jo valita vaatteita itse. Tosin äiti antaa vielä vaihtoehdot :) Vaatteet ovat aika usein siskon vanhoja, joten kuviot sen mukaisia ( perhosia, pöllöjä yms.) Ulkohaalari hyväksytään kohtuullisesti, mutta kurahousujen pukeminen haalarin päälle on kyllä työn takana
 9. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  5v mielestä kaikki vaatteet joissa on dinoja (boksereita myöten) on ihan parhaita ja lempivaatteita. Keskimmäisen (paria kuukautta vajaa 4v) mieleen on pari printtipaitaa (Ryhmä Hau ja Palomies Sami).
 10. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  4v suosikkeja ovat kaikki vaatteet joissa on hänen lempiväriään punaista. Housuista suosikkeja ovat ne, joissa on taskut.
 11. Shooky90 Ihastunut foorumiin Elokuiset 2021 Elokuun äidit 2019

  Meillä alkoi omat lempparivaatteet löytyä jo vähän päälle vuoden ikäisenä. Printtipaidat joissa on Bamse, Muumit tai dinosauruksia on vieläkin in. Aina saa helposti päälle kun vain muistuttaa mikä paita on kyseessä. :hilarious:
 12. Lady Alice Addikti Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Nyt on todella in kaikki, missä on hepan tai Minni Hiiren kuvia.

Jaa tämä sivu